Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 07:53

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 27  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Emisiune Nunti
MesajScris: 20 Oct 2006, 01:20 
Diva

Citat:

Nu e chiar gata viata...
Mama mea, care are 46 de ani, incepe acum a doua viata...Noi am plecat, ea e singura...Se vede cu prietenele, iese, citeste...Acum s-a inscris la facultate:D Deci poti sa traiesti frumos si chiar sa te distrezi la orice varsta.:napplause:

Nu ma refeream ca gata viata, adica esti mort.Am vrut sa zic ca gata viata pt a mai face copii.LA 50 ani too fuc..g late.Parerea mea, fara a jigni.
Si bravo si felicitari mamelor voastre!!!Cool mama!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2006, 18:45 
Diva

Citat:

Nu e chiar gata viata...
Mama mea, care are 46 de ani, incepe acum a doua viata...Noi am plecat, ea e singura...Se vede cu prietenele, iese, citeste...Acum s-a inscris la facultate:D Deci poti sa traiesti frumos si chiar sa te distrezi la orice varsta.:napplause:

Mama, la 51 de ani, s-a inscris la master la mine la facultate. Si alta mama a unei colege la fel, la alt master, dar tot la noi la facultate. Si odata la doua saptamani, avem ore in sali vecine (eu cu mama) :nlol::nlol::nlol:. E ciudat, dar... nu ma plang. Mai ales ca imi aduce ciocolata. :D Who could resist it? (X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2006, 18:49 
Diva

Citat:
Mama, la 51 de ani, s-a inscris la master la mine la facultate. Si alta mama a unei colege la fel, la alt master, dar tot la noi la facultate. Si odata la doua saptamani, avem ore in sali vecine (eu cu mama) :nlol::nlol::nlol:. E ciudat, dar... nu ma plang. Mai ales ca imi aduce ciocolata. :D Who could resist it? (X)

mai are forta si puterea necesare sa se concentreze? Eu una.....sa ma plateasca cineva nu as mai pierde 1:30 h din viata stand aiurea la vreun curs!Mi-e :x:x:x de scoli, cursuri si tot ce e legat de ele!:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2006, 18:57 
Diva

Citat:
mai are forta si puterea necesare sa se concentreze? Eu una.....sa ma plateasca cineva nu as mai pierde 1:30 h din viata stand aiurea la vreun curs!Mi-e :x:x:x de scoli, cursuri si tot ce e legat de ele!:(

Pai mama e profa de mate, asa ca a tinut cam tot timpul "contactul" cu scoala... Iar ei i-a placut mereu sa invete... A fost ceea ce se cheama o eleva/studenta eminenta. :-` Si acuma, nici n-a inceput bine masterul si deja a inceput sa se... afirme. :nlol::nlol::nlol:
Pe mine, insa, ma apuca lehamitea cand ma gandesc ca ar trebui sa mai fac 2 ani de master, dupa ce termin...:ermm: Deci, care va sa zica, eu sunt mai "normala". :D O fi bine, o fi rau...?:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2006, 18:59 
Diva

Citat:
Pai mama e profa de mate, asa ca a tinut cam tot timpul "contactul" cu scoala... Iar ei i-a placut mereu sa invete... A fost ceea ce se cheama o eleva/studenta eminenta. :-` Si acuma, nici n-a inceput bine masterul si deja a inceput sa se... afirme. :nlol::nlol::nlol:
Pe mine, insa, ma apuca lehamitea cand ma gandesc ca ar trebui sa mai fac 2 ani de master, dupa ce termin...:ermm: Deci, care va sa zica, eu sunt mai "normala". :D O fi bine, o fi rau...?:~*

te obliga cineva sa faci masterul?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2006, 19:05 
Diva

Citat:
te obliga cineva sa faci masterul?

Pai nu stiu...(?) Nu asa se face? :unsure:
Nu credeti ca o sa-mi trebuiasca mai incolo? :nbump:
Eu m-am gandit ca o sa fie un dezavantaj sa nu-l am, fata de cei care vin cu noul sistem de invatamant, in care e masterul obligatoriu... Nu sunt insa sigura ca asa e...:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2006, 20:02 
Diva

Citat:

Pai mai bine astepti si faci un master mai scos:D Si daca ti-l plateste si angajatorul....
Uite, lui DJ cred ca angajatorul ii plateste acca-ul...Daca avea deja un master si-ar fi bagat unghia-n gat ca a pierdut timpul degeaba....:ok:
Urmatorul meu obiectiv e sa plec la o companie care sa ma trimita la un MBA...Poate chiar la Londra...:D

Hmm... suna bine... Angajatorii fac asa ceva? :unsure:
Eu credeam ca nu se uita nimeni mai atent la tine daca nu ai tot ce trebuie...(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2006, 21:25 
Diva

Citat:
Hmm... suna bine... Angajatorii fac asa ceva? :unsure:
Eu credeam ca nu se uita nimeni mai atent la tine daca nu ai tot ce trebuie...(?)

unii dintre ei sigur iti sponsorizeaza studiile...insa tre sa fie o companie mare..sau big4 pt acca de ex..oricum, pt ei nu conteaza dc ai sau nu un master deja..eu una te sfatuiesc sa-l faci:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2006, 21:31 
Diva

Citat:

dragele mele...atunci ce ziceti de mine? anul asta m-am apucat de a doua facultate...sunt sotie si studenta in anul I...la ID, bineinteles...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2006, 15:44 
Diva

Citat:
Eu zic ca tine numai de tine. Si, logic, depinde de angajator.
Dar daca te orientezi spre o companie serioasa, va conta si faptul ca esti in ultimul an.
nimeni nu-si da cu parerea de emisiunea de vineri?:unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2006, 15:55 
Diva

Citat:
nimeni nu-si da cu parerea de emisiunea de vineri?:unsure:

Au mutat-o vineri ??? Asa se explica de ce aseara era meci ):(...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2006, 23:00 
Diva

Citat:
Au mutat-o vineri ??? Asa se explica de ce aseara era meci ):(...
:nlol::nlol::nlol:nu ai pierdut nimic interesant...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2006, 00:18 
Diva

Citat:
:nlol::nlol::nlol:nu ai pierdut nimic interesant...

Adevarul e ca a inceput sa mi se ia de "privit" nunti. Chiar si pe net, rar mai vad vreo idee noua, in materie de nunti... Ca frecventez sit-urile de mai mult de 1 an... (X) As zice ca e un fel de boala, de vreme ce inca nu stiu cand ma marit...):( Dar eu prefer sa il numesc hobby.:~*O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2006, 11:03 
Diva

Citat:
Adevarul e ca a inceput sa mi se ia de "privit" nunti. Chiar si pe net, rar mai vad vreo idee noua, in materie de nunti... Ca frecventez sit-urile de mai mult de 1 an... (X) As zice ca e un fel de boala, de vreme ce inca nu stiu cand ma marit...):( Dar eu prefer sa il numesc hobby.:~*O:)
si eu eram asa...chiar inainte sa ma ceara umblam pe site-uri si sorbeam fiecare informatie in materie de nunti:love::love::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2006, 11:29 
Diva

Citat:
Neata!
Sa inteleg ca sunt singura care s-a apucat de umblat pe site-uri de nunti numai dupa ce tot familionul a fost anuntat de data nuntii?(?)
neatza. eu umblam pt ca stiam ca ne casatorim, numai ca nu ma ceruse "oficial" cu inel si toate alea. in plus, mi-ar fi placut sa lucrez la o firma de organizare de nunti:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 27  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]