Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 00:26

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 353 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu sunt pregatirile!?
MesajScris: 18 Oct 2006, 15:25 
Diva

Citat:

Nu vreau o nunta de zi! NU`mi place:((... Oare pe la 6 seara e tarziu sa inceapa?! Ca nu vreau nici prea devreme...(?)
Merci!
:lips:

femeie ...........de ce te complici atat????? restaurantul ala iti va strica nunta! Cauta altul!! Nu e capatul pamantului si nici singurul restaurant din oras! Mai e un an pana la nunta!!!Poti chiar sa si anulezi nunta ....poate se darama restaurantul intre timp! Iti faci atatea probleme !!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2006, 16:11 
Diva

Citat:

Ar trebui sa incepi sa vorbesti cat mai devreme. Daca ii tocmesti din timp poti sa beneficiezi si de discount-uri si ai si de unde alege...Daca astepti pana la vara, iei ce ramane si la niste preturi....:ermm:
Eu am avut contract cu o firma pt muzica (dj), foto si video si am vb cu ei din februarie pt septembrie. De fapt am semnat in februarie ca de vorbit vorbisem mai devreme:D

Si eu te-as sfatui la fel. Incearca sa-ti rezervi Dj, fotograf, cameraman de pe acum, pentru ca cei mai buni sunt luati repede. Asa ca, spor la cautari.:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2006, 17:29 
Diva

Citat:

Mai sa stii ca e destul de aglomerat in oras pentru nunti. Noi am inceput cautarile cu 9 luni inainte si am inceput de la sfarsitul statiunii Mamaia. Cu cat ne apropiam de oras cu atat erau toate restaurantele ocupate. Nici mie nu-mi venea sa cred, unii rezerva si cu 2 ani inainte :ermm:

nu pot sa cred!!! Eu am rezervat in Buc restaurantul in ianuarie....pe 20....pt august! Si nu a fost nici o problema!(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2006, 17:51 
Veteran

Citat:
nu pot sa cred!!! Eu am rezervat in Buc restaurantul in ianuarie....pe 20....pt august! Si nu a fost nici o problema!(?)

Ai avut noroc.Oricum,depinde si de restaurant.Cele mai bune sunt luate repede.La restaurantul unde fac eu as fi putut sa ma duc si cu 4 luni inainte.Nu e extraordinar,dar este exact ce vreau eu.:drool:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 353 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]