Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 16:09

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Luna de miere...vol.III
MesajScris: 20 Oct 2006, 23:27 
Veteran

Citat:
Noi cik Paris...Dar mai e pana atunci...Cine shtie ..:unsure:

Don't give up!!!! Merita fiecare leut/euroi.
Noi am sat 10 zile si a fost superb!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Oct 2006, 14:16 
Junior

Citat:
Cik am ramas si noi la doar doua optiuni: Turcia sau muntele romanesc.Eu vreau ambele.....dar mai repede Turcia.E mai ieftin ca la noi si .......d-zeu stie cand o sa mai am ocazia.

Noi am fost in turcia la Kusadasi. A fost vreo 17 euro pe noapte cu doua mese incluse.. Superb ne-a placut mult. Ai ce vedea ( asta daca mergi cu masina, cum am fost noi si te mai opresti). Poti vedem PAmukale, Troia, efes, Necropolis,Adaland,,, sa faci plaja, sa mergi la cumparaturi, sa te simti minunat. Turcii nu te lasa sa pelci de pe terasa nemultumit si daca vrei ceva si nu au crede-ma ca il inventeaza numai sa te intorci din nou acolo.... Foarte dragut..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2006, 02:19 
Veteran

noi pana la luna de miere mai avem....(tocmai la anu in octombrie):D
dar ne facem totusi planuri:
1.4-5 zile paris
2.7-8 zile grecia all inclusiv
3.turul romaniei
4.ceva iesit din tipare
so...avem timp sa ne hotaram....:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2006, 02:26 
Veteran

Citat:
noi pana la luna de miere mai avem....(tocmai la anu in octombrie):D
dar ne facem totusi planuri:
1.4-5 zile paris
2.7-8 zile grecia all inclusiv
3.turul romaniei
4.ceva iesit din tipare
so...avem timp sa ne hotaram....:nwink:

aaaaa...am uitat sa va spun...barcelona e superba...am fost anul trecut...iar anul asta la roma....frumos si aici...dar inima mi-a ramas la prima varianta...
ai f multe de vizitat ca obiective turistice, mancarea buna si ami ai si mare cu o plaja superba...:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2006, 05:12 
Nou Venit

Citat:

Don't give up!!!! Merita fiecare leut/euroi.
Noi am sat 10 zile si a fost superb!!!

Parisul e superb,e singurul oras in care as putea sa ma stabilesc.:drool: :heart: Nu se compara cu nimic din ce am vazut,nici macar cu New York-ul.Iar luna de miere acolo e VIS.E o singura mica problema...in sezon,e nebunie,trebuie sa stai la niste cozi uriase.Dar,pt ca sunteti impreuna si, in luna de miere,nu se simte:neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Oct 2006, 13:12 
Veteran

Citat:
Parisul e superb,e singurul oras in care as putea sa ma stabilesc.:drool: :heart: Nu se compara cu nimic din ce am vazut,nici macar cu New York-ul.Iar luna de miere acolo e VIS.E o singura mica problema...in sezon,e nebunie,trebuie sa stai la niste cozi uriase.Dar,pt ca sunteti impreuna si, in luna de miere,nu se simte:neyes:

Intr-adevar e superb. Dar, in opinia mea, numai pt vizitat, atunci cand nu ai nimic altceva de facut. Nu as putea sa traiesc niciodata acolo. E obositor, distantele sunt mari, iar atunci cand lucrezi 8-10 ore zilnic nu e prea placut sa traversezi orasul fie cu maisina personala sau sa schimbi n metrouri. E obositor. Personal, daca as putea, m-as muta in Elvetia. Si maine...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2006, 00:50 
Nou Venit

Citat:
E obositor, distantele sunt mari, iar atunci cand lucrezi 8-10 ore zilnic nu e prea placut sa traversezi orasul fie cu maisina personala sau sa schimbi n metrouri. E obositor. Personal, daca as putea, m-as muta in Elvetia. Si maine...

Mai obositor decat Bucurestiul?:nscmoll:Mie personal mi s-au parut distantele extraordinar de mici.Iar de Elvetia.....:x..am experienta,am reusit sa ma inscriu la o facultate acolo,dar am fugit inainte sa-o incep(si cand zic fugit,e chiar fugit). M-am simtit ca la bunica la tara,mirosea a grajd in centrul orasului iar oamenii erau fooaarte falsi.E mult prea rece(si nu ca temperatura) pentru gustul meu. Bine,poate asa e si cu Parisul,dar vazut ca turist,e perfect:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2006, 19:46 
Veteran

Citat:
Mai obositor decat Bucurestiul?:nscmoll:Mie personal mi s-au parut distantele extraordinar de mici.Iar de Elvetia.....:x..am experienta,am reusit sa ma inscriu la o facultate acolo,dar am fugit inainte sa-o incep(si cand zic fugit,e chiar fugit). M-am simtit ca la bunica la tara,mirosea a grajd in centrul orasului iar oamenii erau fooaarte falsi.E mult prea rece(si nu ca temperatura) pentru gustul meu. Bine,poate asa e si cu Parisul,dar vazut ca turist,e perfect:nwink:

