Ultima vizită a fost: Acum este 08 Iul 2025, 21:55

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 309 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: 05 Oct 2006, 18:29 
Diva

Citat:

:D:D Ce mi-ai placut INJECTII , DA, DA:devil::devil: Sa-i dea un set de injectabile in vena:D:D. Hai ca te pup clarutz, te-ai scos cu noi:nblink::neyes::neyes::npiano:

daaa...sadicelorO:):nbump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2006, 18:30 
Diva

Citat:

Fata, eu tin cum fac eu. Deci in perioada fertila cu prezervativ asa... in cea nefertila nu ma protejez ca la mine chestia este ceas si nu gresim NICIODATA:-`

pai esti o fericta tu..tare mi-e teama ca m-as trezi cu 10 puradei dc as face asa(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2006, 18:36 
Diva

Citat:

am renuntat la vizitele facute la ginecolog si neurolog..mi-au facut mai mult rau decat bine..ma rog, nu chiar de tot la primul:)
cat despre celelalte geluri, injectii contin si ele ac tipuri de hormoni si nu schimba cu nimic situatia..cea mai buna metoda e prezervativul..desi am avut destule surprize neplacute si cu asta:(

pe bune ca incep sa ma speriu si eu...n-am avut nici o problema pana acum dar, cand va aud pe voi...of of...
si eu am luat pastile destul de mult si m-am ingrasat cam tare de la ele...dupa ce n-am mai luat, adica de prin martie am slabit la loc si e ok asa...noi vrem bebe la anul, prin toamna sa-l facem...sper sa fie totul bine...

fetelor, cele cu probleme...eu va tin pumnii...:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2006, 18:40 
Diva

Citat:
Nu esti singura! Eventual sa ne hotaram sa facem una fete si una baietii sa stim ce facem cu ei dupa aceea!

ok, eu vreau fetite!:) da' cred ca una e suficienta! ca sunt groaznic de paranoica si fricoasa! o sa stau tot timpul cu drobul de sare sa nu i se intample ceva:wacko:

ps: poate 2 ca sunt cereri de la:nmarried:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2006, 18:41 
Diva

Citat:

pe bune ca incep sa ma speriu si eu...n-am avut nici o problema pana acum dar, cand va aud pe voi...of of...
si eu am luat pastile destul de mult si m-am ingrasat cam tare de la ele...dupa ce n-am mai luat, adica de prin martie am slabit la loc si e ok asa...noi vrem bebe la anul, prin toamna sa-l facem...sper sa fie totul bine...

fetelor, cele cu probleme...eu va tin pumnii...:wok:

of, mai fetelor..nu va speriati, o sa fim toate mamici(X)(X)(X)si atunci o sa ne facem probleme si mai mari!!:zoombie:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2006, 18:45 
Diva

Citat:

ok, eu vreau fetite!:) da' cred ca una e suficienta! ca sunt groaznic de paranoica si fricoasa! o sa stau tot timpul cu drobul de sare sa nu i se intample ceva:wacko:

ps: poate 2 ca sunt cereri de la:nmarried:
si eu vreau tot o fetita cu fundita:nbride::njump::njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2006, 18:53 
Diva

Citat:
si eu vreau tot o fetita cu fundita:nbride::njump::njump:

SI EU IMI DORESC ENORM O FETITA. SOTUL MEU VREA UN BAIAT. CONSIDERA CA FETELE DAU MAI MULTA BATAIE DE CAP PARINTILOR DECAT BAIETII. SI BAIETII SI FETELE, PAREREA MEA.
ESTE GREU DIN CAUZA SOCIETATII IN CARE TRAIM, SA CRESTI SI FATA SI BAIAT. DAR DACA II OCUPI TIMPUL SI NU-L LASI SA BATA MAIDANUL PREA MULT, SA INTRE IN ANTURAJ ATUNCI ESTE BINE. SUNT CONSTIENTA CA PARINTII DIN ZIUA DE AZI AU FFFFFFF PUTIN(})PENTRU PROPRII COPII SI ATUNCI EI SE INDEPARTEAZA, DAR...CU PUTINA PSIHOLOGIE A COPILULUI TRECEM SI PESTE ASTA. EU VOI FI FOARTE DIFICILA CA MAMA...EXAGERATA, DURA IN SENSUL CA NU-L VOI LASA SA MI SE URCE IN CAP. BANUIESC CA STITI CA BAT CAMPII, PT CA SUNT DESTUL DE MOALE SI I-AS FACE TOATE POFTELE...L-AS RASFATA MULT.:-*:neyes::ncake:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2006, 19:01 
Diva

Citat:

