Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 23:30

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 27  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Emisiune Nunti
MesajScris: 24 Oct 2006, 14:32 
Diva

Citat:
Adevarul e ca pana nu si-a anuntat familia nu imi venea sa cred. Asa oi fi eu, mai "neincrezatoare"...:-`
la mine cica stia familia lui de mai mult timp. la ei acasa a ascuns inelul:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2006, 14:37 
Veteran

Citat:

Nu esti singura, si eu tot dupa "cerere si anunt oficial" am inceput cautarile pe net. Doar ca atunci cand am descoperit ghidul, m-am oprit la el:njump:

Si eu cand am decoperit ghidul nu ma mai interesat altceva. :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2006, 17:17 
Diva

Citat:

Si eu cand am decoperit ghidul nu ma mai interesat altceva. :~*
subscriu. m-a prins ghidul in mrejele sale si nu mai am ochi pt altul...:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2006, 19:14 
Diva

Citat:
subscriu. m-a prins ghidul in mrejele sale si nu mai am ochi pt altul...:~*

Asa si eu.
Cand ma trezesc hop la el sa vad noutatile.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2006, 19:53 
Diva

Citat:
neatza. eu umblam pt ca stiam ca ne casatorim, numai ca nu ma ceruse "oficial" cu inel si toate alea. in plus, mi-ar fi placut sa lucrez la o firma de organizare de nunti:wacko:

eu am inceput sa umblu pe siteuri de anul trecut din toamna. dar unul singur mni-a ramas la suflet: GHIDUL MIRESEI. legat de emisune: nu mai am rabdare sa ma uit...acum am trecut de pasul asta din viata. oricum emisiunea de vineri a fost aiurea. ce cauta catalin arabu' in toata povestea asta? mi-a placut nunta de la craiova. nota 10...insa am o problema:de ce miri erau asa tristi si seriosi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2006, 19:57 
Diva

Citat:

eu am inceput sa umblu pe siteuri de anul trecut din toamna. dar unul singur mni-a ramas la suflet: GHIDUL MIRESEI. legat de emisune: nu mai am rabdare sa ma uit...acum am trecut de pasul asta din viata. oricum emisiunea de vineri a fost aiurea. ce cauta catalin arabu' in toata povestea asta? mi-a placut nunta de la craiova. nota 10...insa am o problema:de ce miri erau asa tristi si seriosi?

Da, chiar pareau ca se casatoresc din obligatie.Nici un pic de fericire.O fi avand ei emotii dar nici chiar asa.
Iar catalin arabu n-are bani de weekend de miere de vine si cerseste? De fapt a fost publicitate gratuita.Cina naiba ar fi vrut sa-i difuzeze nunta la tv? Ca nu interesa pe nimeni.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2006, 20:18 
Diva

Citat:

si eu am observat ca erau mult prea seriosi dar am zis ca poate mi s-a parut mie. se pare ca nu a fost asa. oare dc?(?)prea tristi dom'le:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 16:30 
Diva

Citat:
la mine cica stia familia lui de mai mult timp. la ei acasa a ascuns inelul:love:

La fel si in cazul meu. Inelul a fost vazut de toata familia lui si a mea, va dati seama! Eu eram singura care nu am stiut nimic pana in ziua cand am fost ceruta!(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 16:34 
Diva

Citat:

Da, chiar pareau ca se casatoresc din obligatie.Nici un pic de fericire.O fi avand ei emotii dar nici chiar asa.
Iar catalin arabu n-are bani de weekend de miere de vine si cerseste? De fapt a fost publicitate gratuita.Cina naiba ar fi vrut sa-i difuzeze nunta la tv? Ca nu interesa pe nimeni.

Asa e. Mie mi s-a parut foarte naspa nunta lui Catalin Arabu. Se credeau cei mai tari si asa o mai ridicau in slavi pe nasa, ba ce e frumoasa, ba ca e desteapta :zoombie:!
Apropo, am si eu o intrebare, daca a vazut cineva cine a castigat week-endul, saptamana trecuta? Cuplul mai in varsta sau cei tineri? Sunt curioasa din fire! Stie cineva?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 16:38 
Diva

Citat:

Asa e. Mie mi s-a parut foarte naspa nunta lui Catalin Arabu. Se credeau cei mai tari si asa o mai ridicau in slavi pe nasa, ba ce e frumoasa, ba ca e desteapta :zoombie:!
Apropo, am si eu o intrebare, daca a vazut cineva cine a castigat week-endul, saptamana trecuta? Cuplul mai in varsta sau cei tineri? Sunt curioasa din fire! Stie cineva?
habar n-am. sincer!:rolleyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 18:50 
Veteran

Citat:
si eu am observat ca erau mult prea seriosi dar am zis ca poate mi s-a parut mie. se pare ca nu a fost asa. oare dc?(?)prea tristi dom'le:mellow:

Sincer si eu am avut impresia ca mirii de la Craiova ar fi vrut sa fie in alta parte numai acolo nu. Dar nu inteleg de ce plangea soacra mare asa cu foc. O fi fost vreo smecherie la mijloc. Nunta lu' Catalin m-a lasat rece, iar nasa m-a inghetat definitiv. O perioada chiar am crezut ca D-na Bahmuteanu-Prigoana-Bahmuteanu are ceva (BUN) in cap. Dar m-am inselat amarnic.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 19:25 
Veteran

Citat:
Da, nunta aia a fost ingrozitoare. Mi se pare penibil sa vad mirele cantand si pe adi minune aruncand cu bani in el...:x

Da... "Si pt sora lu' d-ra mireasa, si pt fratele ei, si pt ma-sa, si pt tot neamu' lu' d-ra mireasa , sa traiascaaaa!" Super!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 19:37 
Veteran

Citat:
Pe asta nu o auzisem! Dar se vedea ca si mireasa e... la culoare.

Da, si a aruncat cu bani in Vali Vijelie, pt tot neamul ei, mititica

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 27  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]