Citat:
Buna ziua. Numele meu este Dan si sunt din Brasov. Din ianuarie 2006 sunt impreuna cu o fata cu totul si cu totul deosebita, de care nu ma pot desparti pentru nimic in lume. Cand vom aniversa 1 an de la prima intalnire as vrea sa ii cer mana si sa ii dau un inel de logodna. Intrebarile mele sunt:
Considerati ca este prea repede? Inel de logodna se da fetei sau voi purta si eu? Pe ce deget si de la ce mana se poarta inelul?
Va rog mult sa nu radeti de mine, dar sunt incepator si as vrea sa aflu detalii. Va multumesc si va ,doresc toate cele bune.
Adresa mea de e-mail este:
[email protected].
Hey, bine ai venit printre noi!:D Nu avem de ce sa radem de tine pt ca, cam prin aceleasi emotii trecem si noi.In primul rand felicitari pt alegearea facuta (fata), 2 la mana nu e prea devreme, mie mi s-a dat inelul dupa 3 saptamanai, asa ca......Tu faci ce simti.Daca o iubesti si simti ca te iubeste nu vad de ce ai sta pe ganduri, trebuie doar sa fiti siguri unul de altul.Iar 3 la mana, momentan eu il am pe mana dreapta, dupa oficial va trece pe stanga.Multa bafta!:ok::wok: