Ultima vizită a fost: Acum este 07 Iul 2025, 23:56

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 309 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: 05 Oct 2006, 20:39 
Diva

Citat:

Haideti sa va spun cum sa aveti fetite sau baieti!
Daca vreti sa concepeti un baiat, va trebui sa realizati contactul sexual exact in ziua ovulatiei. Spermatozoizii cu cromozom X - feminini, mai putini ca numar, dar mai rezistenti, cu o viata considerabil mai lunga, ajung sa fecundeze ovulul chiar daca contactul sexual a avut loc cu cateva zile inainte de ziua ovulatiei. Daca un contact sexual a avut loc, de exemplu, cu doua-trei zile inainte de ziua ovulatiei, sexul viitorului copil va fi 100% feminin, intrucat spermatozoizii masculini nu vor supravietui mai mult de 24 de ore. Asa se explica de ce, in lume, cei mai multi nou nascuti sunt fetite.
Ce parere aveti?

pai eu sper sa fie asa in cazul meu...si sa iasa fetita...acum nu ma gandesc prea mult la chestiile astea dar o sa incep sa ma interesez si daca exista cea mai mica sansa sa influentez cumva...mai vedem noi...

hai ca se echilibreaza balanta...s-au adunat baietii pentru fetele noastre...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2006, 20:51 
Diva

Citat:
hmmm..ce aveti cu baietii??? eu cred ca e mult mai bine sa ai baieti! Isi iubesc mai mult mamele si nu creeaza atatea probleme ca fetele! Unde mai pui ca vor duce si numele mai departe?:love::love::kiss: Niste kokutze mici!

eu cred ca e mai usor sa cresti baieti si cred ca le e lor mai usor in viata:) dar cred ca fetele sunt mai atasate de mame:neyes: a mea cel putin asa o sa fie:ndance: eu o s-o alint si el o s-o educe..fair enough, nu?:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2006, 20:58 
Diva

Citat:
Da, ne-am listit!
Pe a mea vreau sa o cheme Ida Maria iar pe baiat Serban Codrin.

si esti sigura de numele astea? adica ca n-ai sa te razgandesti in timp?

eu am cochetat cu multe nume...in facultate credeam ca daca voi avea o fata o va chema Iulia Manuela...acum Daria imi place mult...eventual Darius pentru baiat (doar eventual :( )

intr-o noapte am visat ca pe fetita mea (si in vise am doar fetita) o cheama Ariana si o alint Ada (dar poate era din cauza ca citeam Ada lui Nabocov)...

voi stiti deja ce nume vor avea?
hai...mai spuneti, poate imi vin si mie idei...:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2006, 20:59 
Diva

sau mai bine facem un topic nou ca ne vor certa sefii...:mellow::mellow::mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2006, 20:59 
Diva

Citat:
La noi cred ca va fi invers!
Sunt in stare sa pun pariu ca eu voi fi responsabilul cu educatia si sotul cu rasfatul!

eh, asa zice el acum..ca o sa fie foarte atent la educatie..ca n-o sa-l induplece cu o privire galesa:neyes: dar o s-o invete mamica cum se face, nu-i problema:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2006, 21:01 
Diva

Citat:

si esti sigura de numele astea? adica ca n-ai sa te razgandesti in timp?

eu am cochetat cu multe nume...in facultate credeam ca daca voi avea o fata o va chema Iulia Manuela...acum Daria imi place mult...eventual Darius pentru baiat (doar eventual :( )

intr-o noapte am visat ca pe fetita mea (si in vise am doar fetita) o cheama Ariana si o alint Ada (dar poate era din cauza ca citeam Ada lui Nabocov)...

tu stii ca si eu voiam ariana? imi placea f mult! dar m-am hotarat la lorelei..mi se pare mai melodios:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2006, 21:03 
Diva

Citat:

tu stii ca si eu voiam ariana? imi placea f mult! dar m-am hotarat la lorelei..mi se pare mai melodios:-`

da...si tu stii ca pe mine ma cheama Loredana?!...mama zice ca i-a venit ideea de la Lorelei...si mie mi-a parut rau mereu ca nu mi-a zis direct asa, Lorelei...:neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2006, 21:03 
Diva

Citat:

si pt calcule exacte: http://sanatate.org/teste/ovulatie.php

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2006, 21:33 
Diva

Citat:
noi suntem tare ciudati... ne dorim amandoi fetita dar avem pregatit numele pentru baiat : Mihai-Alexandru...la nume de fetita suntem amandoi pretentiosi si nu ne hotaram:njump::njump::njump::njump::njump::njump::njump::njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2006, 21:45 
Diva

