Ultima vizită a fost: Acum este 16 Mai 2025, 13:08

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 484 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 25  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Meniu
MesajScris: 12 Oct 2006, 18:47 
Veteran

Citat:

Pai, daca n-oi avea stare necesara de preparat sarmale , o sa ma risc iti dai seama! Eu stii cu multa minte n-am:D:D
Ma risc, sa dea :devil: ca nu!
daca va mai scriu inseamna ca am trait:((:D

:nlol::nlol::nlol: Nebuno, pai ai face bine sa traiesti, ca sa-mi spui cum sunt sarmalele alea! :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2006, 19:28 
Diva

Citat:

Pai eu ce zic:D, o sa iti zic ce-o sa fac:-`:napplause:
Hai pana una alta trage din vizikiul asta:champagne::mellow:

o sa te cadorisesc cu un PM!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2006, 20:35 
Diva

Citat:

Eu nu ma supar pe ceva care nu-i place cuiva. Mi se pare :ok:. Fiecare cu placerea lui, dar din punctul meu de vedere, care sunt moarta dupa sarmale:-`, le-as manca oriunde:~*

la faza asta te potrivesti cu sotul meu...se da in vant dupa sarmale...dar :(( le mamanca reci...eu nu as putea...imi plac si mie dar doar atunci cand sunt proaspat facute...chiar inainte de a fi gata...ce pofta mi-e...o pun pe soacra sa imi faca...ca nu ma refuza...:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2006, 20:38 
Diva

Din partea mea, fara sarmale... Desi si mie imi plac... Dar eu vreau ca invitatii mei sa manance ceva deosebit la nunta mea. :D Sarmale isi fac si ei acasa cand vor...:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2006, 12:13 
Veteran

Citat:
Din partea mea, fara sarmale... Desi si mie imi plac... Dar eu vreau ca invitatii mei sa manance ceva deosebit la nunta mea. :D Sarmale isi fac si ei acasa cand vor...:D

De acord.Nici mie nu-mi plac la nunta. Mai intotdeauna combinaita: miros de sarmale+ prfumuri de la nuntasi+ fum de tigara+ bauturi mi-au dat numai senzatii de voma. Nu mananca sarmale niciodata la nunta.
Insa, ca sa impac si capra si varza, parerea mea este urmatoarea: vara, la peste 30 de grade sa se scoata sarmalele din meniu pt ca oricum oamenii, din cauza caldurii, mananca putintel. Toaman, iarna , primavara e ok.
Mi imi plac doar de Craciun. Ma rog, chestie de gust. Mi-ar placea o nunta fara. in schimb nu as renunta la peste file.:food:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2006, 13:20 
Veteran

Citat:

Hai ca m-ai spart si tu acu fata! :D
Dar ce daca pui peste sau tocanita sau mai stiu eu ce , parfumurile cucoanelor ar mirosi mai bine:-`:D:D

(X):lol::njump: Nu, dar personal mi se pare mirosul de varza calita-sarmlute + parfum = miros greu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2006, 13:21 
Veteran

Citat:

(X):lol::njump: Nu, dar personal mi se pare mirosul de varza calita-sarmlute + parfum = miros greu.

continuati...plec la serviciu:wokno::nscmoll::nscmoll::nscmoll::nscmoll::nscmoll::nscmoll::nscmoll::nscmoll::nscmoll::():(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2006, 15:30 
Diva

Citat:

Adevarul este ca o combinatie: sunca presata+peste+muraturi, da un buchet mult mai rafinat:D:D:x
ca vb de lup!!!:alien::alien::alien:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2006, 16:20 
Diva

Citat:

Adevarul este ca o combinatie: sunca presata+peste+muraturi, da un buchet mult mai rafinat:D:D:x
:nlol::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2006, 16:25 
Diva

Citat:

Opa, intra si remi sa CHIAR sa-nnebunes forgood:wacko::D
pai am ajuns si eu acasa si hop la calc. sa-i dau drumu sa vad ce ati mai vb voi in lipsa mea:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Oct 2006, 08:29 
Diva

Citat:
pai am ajuns si eu acasa si hop la calc. sa-i dau drumu sa vad ce ati mai vb voi in lipsa mea:ndance:

:rocker::rocker:Asa fac si eu cum intru in casa. Sotul meu cand ma aude ca sunt sus la calculator nici nu trebuie sa vina sa vada ce fac...ma intreaba numai "ce mai face lumea pe forum?":wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Oct 2006, 12:34 
Diva

Citat:

:rocker::rocker:Asa fac si eu cum intru in casa. Sotul meu cand ma aude ca sunt sus la calculator nici nu trebuie sa vina sa vada ce fac...ma intreaba numai "ce mai face lumea pe forum?":wok:

Eu stau la birou numai pe calculator si cand ajung acasa nici nu vreau sa-l mai vad.(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2006, 21:19 
Diva

Citat:
Si al meu sot e tinut la curent. Mai ales ca el a si fost la intalnirea Ghidul Miresei, asa ca mai si stie cateva persoane.

Am ajuns la concluzia trista ca forumul asta da dependenta... Nici nu stiu daca sa plang sau sa rad...:ermm:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 484 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 25  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]