Ultima vizită a fost: Acum este 08 Iul 2025, 19:37

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 309 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: 04 Oct 2006, 20:26 
Diva

Citat:

Nu te condamn deloc!! Ai si de ce sa fii asa nehotarata. Sunt dificili si iti schimba viata total. Practic esti responsabil cu viata unui om. Este pe mana ta! Nici eu nu dadeam 2 bani inainte daca auzeam pe cineva cu copil ca este dificil si ca este stres , dar sa stii ca daca te hotarasti si-l faci atunci el singur ti-arata drumul.
Oricum pana nu-l faci nu crezi pe altii cum este sa ai copil. Fina nici ea nu ma prea intelege dar o sa vada ea:devil:

este greu. stiu asta foarte bine. noi suntem 3 frati, eu fiind cea mai mare. am vazut cat este de greu sa cresti un copil din punct de vedere material, psihic. esti responsabil pt viata lui, pt viitorul lui. parerea mea este ca, daca nu te simti pregatit, mai stai. nu te grabi. eu vroiam de anul asta, insa am discutat cu sotul meu si am cazut de comun acord sa ne pregatim de la anul. mai exact la anul pe vremea asta sa fiu insarcinata.
imi doresc enorm...mi-au dat lacrimile aseara cand am vazut baietelul Romanitei. era asa mic!!!:napplause:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Oct 2006, 20:33 
Diva

Citat:

Nu te condamn deloc!! Ai si de ce sa fii asa nehotarata. Sunt dificili si iti schimba viata total. Practic esti responsabil cu viata unui om. Este pe mana ta! Nici eu nu dadeam 2 bani inainte daca auzeam pe cineva cu copil ca este dificil si ca este stres , dar sa stii ca daca te hotarasti si-l faci atunci el singur ti-arata drumul.
Oricum pana nu-l faci nu crezi pe altii cum este sa ai copil. Fina nici ea nu ma prea intelege dar o sa vada ea:devil:

ai dreptate..asa ca mai astept:)
dar sunt sigura ca mi-l doresc, asta-i clar!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Oct 2006, 21:28 
Diva

Citat:

AI DREPTATE SI TU. DAR INTELEGE-NE SI PE NOI. ATAT AM VISAT SA FIM MIRESE SI IATA CA AM FOST, DAR A DURAT PREA PUTIN. EU, DEJA VISEZ SA DEVIN MAMICA. AM PLANIFICAT PT LA ANUL. EU IAU ANTICONCEPTIONALE IN PREZENT, PE CARE LE VOI OPRI DIN IANUARIE, VOI FACE PAUZA DE 6 LUNI, TIMP IN CARE CONTROALE, ANALIZE SI TOT CE TREBUIE...DUPA CARE... FACEM BEBE.:ndance::njump:

Si noi ne pregatim.Eu deja m-am lasat.Din ianurie-de rev ii dam bataie.
Cred ca nu stiu ce m-asteapta dar...abia astept.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Oct 2006, 21:58 
Diva

Citat:
La mine stiu ca nu cazul sa ma las de pastilute cu cateva luni inainte; asa a spus medicul. Momentan pregatirile noastre constau in programari la analize (cica exista un set complet de analize premergatoare sarcinii pe care trebuie sa le fac) si urmeaza sa vedem rezultatele.

Da exact.Si eu incep seria de analize.
Si voi feceti bebe dj?
In curand ne intalnim pe site-uri de mamici.
Spor...:ndance::ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Oct 2006, 22:04 
Diva

Citat:
Si pe aici ca ne facem topic de mamici!
Noi eram hotarati de dinainte de nunta. Daca pe mirele si mireasa de tort am scris in partea de jos (pe suport, sa nu se vada) "+ 2 bebei"!:rocker:

Ce dragut.:nblink::nblink:
Keep in touch.De cand va apucati de lucru? Si u de ce nu trebuie sa intrrupi pastilele?Ca eu asa stiam cu 3 luni inainte ca sa fie ok.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Oct 2006, 22:13 
Diva