Citat:

da...si tu stii ca pe mine ma cheama Loredana?!...mama zice ca i-a venit ideea de la Lorelei...si mie mi-a parut rau mereu ca nu mi-a zis direct asa, Lorelei...:neyes:

ce chestie..tata a vrut sa-mi puna numele lorelei..dar a castigat mama cu clara:neyes: se pare ca el imi spunea luluta cand eram mica:) iar sora mea lory..si pe tine te alintau asa, nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2006, 21:52 
Diva

Citat:

ce chestie..tata a vrut sa-mi puna numele lorelei..dar a castigat mama cu clara:neyes: se pare ca el imi spunea luluta cand eram mica:) iar sora mea lory..si pe tine te alintau asa, nu?

acasa mi se spune Dana...e mai simplu...ma distreaza ca cei care aud ca ma cheama Dana trag direct concluzia ca ar veni de la Daniela...

colegii la scoala si la facultate mi-au zis intotdeauna Loredana...Lore...Lora...Lory...toate prescurtarile posibile...in relatiile oficiale sunt intotdeauna Loredana...sunt o persoana complexa...:)

si tu...ai sa-i faci pe plac tatalui tau...si-o sa aiba o nepotica Lorelei...frumos...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2006, 22:38 
Diva

Citat:
Pai noi vrem pereche! Doar pe ordine ne certam, eu vreau intai baiatul si dupa aceea fata si sotul meu intai fata si apoi baiatul.

Si noi si noi.Intai baiatul, apoi fata sa aiba grija baiatu de ea.Lol.Vise ca oricum vin cum vor ei...Si la urma inca o fetita.Doamne ajuta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2006, 22:38 
Diva

Citat:
Pai noi vrem pereche! Doar pe ordine ne certam, eu vreau intai baiatul si dupa aceea fata si sotul meu intai fata si apoi baiatul.

Si noi si noi.Intai baiatul, apoi fata sa aiba grija baiatu de ea.Lol.Vise ca oricum vin cum vor ei...Si la urma inca o fetita.Doamne ajuta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2006, 23:07 
Diva

Citat:

la fel considera si Marius al meu dar eu tot o fetita imi doresc...deocamdata mi-e greu sa ma gandesc ca as avea un baiat, nu stiu de ce simt asa...stiu ca atunci cand o sa fiu insarcinata o sa vreau sa stiu sexul copilului...daca e baiat, sa am timp sa ma impac cu ideea pana se naste...nu stiu, poate acum gandesc asa si mai incolo nu o sa mai conteze...

o sa fie cam multe fetite pe forumul asta...:nlol:, mai trebuie sa faca cineva si baieti...macar angelina sigur vrea baieti...se mai anunta cineva?

Eu vreau baiat prima data...multa vreme am vrut fetita ca sa o pot rasfata pana in panzele albe...dar toata viata mi-am dorit sa am un frate mai mare asa ca sunt de acord cu sotul meu ca primul copil sa ni-l dorim sa fie baiat...da ce o sa fie sa fie sanatos ca o sa il iubim de nu se poate :heart:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Oct 2006, 23:11 
Diva

Citat:

Haideti sa va spun cum sa aveti fetite sau baieti!
Daca vreti sa concepeti un baiat, va trebui sa realizati contactul sexual exact in ziua ovulatiei. Spermatozoizii cu cromozom X - feminini, mai putini ca numar, dar mai rezistenti, cu o viata considerabil mai lunga, ajung sa fecundeze ovulul chiar daca contactul sexual a avut loc cu cateva zile inainte de ziua ovulatiei. Daca un contact sexual a avut loc, de exemplu, cu doua-trei zile inainte de ziua ovulatiei, sexul viitorului copil va fi 100% feminin, intrucat spermatozoizii masculini nu vor supravietui mai mult de 24 de ore. Asa se explica de ce, in lume, cei mai multi nou nascuti sunt fetite.
Ce parere aveti?

ai perfecta dreptate, in prima parte a ovulatiei trebuie sa ai contact sexual si atunci sansele sunt mult mai mari pt baiat...am un calendar care mi l-a adus barbatul meu si mi l-a instalat pe calculator, tot asa imi arata ca daca perioada propice pt baieti ii in prima parte a ovulatiei! Calendarul ala imi arata un total de 6 zile, 2 cu ovulatie maxima si 2 la inceput si sfarsit unde mai sunt sanse da mai mici; primele 3 zile pt baieti, ultimele 3 pt fete...

Ce am mai deviat de la subiectul principal, sper sa nu ne manance moderatoarele de vii :nblink:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 309 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]