Ultima vizită a fost: Acum este 07 Mai 2025, 20:22

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 652 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 33  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Dar si NASELE discuta!!
MesajScris: 10 Oct 2006, 11:57 
Veteran

Citat:

Cand ii scoti pe fini la biserica stiu ca se mai da. Inca nu i-am scos ca depinde de o chestie la noi dar oricum o sa-i dam 50 ron, asa am discutat cu sotul.:-`

Am trecut pe la o bisericuta si am intrebat: trebuie sa aducem un prosop pe care sa stea finii, lumanarile si finii, desigur. Bani se pun in cutie, care cat are si doreste, nenea respectiv mi-a zis ca putem pune o suta, doua, trei... cat avem. Oricum, e bine ca banii sunt pentru biserica si nu se dau la preot in mana. :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2006, 14:10 
Veteran

Citat:
nasi mei au dat 10 milioane.sotul meu nu a fost deloc multumit.:wokno:suparat foc.

Asa, si daca oamenii atat au putut, asta nu mai conteaza, nu? Trebuiau sa se imprumute ca sa va fie voua bine... te gandesti ca poate au si ei greutatile lor, ca oricum ca sa va cunune au facut un efort? Numai hainele cat costa, plus restul de lucruri de achitat. Sincer, daca finii mei ar zice astfel de lucruri despre noi ar insemna ca nu ii cunosc deloc si chiar mi-ar parea rau ca i-am cununat. Nu-mi vine sa cred cat de egoisti sunteti! :wokno:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2006, 14:34 
Veteran

Citat:
Multumim mult!
Asa e, ca dupa nunta toti invitatii cu care ne-am intalnit ne-au laudat nasii!

DJ, cred ca pana la urma a fost mai bine asa, pentru ca nasii vostrii chiar sunt niste oameni deosebiti. Ma bucur pentru voi ca v-ati gasit unii pe altii, chit ca a fost un pic cu peripetii! :napplause:

Batori, pai scumpo, eu stiam ca gandim la fel! :lips::nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2006, 16:32 
Veteran

Citat:

Fata, tu ai cununat sau de -acu? Sa vii cu poze, da?
Sunt primii fini ca mie una nu-mi mai trebuie.

Nuu, sunt astia de acum, ca nici mie nu-mi mai trebuie asa nebunie a doua oara. Chiar, ca n-am apucat sa-ti povestesc: a iesit foarte frumoasa nunta, am topait intr-o disperare, inclusiv barbatu-meu (antitalent prin excelenta), muzica si mancare faina, miri frumosi si zambareti, cu banii au iesit tare bine la final si toata lumea a fost multumita. :nwink: Poze iti dau pe privat daca vrei. :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2006, 17:05 
Veteran

Citat:

vreau poze cu voi, da, da . pe private cum vrei numa trimite sa vada si ochiul meu.:)

Trimis. :p

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 652 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 33  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]