Ultima vizită a fost: Acum este 16 Mai 2025, 12:52

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 484 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 25  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Meniu
MesajScris: 11 Oct 2006, 19:01 
Veteran

Ce parere aveti de "bufetul suedez"?
Mie imi pare rau ca nu mi-a venit ideea la nunta mea. Mi se pare super:
1. nu-ti mai ghiftuiesti invitatii
2. poti incerca ceva special chiar cateva lucruri exotice
3.fiecare mananca doar ce-i place si doar cat poate
4. faci chiar economie
Voi ce parere aveti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2006, 19:22 
Diva

Ideea nu e rea da cred ca depinde mult si de ce fel de oameni inviti pt ca la unii (mai rauvoitori) s-ar putea sa li se para ca te zgarcesti...gurile rele...Dupa aia trebuie socotit f bine cata mancare trebuie adusa din fiecare pt ca oamenii cand dau iama si nu au portii au tendinta sa isi puna in farfurie ca disperatii si te trezesti ca ti se termina din mancare care ii un No No! Nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2006, 10:08 
Diva

Citat:
Ideea nu e rea da cred ca depinde mult si de ce fel de oameni inviti pt ca la unii (mai rauvoitori) s-ar putea sa li se para ca te zgarcesti...gurile rele...Dupa aia trebuie socotit f bine cata mancare trebuie adusa din fiecare pt ca oamenii cand dau iama si nu au portii au tendinta sa isi puna in farfurie ca disperatii si te trezesti ca ti se termina din mancare care ii un No No! Nu?
da, si mie mi se pare riscant cu bufet suedez. ar merge f bine la o petrecere de cununie(doar civila) unde nu inviti f multi oameni, sa nu ai surprize:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2006, 12:19 
Veteran

Noi o sa avem nunta in 28 octombrie, exact in seara cand se schimba ceasul. O sa steie lumea cu o ora mai mult. Sa mai pun inca un fel de mancare pt aceasta ora?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2006, 12:21 
Veteran

Citat:
Ce parere aveti de "bufetul suedez"?
Mie imi pare rau ca nu mi-a venit ideea la nunta mea. Mi se pare super:
1. nu-ti mai ghiftuiesti invitatii
2. poti incerca ceva special chiar cateva lucruri exotice
3.fiecare mananca doar ce-i place si doar cat poate
4. faci chiar economie
Voi ce parere aveti?

Am fost la nunta la care a fost bufet suedez si a fost super. Dar am fost putini invitati (nu am fost 80 pers), iar aproape toti invitatii se cunosteau.
Dupa parerea mea, la o nunta mai mare e destul de riscant.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2006, 14:42 
Diva

Citat:
Noi o sa avem nunta in 28 octombrie, exact in seara cand se schimba ceasul. O sa steie lumea cu o ora mai mult. Sa mai pun inca un fel de mancare pt aceasta ora?

Eu ti-as recomanda sa nu mai pui nici un fel de mancare in plus, pt. ca e noapte si lumea oricum nu prea mananca. La toate nuntile la care am fost, inclusiv a mea(din Galati) ultimul fel de mancare ramane in farfurie. Lumea danseaza, se distreaza, e si noapte, nu prea mananca. Eu , de ex. la nunta din Cluj, am avut ultimul fel, un platou de branzeturi, cu multe sortimente de branza (de la branza clasica la branza mucegaita) si lumea a fost foarte incantata. Toti m-au felicitat pentru ideea avuta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2006, 16:19 
Veteran

Citat:

Eu , de ex. la nunta din Cluj, am avut ultimul fel, un platou de branzeturi, cu multe sortimente de branza (de la branza clasica la branza mucegaita) si lumea a fost foarte incantata. Toti m-au felicitat pentru ideea avuta.

Ideea cu branza e chiar o super idee. O sa incerc sa o pun si in practica.
Eu sunt o fana a branzeturilor. Nu este zi sa nu mananc o bucatica de branza. Eu daca am branza pe masa nu ma prea intereseaza restul. :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2006, 16:59 
Diva

Citat:
da, si mie mi se pare riscant cu bufet suedez. ar merge f bine la o petrecere de cununie(doar civila) unde nu inviti f multi oameni, sa nu ai surprize:ok:

va spun din proprie experienta ca nunta traditionala romaneasca este foarte apreciata. am avut printre invitati si oameni care se invart prin cercuri inalte care au apreciat sarmalutele. au mai cerut chiar.A FOST O NUNTA moderna, insa am respectat cateva traditii care sunt destul de dragute si au o anumita semnificatie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2006, 17:09 
Veteran

Citat:

va spun din proprie experienta ca nunta traditionala romaneasca este foarte apreciata. am avut printre invitati si oameni care se invart prin cercuri inalte care au apreciat sarmalutele. au mai cerut chiar.A FOST O NUNTA moderna, insa am respectat cateva traditii care sunt destul de dragute si au o anumita semnificatie.

Dar parca nu e nunta daca nu sunt sarmalute. E parerea mea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2006, 17:14 
Veteran

Citat:

Si eu sunt fan branza. Francezii sunt tari la faza cu branza:drool:

iam iam :drool:
Foamea asta. :food:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 484 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 25  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]