Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 14:22

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 296 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cadouri pt. Craciun sau alte ocazii!
MesajScris: 24 Oct 2006, 15:26 
Diva

Citat:
Eu i-am luat un papitoi pentru 14 februarie, un ursulet mic care de atunci sta pe noptiera lui. Iar el mi-a luat mie un leu care urla si i se aprind ochii. Cum sunt eu mai linistita cum pune leul sa urle. I-am explicat ca eu urlu mai tare, dar se pare ca ii place sa faca ceva urat prin casa... O:)

Si eu am colectie de papitzoi de la el, si i-am dat si lui tot felul de nimicuri si de jucarii pe care le tine peste tot... Si le apreciaza. Dar, ce vroiam eu sa zic, e ca mai mult ii plac lucrurile cu "utilitate", cum zice el..:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2006, 16:55 
Diva

Citat:
Si eu am colectie de papitzoi de la el, si i-am dat si lui tot felul de nimicuri si de jucarii pe care le tine peste tot... Si le apreciaza. Dar, ce vroiam eu sa zic, e ca mai mult ii plac lucrurile cu "utilitate", cum zice el..:D

Eheeee, al meu nu le are cu chestii de genul asta.Ii place sa primeasca dar nu prea da.Aduce flori ce-i adevarat dar, stiti cum suntem noi, tinem la chestiile acestea.Insa incerc sa-l invat ca-mi plac si,culmea, incearca sa se schimbe.:njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2006, 17:19 
Diva

Citat:
Pai normal ca incearca sa se schimbe daca tine la tine.:lol:

Asta e si ideea! Sunt o mica parsiva aici ca profit de faptul ca ma iubeste si incercam subtil si diplomatic sa schimbam cate ceva.Ca doar vb aia cum ti-l educi asa ti-l ai!:ndance:(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2006, 17:52 
Diva

Citat:

Asta e si ideea! Sunt o mica parsiva aici ca profit de faptul ca ma iubeste si incercam subtil si diplomatic sa schimbam cate ceva.Ca doar vb aia cum ti-l educi asa ti-l ai!:ndance:(X)
asa vb de parca ar fi un catel de companie pe care il educi sa faca pipi afara. uiti ca are si el temperamentul lui si ideile lui.:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2006, 18:13 
Diva

Citat:
asa vb de parca ar fi un catel de companie pe care il educi sa faca pipi afara. uiti ca are si el temperamentul lui si ideile lui.:mellow:

Stai stai nu intelege gresit.Nu il consider catelus si nici sluga.Face daca vrea, eu doar incerc.Nu-i calc nici sentimentele si nici dorintele!!:o

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2006, 20:31 
Diva

Citat:
Faza cu educatul e valabila la oricine si in orice relatie. Pentru ca daca ii accepti cuiva anumite atitudini fara sa protestezi va face mereu asa. Asta e doar un exemplu.

Da dar vezi tu Dj ca nu toate/toti gandesc ca noi.Protestat este intre ghilimici, ca poti sa-i spui ceva foarte frumos si intr-un mod dragalas.Si,dupa parerea mea, baga la cap mai rpd asa decat daca zbieri,urli,tipi.E valabil atat pentru femei cat si pentru barbati.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2006, 20:33 
Diva

Citat:

Da dar vezi tu Dj ca nu toate/toti gandesc ca noi.Protestat este intre ghilimici, ca poti sa-i spui ceva foarte frumos si intr-un mod dragalas.Si,dupa parerea mea, baga la cap mai rpd asa decat daca zbieri,urli,tipi.E valabil atat pentru femei cat si pentru barbati.
fetele..am o prb.:nbump:. pe 8 nov. e ziuua de nume a nasului si pe 1 dec e ziua de nastere. dati pls idei de cadouri:nbump::nbump::nbump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2006, 20:35 
Diva

Citat:
fetele..am o prb.:nbump:. pe 8 nov. e ziuua de nume a nasului si pe 1 dec e ziua de nastere. dati pls idei de cadouri:nbump::nbump::nbump:

Aaaaaaaa, putina pana de idei!! Depinde ce le place lor.Si tu vrei ceva sofisticat sau ceva dragut?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2006, 23:07 
Diva

Citat:

Aaaaaaaa, putina pana de idei!! Depinde ce le place lor.Si tu vrei ceva sofisticat sau ceva dragut?
eu vreau...ceva!nu stiu ce. voi ce cadouri ati luat nasilor?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2006, 23:29 
Diva

Citat:
eu vreau...ceva!nu stiu ce. voi ce cadouri ati luat nasilor?

remi, pai io zic sa te gandesti la varsta in primul rand...
Daca e mai la varsta a doua, mergi pe chestii clasice: cravata de firma, camasa, un vin vechi, ceva de decoratiuni interioare, daca ii plac... Poate un ceas,(de mana sau de perete).
Daca e mai tanar, poate un joc pe calculator... :-` sau un film pe dvd... Sau ceva legat de vreun hobby de-al lui... Poate ii place sa pescuiasca :D...
Sau, ca sa fii sigura, daca iti permiti poti sa o intrebi pe nasa... :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2006, 12:07 
Diva

Citat:
remi, pai io zic sa te gandesti la varsta in primul rand...
Daca e mai la varsta a doua, mergi pe chestii clasice: cravata de firma, camasa, un vin vechi, ceva de decoratiuni interioare, daca ii plac... Poate un ceas,(de mana sau de perete).
Daca e mai tanar, poate un joc pe calculator... :-` sau un film pe dvd... Sau ceva legat de vreun hobby de-al lui... Poate ii place sa pescuiasca :D...
Sau, ca sa fii sigura, daca iti permiti poti sa o intrebi pe nasa... :D
ms de sfat:-*:-*

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 296 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]