Ultima vizită a fost: Acum este 08 Iul 2025, 20:02

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 309 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: 16 Oct 2006, 13:53 
Diva

Citat:
.
Eh,sa vedem daca voi avea copii,ca am inceput sa "proiectam" de doua luni si proiectul nu da roade.:(

Voi vreti copil inainte de nunta. De ce nu mai aveti rabdare ca tot esti tinerica, din ce am vazut la profil?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Oct 2006, 14:58 
Diva

Citat:

Tu ai 19 ani si deja te-ai apucat de "proiectat"(?)(X) Oau, vei fi o mama super tanara, nu-i rau, daca asta va doriti...

urmeaza exemplul HorMonikai!:D:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Oct 2006, 16:21 
Diva

Citat:
Mai adaug si eu ceva la subiectul cu scutece.Eu vreau sa am muuuuulti copii ca sa am ocazia sa le pun toate numele care imi plac.Spre exemplu ador numele Raisa si Raluca,si Andreea.Numai ca: Copii mei or sa aibe obligat-fortat si un nume de sfant(e un fel de traditie si in familia lui si in a mea).Si daca i-as pune fetei numele raisa-Raluca.....unde mai intra si numele de sfant?!?!?(?)Iar a doua problema e cu numele Andreea pe care nu prea imi vine sa-l folosesc pt ca numele de familie e ANDREI.
Eh,sa vedem daca voi avea copii,ca am inceput sa "proiectam" de doua luni si proiectul nu da roade.:(

dar esti mult prea tanara!!!
de ce nu mai asteptati un pic? mai ai de tinerit si distrat!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Oct 2006, 18:08 
Diva

Citat:

Ba nu! CATEGORIC
Este foarte bine! daca iti doresti sa ai copil asa devreme fa-l!
Cel mai mare regret al meu este ca nu am avut copilul mai demult, inainte sau imediat dupa casatorie!
Ar fi fost mare acum!

si dc ar fi fost mare acum cu ce-ar fi schimbat situatia?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Oct 2006, 18:31 
Diva

Citat:

Pai simt eu ca ar fi fost altfel viata mea!
Poate ca as fi avut intre timp curajul sa ii mai fac un fratior sau o surioara!
Oricum imi este greu sa explic de ce regret ca nu am facut copil mai demult!
Dar si eu si iubitul meu suntem de acord ca ar fi fost mai bine!

tu la 33 de ani....cu cati copii te vezi in brate? Presupun ca deja ai 1....voiai mai multi? Dar daca ai fi facut 3 ...si la 27 ii aveai deja, tineretea ta unde ar fi fost? Tu, sincer vb acum, ....te vedeai la 19 ani schimband scutece si stergand plozi la :back:??? Cu tine cum mai ramanea??? Pe HorMonik o doare undeva ....o sa angajeze o bona ...si ea tot in cluburi va fi! Eu prefer sa ma distez in continuare pana pe la 27 de ani ...si dupa aia mai vad! Nunta nu inseamna neaparat plozi!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Oct 2006, 18:34 
Diva

Citat:
tu la 33 de ani....cu cati copii te vezi in brate? Presupun ca deja ai 1....voiai mai multi? Dar daca ai fi facut 3 ...si la 27 ii aveai deja, tineretea ta unde ar fi fost? Tu, sincer vb acum, ....te vedeai la 19 ani schimband scutece si stergand plozi la :back:??? Cu tine cum mai ramanea??? Pe HorMonik o doare undeva ....o sa angajeze o bona ...si ea tot in cluburi va fi! Eu prefer sa ma distez in continuare pana pe la 27 de ani ...si dupa aia mai vad! Nunta nu inseamna neaparat plozi!

