Fetelor, stim ca trebuia sa fie deja la vanzare, dar dupa ce am trimis revistele in tara la vanzare, nici nu au stat bine 1-2 zile si am primit reclamatii ca arata ingrozitor. Le-am retras si am constatat ca era tiparul ingrozitor

. Momentul a fost extrem de delicat pentru ca noi platisem tiparul, si nu aveam bani pentru altul, etc...
Dupa certuri si discutii cu tipografia aceasta a inteles ca gresise si a refacut TOATA lucrarea... insa din pacate asta ne-a facut sa nu fie revista in aceasta perioada. Maine dimineata revista (cea refacuta) va fi trimisa prin societatile de distributie in tara. Ne cerem scuze, ne simtim super super prost, nu stim ce am fi putut face mai mult de atat (sa refacem lucrarea), si va rugam sa nu va suparati pe noi.
De asta nici nu prea am raspuns la comenzi, ca nu puteam confirma pana nu stiam cum rezolvam situatia. Nu vrem sa ne batem joc nici de munca noastra si nici de voi, cititorii, dandu-va revista ingrozitoare (care vor fi arse, apropos!).
Inca o data, va rugam mult mult sa nu fiti suparate pe noi. 1-2 zile si gata, le veti gasi, va jur!!