Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 01:11

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 777 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 39  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Idiotenii si aberatii pe langa subiect!!
MesajScris: 20 Oct 2006, 18:38 
Diva

Citat:
La noi in mod normal programul e 9 - 17:30 cu pauza de masa (pe care ti-o iei cand vrei) dar cum vin de la 7:30... sa ma scuteasca. Oricum am stat si eu peste program de fiecare data cand era nevoie fara sa imi spuna nimeni.

DJ, fiindca nu am fost pe faza la momentul potrivit, te felicit si eu pentru marirea de salariu... Ca m-am prins eu ca esti fata muncitoare! :D Bine ca s-au prins si ei. :D:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2006, 18:52 
Diva

Citat:
Thank God is Friday!
:njump::njump::njump:
Si la 5 o tai acasa poate sa urle cine o vrea (vorba vine, ca nu-mi zice nimeni nimic).
Si am descoperit aseara un noi drum spre casa pe care am facut doar 50 de minute! Mai putin decat as fi facut daca luam metroul! Yupiii!!!!!!!!!!!!!
:ndance::ndance::ndance:

Da, e vineri, super!
Dupa cata treaba am avut in ultimele zile la job, n-am prea avut timp de net, vine week-endul, numai ca plec de maine pana luni la un training la munte la Cheile Gradistei. Si voi reusi sa intru doar marti, daca n-am prea multa treaba la job din nou. O sa-mi fie dor de voi.:nblink:
Voi dati-i bataie ca reusesc eu sa va prind din urma!(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2006, 18:58 
Diva

Citat:
O sa-mi fie dor de voi.:nblink:
Voi dati-i bataie ca reusesc eu sa va prind din urma!(X)

eu sunt dezamagita ....multe dintre miresele care au fost pe ghid inainte de a se casatori....acum pur si simplu au disparut! Cum s-ar zice ...interesul poarta fesul ....si-au facut nunta si acum pa si pussy! Ne-au intors :back:!!! Rushinica.....rushinica....rushinica!):():(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2006, 19:01 
Diva

Citat:

Cred ca asta e motivul pentru care am ramas si nu vreau sa plec din companie: nu trebuie sa iti tragi tu seful de maneca sa ii ceri mariri sau sa ii arati ce treaba buna faci ca vede si singur si te trezesti cu recompensa cand nu te astepti.

da....mai sunt si sefi d-astia....cam rari! Asa era al meu la inceput....acum considera toate eforturile mele ca fiind ceva normal si s-a obisnuit cu ideea de exploatare! Pana o sa-i pun eu pofta -n cui!):(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2006, 19:01 
Diva

Citat:
eu sunt dezamagita ....multe dintre miresele care au fost pe ghid inainte de a se casatori....acum pur si simplu au disparut! Cum s-ar zice ...interesul poarta fesul ....si-au facut nunta si acum pa si pussy! Ne-au intors :back:!!! Rushinica.....rushinica....rushinica!):():(

Si eu ma intrebam de ce nu-s mai multe "experimentate" pe forum... Ca nevoie de sfaturi sa tot fie...Poate ca sunt "sub papuc"....:devil::devil::-`:-`

P.S. Daca nu raspund la asemenea provocari, e grav...:nbump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2006, 19:06 
Diva

Citat:
Mai, eu am schimbat vreo 6 sefi in 4 ani (din care 4 numai in ultimul an! ma saturasem) dar vad ca a fost la fel mereu. Oi fi fost eu mai norocoasa? (?)
eu ....4 sefi in 6 ani!asta se anunta a fi cel mai de gasca! Am avut primii...de la primul loc de munca...niste oameni super de treaba....ceilalti 2 niste jegosi(de fapt jegoase , ca erau femei), asta e al 4-lea....imi e drag...e deosebit....ma dispera insa la aspectul statului peste program aiurea...in ultimile 2 luni zici ca a intrat in anul mortii si acum tre sa scoata toti infractorii din puscarii!):():():(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2006, 18:22 
Diva

no unde sunteti?(?)eu va astept:unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 13:00 
Diva

azi mi-am bagat actele de pasaport! :npiano::npiano: abia astept.....sa plec!:nchat::nchat:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 13:09 
Diva

Citat:
Super! Nu vreau sa te intreb cat ai stat la coada... sau ai fost printre norocosi?

am ajuns acolo la 8 fix ..si mai era o doamna inaintea noastra! Pana la 8:30 cand se deschidea ghiseul...au mai aparut vreo 15 persoane ...nu am stat decat 10 minute! Chiar a fost o surpriza!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 777 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 39  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]