SI EU IMI DORESC ENORM O FETITA. SOTUL MEU VREA UN BAIAT. CONSIDERA CA FETELE DAU MAI MULTA BATAIE DE CAP PARINTILOR DECAT BAIETII. neyes::ncake:

la fel considera si Marius al meu dar eu tot o fetita imi doresc...deocamdata mi-e greu sa ma gandesc ca as avea un baiat, nu stiu de ce simt asa...stiu ca atunci cand o sa fiu insarcinata o sa vreau sa stiu sexul copilului...daca e baiat, sa am timp sa ma impac cu ideea pana se naste...nu stiu, poate acum gandesc asa si mai incolo nu o sa mai conteze...

o sa fie cam multe fetite pe forumul asta...:nlol:, mai trebuie sa faca cineva si baieti...macar angelina sigur vrea baieti...se mai anunta cineva?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2006, 19:01 
Diva

Citat:

SI EU IMI DORESC ENORM O FETITA. SOTUL MEU VREA UN BAIAT. CONSIDERA CA FETELE DAU MAI MULTA BATAIE DE CAP PARINTILOR DECAT BAIETII. neyes::ncake:

la fel considera si Marius al meu dar eu tot o fetita imi doresc...deocamdata mi-e greu sa ma gandesc ca as avea un baiat, nu stiu de ce simt asa...stiu ca atunci cand o sa fiu insarcinata o sa vreau sa stiu sexul copilului...daca e baiat, sa am timp sa ma impac cu ideea pana se naste...nu stiu, poate acum gandesc asa si mai incolo nu o sa mai conteze...

o sa fie cam multe fetite pe forumul asta...:nlol:, mai trebuie sa faca cineva si baieti...macar angelina sigur vrea baieti...se mai anunta cineva?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2006, 19:03 
Diva

imi cer scuze...chiar nu vroiam sa dau mesajul de 2 ori...nu stiu ce s-a intamplat...:mellow::mellow::mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2006, 19:41 
Diva

Citat:

iubitoiul meu merge pe principiul "sanatos sa fie":) asa ca decizia o iau eu:D o sa fie fetita si-o s-o cheme Lorelei:njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2006, 19:48 
Diva

Citat:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2006, 20:10 
Diva

Citat:

hmmm..ce aveti cu baietii??? eu cred ca e mult mai bine sa ai baieti! Isi iubesc mai mult mamele si nu creeaza atatea probleme ca fetele! Unde mai pui ca vor duce si numele mai departe?:love::love::kiss: Niste kokutze mici!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2006, 20:21 
Diva

[quote][/quote]

Haideti sa va spun cum sa aveti fetite sau baieti!
Daca vreti sa concepeti un baiat, va trebui sa realizati contactul sexual exact in ziua ovulatiei. Spermatozoizii cu cromozom X - feminini, mai putini ca numar, dar mai rezistenti, cu o viata considerabil mai lunga, ajung sa fecundeze ovulul chiar daca contactul sexual a avut loc cu cateva zile inainte de ziua ovulatiei. Daca un contact sexual a avut loc, de exemplu, cu doua-trei zile inainte de ziua ovulatiei, sexul viitorului copil va fi 100% feminin, intrucat spermatozoizii masculini nu vor supravietui mai mult de 24 de ore. Asa se explica de ce, in lume, cei mai multi nou nascuti sunt fetite.
Ce parere aveti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2006, 20:27 
Diva

Citat:

Ma alatur si eu discutiei! Si eu vreau fetita. Fetitele sunt mai dragalase, poti sa le faci codite, sa le imbraci in rochite, pe cand baieteii, le-ai dat o pereche de pantaloni si gata. Si eu am luat pastle cativa ani, dar de o luna m-am lasat. Si sper ca din decembrie dupa trei luni de pauza la pastile sa ne apucam de treaba si sa si iasa bine. Doctorita m-a asigurat ca pot incepe imediat dupa pastile dar eu vreau sa fiu sigura ca totul va fi bine.
:D cred ca o sa fiu singura care o sa aiba baiat! Sau ma rog.....sper!:love::love: offfff.....sincer ...eu nu prea ma gandesc serios la copii ....da mai oftez asa cateodata....si chiar mi-ar place un baietel!Mihai - Adrian o sa-l cheme! Si o sa-l alint Mihaitza!:love::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2006, 20:36 
Diva

Citat:
:D cred ca o sa fiu singura care o sa aiba baiat! Sau ma rog.....sper!:love::love: offfff.....sincer ...eu nu prea ma gandesc serios la copii ....da mai oftez asa cateodata....si chiar mi-ar place un baietel!Mihai - Adrian o sa-l cheme! Si o sa-l alint Mihaitza!:love::love:

Ma alatur si eu dicutiei! Vreau si eu tot fetita. Fetitele sunt mai dragastoase, le poti imbraca in rochite, le faci codite. Si eu am luat pastile cativa ani si de o luna m-am lasat. Si din decembrie ne punem pe treaba, desi doctorita a spus ca nu e nevoie sa treaca nici macar o luna. Sper sa fie totul bine si sa incepem sa discutam "povesti scutecesti".
Si noi am ales deja un nume. Pe fetita nostra o sa o cheme Mira. De abia astept!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 309 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]