Citat:
Eu nu o cunosc deloc pe aceasta Ana-Maria si ce facea ea pe siteul asta dar vad ca va socat pe toate.
Am o intrebare totusi pentru voi ca sa imi fac o imagine mai clara despre acest fenomen Ana-Maria.
Fata aceasta era coerenta in exprimari?
Ca daca , da, inseamna ca a vrut sa faca misto de voi, poate chiar era o fata desteapta.
Nu stiu, va intreb si eu pe voi, nu aruncati cu rosii.

:lips:
v-a socat:p
Stai sa-ti zic ce m-am prins eu, si dup-aia, cand se trezesc "alea mari" pot sa mai completeze...
Deeeci, era o tipa care pretindea ca e din New York, ca are o poveste de viata extraordinara si o poveste de dragoste si mai si... de nici in filme nu vezi asa "potrivire". Tipa posta poze de pe site-uri si pretindea ca sunt ale ei... Ca de, era manechin, iar barba'su, fotograf... Pentru ea banii nu "era" o problema; arunca cu ei in dreapta si-n stanga... Aaa, era manechin cu master (asta mi s-a parut cel mai tare!!!

: sa ai master in America la 21 de ani, sau cat zicea ea ca are, si o super cariera de model...). I-a facut un cont si "prietenului" ei... Ma rog, pe scurt, era o mare mincinoasa.
Si cred ca era coerenta, ca altfel s-ar fi prins fetele mai repede. Iar daca a vrut sa faca "misto" (si e evident ca asta a vrut), io nu stiu ce a reusit... cine pe cine a pacalit...
Anyway, jenant...