Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 20:59

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 777 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 39  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Idiotenii si aberatii pe langa subiect!!
MesajScris: 04 Oct 2006, 01:39 
Diva

Citat:
Azi desi mai lejera la munca am o stare cam nasoala ca aseara nu prea am dormit. Galusca mica a facut temp. , cred ca a racit si cand pun mana pe ea era ca un bulgare de foc:wacko: si i-am administrat niste panadol sa-i scada febra.
Si tot stau cu grija sa ajung acasa , desi este in siguranta cu mama mea ca am vorbit cu amandoua la tlf:) dar parca tot ma gandeasc la ea:~*

cum se mai simte printesica ta? sper ca e mai bine....si stai si tu mai linistita...:flowers:
imi place de tine ca esti o mamica grijulie si...Doamne, cum mai astept sa am si eu un piticut al meu...sa iti traiasca...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Oct 2006, 18:23 
Diva

Citat:
Ca nu mi se potriveste mie aparutul in revista. Nu sunt eu. Cam dificil de explicat, dar asta simt. O:)

ce e chestia asta cu revista?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Oct 2006, 18:26 
Diva

Citat:

Fata se simte mai bine, ea este oricum un copil foarte energic si nu prea o vezi stand, dar ochisorii arata faptul ca este racita. Azi noapte a mai facut putina temperatura dar cred ca este totusi si de la Canini, ca ei i-au iesit dintii mai tarziu. Acum i-au spart caninii.
Ii dau antibiotic si deja este mai bine.
Sunt multumita ca in lipsa poftei de mancare, acu ca este racita, bea micuta lapte in continuare. ceiut mai putin ca nu prea le are cu ceaiul (seamana cu mama ei:D)
Sunt cu inima la gat pentru ea de fiecare data. Dar este si frumos sa stii ca ai un ghemotoc acasa care te iubeste:)

mai, mai, ce mamica grijulie esti tu..:love:
ieri am stat de vorba cu niste colegi care au copii mici si mi-au povestit asa multe chestii funny ca parca ma luase un gand..dar mi-a trecut rpd:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Oct 2006, 18:52 
Diva

Citat:

Apare acu cat ai clipi din ochi noul ghid al miresei si zicea webmasterul ca apar si miresici de-aci de pe siteu cu pozele lor fantastice de la nunta. Vezi ca scrie la rubrica noul catalog:-`

mercic, hai ca ma uit:)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 777 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 39  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]