Mda , la paris nu am sta mai mult de 10 zile. Am fost cu masina personala pe care am lasat-o in parcarea hotelului pt a evita sa ne ratacim. Am mers cu metroul. Cat priveste marimea...e de 4 ori cat Bucurestiul.
Iar Elvetia...eu nu stiu unde si in ce oras ai fost. Eu plec in fiecare vacanta acolo (nu ma dau mare) si astia sunt in culme a civilizatiei. Am vazut-o pe toata de 10 ani de cand ma duca acolo. Nu pot sta acolo forever ca nu-mi permit. Inca. Nu au o hartie pe strada, saluta si cand intri si cand ies din magazin, etc sunt ffff civilizati. Parizienii, pe de alta parte, in curand nu vor mai exista ca rasa. Sunt cotropiti de negrii si arabi care accepta munci mai prost platiti fiind decat albii, iar albii cu greu se mai gasesc de munca. asta o stiu de la niste prieteni, romani, care stau acolo. Ca turist vorbind, e superb. Asa ca 'think twice'!
PS cat priveste "raceala" elvetienilor: o prefer ipocriziei romanilor: una in fata alta in spate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2006, 19:46 
Veteran

Citat:

Mda , la paris nu am sta mai mult de 10 zile. Am fost cu masina personala pe care am lasat-o in parcarea hotelului pt a evita sa ne ratacim. Am mers cu metroul. Cat priveste marimea...e de 4 ori cat Bucurestiul.
Iar Elvetia...eu nu stiu unde si in ce oras ai fost. Eu plec in fiecare vacanta acolo (nu ma dau mare) si astia sunt in culme a civilizatiei. Am vazut-o pe toata de 10 ani de cand ma duca acolo. Nu pot sta acolo forever ca nu-mi permit. Inca. Nu au o hartie pe strada, saluta si cand intri si cand ies din magazin, etc sunt ffff civilizati. Parizienii, pe de alta parte, in curand nu vor mai exista ca rasa. Sunt cotropiti de negrii si arabi care accepta munci mai prost platiti fiind decat albii, iar albii cu greu se mai gasesc de munca. asta o stiu de la niste prieteni, romani, care stau acolo. Ca turist vorbind, e superb. Asa ca 'think twice'!
PS cat priveste "raceala" elvetienilor: o prefer ipocriziei romanilor: una in fata alta in spate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Oct 2006, 19:49 
Veteran

Sorry am postat de 2 ori mesajul de sus. Mi-a picat exact acu' netul. Ce vreti...traim in Romania.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Oct 2006, 13:55 
Veteran

Citat:
luna de miere...pai, al meu iuby are liber exact 6 zile dupa nunta ...ca i-a taiat idiotu de sef-su 5 zile din concediu....deci noi vom merge (daca vom merge) 2-3 zile undeva. inca nu stim , clar...vedem noi. oricum la munte mergem!

Intereseaza-te ca in Codul Muncii erau prevazute 5 zile pt nunta. se puteau lua: inainte, in timpul, dupa eveniment, depinde cum vroiai.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Oct 2006, 15:02 
Nou Venit

Citat:

Si eu am reusit sa vad o mare parte din Elvetia,m-am plimbat mult in cam toate regiunile,dar am stat in partea franceza.Da,e curata,da,toate pasunile sunt la linie,da,te saluta si iti vorbesc frumos,dar doar pana ai iesit din raza lor vizuala,dupa care te fac albie de porci (nu mi s-a intamplat mie,nici nu avea cum,logic,doar plecam de langa ei)dar am vazut cum ii barfeau pe toti cunoscutii si necunoscutii. Nu s-a intamplat doar o data doar cu o persoana ci de fiecare data;am avut sansa sa cunosc f multe persoane.Asa ca,ipocrizia oamenilor este la fel de mare daca nu si mai rau.Macar aici se stramba la tine in fata,nu rad de tine dupa....cam asta e cu civilizatia lor din punctul meu de vedere

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2006, 01:50 
Diva

Citat:

mie imi place parisul si as vrea sa traiesc acolo!!!dar e cam scumpicel:(( cat despre negrii si arabi, sunt multe capitale europene care se confrunta cu asa ceva...sa vedeti si la noi ce-o sa fie...o sa ne umplem de basarabeni, turci etc...n-am nimic cu ei dar vor veni tot pt muncile de jos si pt cetatenie:)...iar francezi/parizieni sunt destui, nu-mi fac probleme ca-s pe cale de disparitie!:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2006, 17:22 
Veteran

Ce repede a trecut si saptamana de miere :~*
Ne-am hotarat foarte repede ca vrem sa ne odihnim si nu am facut un traseu foarte obositor prin tara si am ramas la Brasov. Ne-am cazat la un hotel din Brasov, iar de acolo am mers pe la Bran, Sinaia, Predeal, in Poiana si in prin Brasov bineinteles.
A fost frumos. Am prins vreme buna. Dupa ce am plecat noi a venit si iarna :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2006, 17:46 
Veteran

Citat:
V-a asteptat pe voi! :neyes:
Noi cand am ajuns la mare in saptamana de dupa nunta ziceai ca mai are putin si ploua. Cum am plecat spre plaja, cum a iesit soarele! Cred ca stie si vremea asta cand si pentru cine sa fie OK. :p:ndance:

Total de acord cu tine :p:ndance:
Am uitat sa precizez ca in aceasta saptamana de miere am castigat la un concurs un dvd player. Noi nu castigam la chestii de noroc, dar am zis hai sa incercam si am castigat. (X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2006, 19:28 
Diva

Citat:

Total de acord cu tine :p:ndance:
Am uitat sa precizez ca in aceasta saptamana de miere am castigat la un concurs un dvd player. Noi nu castigam la chestii de noroc, dar am zis hai sa incercam si am castigat. (X)(X)(X)

Felicitari si pentru casatorie si pentru premiul castigat! E dragut sa aud ca vin mirii in luna de miere si in orasul nostru! %%-

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]