:napplause::napplause::napplause:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Oct 2006, 18:57 
Diva

Citat:
Ideea e ca e mult mai greu sa schimbi scutece la 30 de ani!!! cred eu. Nu zic ca as fi vrut sa am copil la 19, dar oricum mai devreme de 30. Iti spun eu ca tineretea e un atu in privinta asta. (cu cat esti mai tanara ai mai si mai multa rabdare.)
Si as fi vrut totusi doi copii. Acum simt ca e cam tarziu pentru al doilea!
Dar ma mai gandesc... totusi!
:huh:

sigur ca ai mai multa energie la 19 ani! energie pe care ar fi bine sa ti-o canalizezi pe distractie nu pe schimbat scutece!!!
si nu cred ca-i tarziu la 33 pt un al doilea copil...mama mea avea 32 cand m-a nascut..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Oct 2006, 19:56 
Diva

Citat:
Ideea e ca e mult mai greu sa schimbi scutece la 30 de ani!!! cred eu. Nu zic ca as fi vrut sa am copil la 19, dar oricum mai devreme de 30. Iti spun eu ca tineretea e un atu in privinta asta. (cu cat esti mai tanara ai mai si mai multa rabdare.)
Si as fi vrut totusi doi copii. Acum simt ca e cam tarziu pentru al doilea!
Dar ma mai gandesc... totusi!
:huh:

Nu cred ca ai mai multa rabdare la 19 ani...poate ca ai mai multa rabdare cand sunt miculutzi, bebelasi dar ce zici de cand cresc mari si merg la scoala...intre o mama de 30 ani trecuta prin viata si una de 19 ani cine crezi ca o sa aiba mai multa rabdare sa stea cu ei si sa le arate? eu zic ca aia de 30 ani...si deci al cui copil o sa se dezvolte mai frumos?...am 2 exemple f apropriate de mine care au facut copii la 19 si la 20 de ani si acum nu au absolut deloc rabdare cu fetele...si nu e bine deloc!!!!! Poate ca ajung din urma regretele...(de genul...de ce nu am mai asteptat un pic sa imi traiesc viata) Si copilul sufera!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Oct 2006, 19:58 
Diva

Citat:

sigur ca ai mai multa energie la 19 ani! energie pe care ar fi bine sa ti-o canalizezi pe distractie nu pe schimbat scutece!!!
si nu cred ca-i tarziu la 33 pt un al doilea copil...mama mea avea 32 cand m-a nascut..

nu este. eu am aproape 29 si ma gandesc la un copil, dar la anul. vreau sa ma obisnuiesc cu ideea de sotie, chiar daca stam impreuna de 1 an si ceva. e placut sa te gandesti la un bebe, insa azi este mult mai greu. vreau sa stiu ca pot sa-l cresc asa cum m-au crescut parintii mei. sa nu-i lipseasca nimic, sa pot sa-i ofer tot.
din cauza asta femeile isi doresc mai tarziu un bebe. plus, mai este si cariera...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Oct 2006, 20:17 
Diva

Citat:

mama mea m-a nascut la 45 de ani! Am 2 surori mai mari ca mine ....una de 38 de ani , una de 35 si eu ...de 25!Diferente mari de varsta intre mine si ele! Insa nu am simtit chestia asta! Si maica-mea a facut tampenia sa aiba primul copil la 20 de ani! Nunta si plodu! Da atunci erau alte vremuri! Acum 40 de ani erau alte conditii si mentalitati! Daca nu aveai plozi si te distrai erai curva satului! Astazi ii mai pasa cuiva de chestia asta, de barfe? Eu nu cred!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2006, 13:03 
Diva

Citat:
Gata ati sarit toate cu gura pe mine!
Va inteleg perfect pentru ca acum 10 ani si eu gandeam exact ca voi si drept urmare am avut copilul la 30 de ani. Intre timp modul de a gandi mi s-a schimbat ... Trebuie sa luati in calcul si asta!
Apoi exemplele cu parinti tineri - copii nereusiti, parinti maturi - copii super educati ma cam lasa rece. Mama mea avea 19 ani cand m-a nascut, vreti sa spuneti ceva despre mine?????
Si apoi nu fiti atat de speriate. Te potri distra si daca ai copil mic. eu una am facut-o foarte bine in ultimii trei ani. Impreuna cu sotul meu nu ne-am refuzat absolut nimic legat de distractii (e drept ca iti trebuie putin mai multi banuti decat atunci cand nu ai copii, dar asta e...)
Asa ca revin, si spun... cine vrea copii repede - repede sa-i faca, cine nu ...nu!
Succes!
:-*
eu vreau copil repede, si repede il fac:love: oricum mai dureaza putin ca in mai avem nunta...deci cred ca ne vom bucura de puiul nostru abia prin 2008, deci pe la 23 ani;)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 309 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]