Citat:

Si noi ne pregatim.Eu deja m-am lasat.Din ianurie-de rev ii dam bataie.
Cred ca nu stiu ce m-asteapta dar...abia astept.

fata!! tu cati ani ai??? De ce te grabesti sa faci copii??:blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Oct 2006, 22:22 
Diva

Citat:
fata!! tu cati ani ai??? De ce te grabesti sa faci copii??:blink:

23.Si nu ma grabesc, dar e cel mai frumos sa fii parinte tanar.Si vreau 2-3 copii si nu as vrea sa-i fac pe la 30-35 ani.Si imi permit(adica nu mai trebuie sa astept sa-mi fac cariera etc, cum fac unele fete-asta e, sunt norocoasa).:rocker::rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Oct 2006, 22:23 
Diva

Ps:Ne dorim amandoi asta f mult si pt noi a venit momentul.Acuma fiecare cand simte.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Oct 2006, 22:59 
Diva

Citat:
Depinde de pastile, din cate am inteles eu de la medic. La cele pe care le iau eu nu e cazul.
De lucru ne apucam in noiembrie, ca eu vreau neaparat bebe in leu (ceea ce nu cred ca imi iasa, dar ma straduiesc).

Si eu tot leu vreau sa il fac...sau voiam...incercam de 6 luni deja si nimic...:( in final o sa fiu fericita indiferent de ce zodie este numai sa fie o data...ca deja plang ca o isterica de fiecare data cand aud de cineva ca ii gravida. Partea trista ii ca timp de 4 ani si ceva am zis ca nu suntem pregatiti sa il avem si ne-am protejat de numa si acum ca il vrem ca pe nu stiu ce nu vine :(:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Oct 2006, 23:09 
Diva

Citat:
Pai poate asteapta luna noiembrie, ca atunci trebuie conceput ca sa iasa in leu!:nwink:
Stai linistita, dupa 18 luni poti sa incepi sa te ingrijorezi. Un set de analize ti-ai facut?

Sunt de 6 luni in tratament cu fertility drugs (am oprit pilulele de un an si ceva si dupa 6 luni am mers la doctor si acum sunt 6 luni de cand sunt in tratament); marti am alta programare sa vedem ce mai e de facut mai departe...ma rog ca nu stiu ce sa nu ajung la in vitro si alte chestii din astea da vorba aia...de ce ti-e frica nu scapi ma ingrozeste de moarte :( Si stiu ca si el se gandeste la cei mai rau numai nici unul din noi nu zice cu voce tare...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Oct 2006, 23:16 
Diva

Citat:

Sunt de 6 luni in tratament cu fertility drugs (am oprit pilulele de un an si ceva si dupa 6 luni am mers la doctor si acum sunt 6 luni de cand sunt in tratament); marti am alta programare sa vedem ce mai e de facut mai departe...ma rog ca nu stiu ce sa nu ajung la in vitro si alte chestii din astea da vorba aia...de ce ti-e frica nu scapi ma ingrozeste de moarte :( Si stiu ca si el se gandeste la cei mai rau numai nici unul din noi nu zice cu voce tare...

Stiu ca e o perioada grea, dar incearca sa fii optimista si sa nu te gandesti la ce-i mai rau.Faceti ce trebuie:kiss: si aveti rabdare...ca io asa am auzit:nu vine cand vreti voi ci cand vrea el.:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Oct 2006, 23:19 
Diva

Asa ii, si mie toata lumea imi zice sa nu ne stresam ca nu o sa vina cand vrea el/ea da nu ma pot abtine mai ales ca acum toata lumea din jurul meu e gravida sau a nascut de curand, sa nu ma afecteze si pe mine...plus ca suntem impreuna de 5 ani si deja simtim ca e momentul sa avem unul (pt ce am muncit atat daca nu sa ne bucuram impreuna cu unul micutz...oh well o sa vedem noi ce a fi, mergem inainte!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 309 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]