un sfat pentru viitoarele mirese: pentru la biserica cautati si un cor, pentru ca face foarte mult. Noi am avut un cor si lsujba a fost foarte foarte frumoasa. Eu, daca ma credeti, nu prea le am cu bisericile si pe la toate cununiile la care am fost, slujba este asa, ca sa fie: tzaca-paca. Dar anul trecut am fost la nunta unui var de-al nostru, viitor preot, si a avut un sobor de 9 preoti. de acolo s-au remarcat 3, pe care i-am vrut si noi la slujba noastra. cea mai mare surpriza a fost ca 2 dintre ei sunt chiar la biserica din spatele blocului nostru. ne-am bucurat foarte mult.
Ce a mai fost foarte dragut: anul trecut noi am scos actele pe 27 mai. Si i-am spus varului nostru, cel de care am scris mai sus, ca are timp sa se preoteasca intr-un an de zile ca sa ne cunune pe noi. ei bine, in tagma asta lucrurile sunt destul de complicate, asa ca el aproape isi pierduse speranta ca mai reuseste sa se preoteasca pana la cununia noastra. ei bine, anul asta, pe 27 mai, cand noi implineam un an de la acte, el a fost preotit. si pentru ca se cunostea cu cei doi preoti care erau la biserica noastra, l-au lasat sa participe la cununie la un moment foarte important, acela cand ne pune cununiile pe cap. la sfarsit, varul nostru ne-a tinut o cuvantare de a impresionat toata audienta, de mai toti erau cu lacrimi in ochi.
In sfarsit, ideea era cand va cautati biserica unde vreti sa faceti slujba, faceti o prospectare inainte sa vedeti cum sunt cununiile de la bisericile respective. foarte mult conteaza corul. a, si la noi a mai fost un moment foarte frumos. parohul bisericii, care are o voce de-a dreptul superba, a cantat Tatal Nostru. de obicei stiu ca este cantat de cor. va spun, slujba a fost deosebita, si nu o spun doar ca a fost slujba noastra de cununie, ci pentru ca a fost chiar deosebita. am simtit ca este pentru noi, nu doar ceva acolo, ca trebuie facut.
Va pup si va doresc sa aveti nunta pe care o visati! Casa de piatra si multa fericire!
|