Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 15:55

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 162 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: restaurante
MesajScris: 17 Oct 2006, 16:16 
Diva

Citat:
Pe acest topic puteti vorbi de restaurante, cu tot cu nume!!!

Dati-i drumul!!!

Dar DOAR PE ACEST TOPIC!!!!

YUPIIIII! Turnati fetelor, tot... ca eu imi iau creionasul si incep sa notez...(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2006, 18:14 
Veteran

eiiiiiiii...nice...super ..multumim

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2006, 18:15 
Veteran

so...ce stiti de STUDENT PARK TEI?
unii ii mai zic LUMINITA....
(e intre Cuba si Bamboo):D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2006, 18:07 
Veteran

Citat:
norocul meu este ca am reducere 50%pt ca sunt studenta si din restul de plata platesc 10%, dar totul e cat se poate de sigur, cu contract, chitante, totul e ok

Ai avut reducere pt ca esti studenta?!?!?!?50%?!?!?(X)Pai si eu sunt studenta!!!!!!Valeu........tre sa ma duc sa vorbesc cu patronul.:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2006, 18:09 
Veteran

Offff,abia acum am vazut ca avem voie si cu nume.Deci....stiti ceva de EDEN?!?!?Ca eu acolo fac,dar nu stiu nimik de el.Adik,nu stiu pe nimeni care sa fi fost pe acolo.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2006, 18:19 
Diva

Daca tot s-a dat liber, eu propun sa ne spuna miresele de anul asta unde au avut nunta, plusurile si minusurile localului respectiv, si eventual un pret estimativ... Si dup-aia, daca e, mai intrebam noi...:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2006, 18:22 
Diva

Citat:
Daca tot s-a dat liber, eu propun sa ne spuna miresele de anul asta unde au avut nunta, plusurile si minusurile localului respectiv, si eventual un pret estimativ... Si dup-aia, daca e, mai intrebam noi...:D
:wok:o idee f. buna! asteptam variantele:rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2006, 19:19 
Diva

Citat:
incep eu daca vreti..
Eu am avut nunta pe 15 iulie la Crowne Plaza Sala Ballroom.
A fost totul extraordinar.
Meniul foarte bun si mai ales consistent. Chelnarii de nota 10. Nu beai putin din pahar, ca repede veneau si iti mai turnau.
Nu au furat absolut nimic. Toata bautura care a ramas ne-au adus-o imediat dupa petrecere in camera.
Meniul a fost 47 euro si a cuprins:
-4 feluri de mancare
-apa plata si minerala
-suc natural
-ceai/cafea
-tortul miresei.
Apa, sucurile si cafeaua au fost la discretie pe tot parcursul serii.
Daca mai aveti intrebari, sunt aici.Nu stiu ce sa mai scriu si nu vreau sa va plictisesc.

Pai ce sa mai vrem? :D Poate niste poze de la eveniment... la tine la user...:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2006, 19:28 
Diva

Citat:
o sa incerc sa pun cateva poze. de fapt am incercat dar nu am reusit, cred ca am ceva probleme cu calculatorul.Am la galerie o poza la intampinarea la restaurant, dar nu se vede mare lucru..

:lips:

E greu cu galeria, ca sunt foarte greu de gasit...:( Cel mai sigur la instrumente, la tine. Asigura-te ca au marimea care trebuie, si formatul care trebuie... si daca tot nu merge, cere ajutor...:D:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2006, 19:31 
Diva

Aaa, si mai era ceva ce vroiam sa stiu:
De cate persoane e sala?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2006, 19:33 
Diva

Singura nemultumire legata de nunta mea este urmatoarea: atat biserica , cat si restaurantul imi mom rezervarii....aratau ok, la nunta insa....erau in renovare cu exteriorul.....deci nu se pot vedea cine tie ce poze in fata bisericii sau a restaurantului! Cum e posibil asa ceva ...eu nu imi pot da seama....ambele chestii in renovare ....zici ca s-au vorbit sa-si bata joc de nunta! ):( Ma rog ....la mom respectiv imi venea sa le zic ceva ...dar am renuntat la certuri inutile...totul a iesit ok in cele din urma si am fost foarte multumita de tot! :love::love: Le multumesc din tot sufletul lautarilor si ospatarilor...care mi-au facut nunta! Datorita lor totul a fost ok la restaurant!:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2006, 19:40 
Diva

si eu am nemultumiri legate de nunta mea: la biserica nu mi-a placut slujba...sunt singura care zice chestia asta. a fost scurta, preotii au tinut-o intr-un misto toata slujba...
la restaurant: ospatarii uitasera sa puna marturiile pe mese, nu au adus cafea cum le spusesem (in 2 randuri, tuturor invitatilor), au incarcat nota cu sucuri naturale, energizante si cafe frappe. nu au furat nimic, decat ca au incarcat nota. in rest ospatarii au fost fff respectuosi, draguti. mancarea a fost fabuloasa, formatia la fel...ne-au dat inapoi tot ce a ramas (bautura: vin, suc, sampanie etc, tort).
am facut nunta la EL GRECO, de pe bd. decebal.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2006, 19:45 
Diva

Citat:
nu au furat nimic, decat ca au incarcat nota.

Ajungem sa ne multumim si cu atat, cum mai zicea cineva pe forum...:mellow::mellow::mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2006, 19:46 
Diva

Citat:
Singura nemultumire legata de nunta mea este urmatoarea: atat biserica , cat si restaurantul imi mom rezervarii....aratau ok, la nunta insa....erau in renovare cu exteriorul.....deci nu se pot vedea cine tie ce poze in fata bisericii sau a restaurantului! Cum e posibil asa ceva ...eu nu imi pot da seama....ambele chestii in renovare ....zici ca s-au vorbit sa-si bata joc de nunta! ):( Ma rog ....la mom respectiv imi venea sa le zic ceva ...dar am renuntat la certuri inutile...totul a iesit ok in cele din urma si am fost foarte multumita de tot! :love::love: Le multumesc din tot sufletul lautarilor si ospatarilor...care mi-au facut nunta! Datorita lor totul a fost ok la restaurant!:love:

Pai si la ce restaurant a fost nunta ta? :D Si cate persoane ai avut? Si in afara de renovare, mai ai ceva sa le reprosezi ?:D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 162 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]