Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 12:29

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 148 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Mesaje Private suparatoare
MesajScris: 05 Oct 2006, 21:49 
Diva

Citat:
eu urasc posetele si accesoriile , gen bratari ,....margele si alte nimikuri facute din tinichele...doar de amorul artei ..sa atarne la gat sau in par sau la urechi! Chiar nu le vad utilitatea! De fiecare data cand cauti ceva in poseta ....nu gasesti!!Si mie imi plac sandalele...pantofii si cizmele ....obligatoriu cu toc inalt! Daca nu au toc ...nu mai au nici un farmec.:neyes::neyes::neyes: Tocurile fac piciorul sa para ca de balerina! ...am vazut un reportaj pe Euforia pe tema asta! Mai am o afinitate legata de pantaloni....denim sau de orice alt material...iar vara imi plac rochitele....mai putin fustele si bluzitele! Rochitele mi se par mai practice!Ai rochita ai si bluzita si fustita!!:nmusic::nmusic:

nici pe mine nu ma incanta accesoriile astea..exceptand posetele:) dar in ultima vreme parca au inceput sa-mi placa, asta asa, ca sa mai achizitionez lucruri noiO:) dar incaltamintea e pe primul loc!!nu aia cu toc..in primul rand nu pot s-o port ca ma doare spatele..si oricum n-am nevoie ca-s inalta:p dar cand eram in liceu purtam numai tocuri de 10, tot pe acelasi principiu cu balerina..s-ar putea insa sa fi aratat ca o caprita..:rolleyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Oct 2006, 17:22 
Veteran

Citat:
Calapod bun si piele moale. Dar tot nu zi de zi ca sunt riscuri mari!

Total de acord cu tine. :rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2006, 01:08 
Diva

va spuneam ca am primit si eu odata un mesaj de la o tipa careia nu i-a convenit comentariul meu... nu ma pot abtine si trebuie sa va spun, cu "riscul" (:p) de a mai primi asemenea mesaje sau comentarii "de razbunare" :nlol:: daca anumite persoane vad ca nu primesc comentarii pozitive la pozele postate de ele, isi fac mai multe conturi si se lauda singure!!!! :nlol: :nlol: :nlol: :nlol: :nlol: asta e cea mai tare faza pe care am intalnit-o pana acum, mi se pare mai tare decat povestea anamariei222 (pe care n-am s-o uit cat oi trai :D) :npiano: :npiano: :npiano:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2006, 12:06 
Diva

Citat:
va spuneam ca am primit si eu odata un mesaj de la o tipa careia nu i-a convenit comentariul meu... nu ma pot abtine si trebuie sa va spun, cu "riscul" (:p) de a mai primi asemenea mesaje sau comentarii "de razbunare" :nlol:: daca anumite persoane vad ca nu primesc comentarii pozitive la pozele postate de ele, isi fac mai multe conturi si se lauda singure!!!! :nlol: :nlol: :nlol: :nlol: :nlol: asta e cea mai tare faza pe care am intalnit-o pana acum, mi se pare mai tare decat povestea anamariei222 (pe care n-am s-o uit cat oi trai :D) :npiano: :npiano: :npiano:

Pai daca nu exista laudatori, trebuie inventati. :D
Si daca pentru un lucru atat de mic, se creeaza conturi multiple, ma doare capu' cand ma gandesc ce o sa fie la concursurile alea cu premii mari...:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2006, 12:45 
Diva

Citat:
Ma compenseaza pe mine!
Ele fac 3 conturi de pe acelasi calculator si eu intru de pe 2 calculatoare (uneori 3) pe acelasi cont. Si cred ca nu sunt singura :-`
si eu tot asa: cand is la scoala intru de acolo, cand merg la mama, de acolo, plus ca intru de acasa:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2006, 16:37 
Diva

Citat:
si eu tot asa: cand is la scoala intru de acolo, cand merg la mama, de acolo, plus ca intru de acasa:wacko:

me too :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2006, 00:04 
Diva

Fetelor, am primit si eu un mesaj pe privat destul de ciudat si chiar nu-l inteleg. Nici macar nu cunosc user-name-ul, cred ca nu l-am vazut in viata mea, asa ca.......
Tare ciudat :unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2006, 00:14 
Veteran

Citat:
Fetelor, am primit si eu un mesaj pe privat destul de ciudat si chiar nu-l inteleg. Nici macar nu cunosc user-name-ul, cred ca nu l-am vazut in viata mea, asa ca.......
Tare ciudat :unsure:

si eu la fel. era ceva de genul: madailoveyou

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2006, 00:17 
Veteran

Citat:

si eu la fel. era ceva de genul: madailoveyou

de fapt userul era mdailoveyou:devil:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2006, 00:30 
Diva

Citat:

de fapt userul era mdailoveyou:devil:

Da, chiar acest user-name. Si tu ai primit? Ciudat, nu?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 148 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]