Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 20:27

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 296 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cadouri pt. Craciun sau alte ocazii!
MesajScris: 25 Oct 2006, 20:17 
Diva

Citat:
Parfumurile...:napplause: unul dintre subiectele mele preferate. Imi cumpar si primesc tot timpul. Pur si simplu nu ma pot abtine.
Eu le iau dupa urmatoarele criterii:
1. parfumuri pt vara: apa de toaleta & destul de fresh (D&G)
2. pt iarna-apa de parfum
3.pt timpul liber: iesiri in aer liber, film etc
4.parfumuri de seara: pt restaurant ceva mai soft sa nu-i omori pe meseni, pt club ceva sa reziste mult
5. sa nu le posede cei din anturajul meu.Parfumul e ceva unic In general le caut pe cele nou aprute pe piata + si pe cele mai putin comune.
Preferatele mele:
Burberry "Brit", Burberry "Brit Gold", Burberry "London"( asta tocmai apruse in Franta cand am fost in luna de miere, nu l-am luat ca e destul de scump. Astea de la ei sunt f rezistente.u sunt innebunita de tot ce are un aer British
Timpul liber: D&G Light Blue-comun dar e camsingurul pe care il tolerez la $0 grade. Mai am Lacoste famme.Dragutel.
Carolina Herrera: 212 sexy
DKNY "Be delicious"-pe asta l-am cautat de mi-au sarit ochii acu 2 ani pana la-am gasit
Armani "Sensi"
etc ca mai am vreo 3. Si totusi cele mai importante sunt curatenia personala si ph-ul
Pt barbati sunt innebunita dupa: Burberry Brit si Paco Rabbane cel negru (nu mai stiu cum se numeste):()
Ale cadouri: set stilouri + pix, un portofel din piele buna asortat cu curea sau cureaua de la ceas
Parfumul nu merge ca si cadou decat la persoanele intime sau f buni prieteni ale caror preferinte le cunoastem prea bine.
Un pulover sau o pereche de manusi. ceva pt casa care stiti ca lipseste. Etc

uau!!!
eu imi doresc multe:
o casa pt noi 2
un bebe
un costum
ciocate
pulovere multe
lenjerii de pat
pijama
trening...
un weekend la munte
si lista poate continua...
UN SERVICI BUN!!!
sotului meu vreau sa-i iau un perpetuum mobile (isi doreste de mult timp), o pijama si un pulover...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2006, 21:12 
Diva

Citat:

uau!!!
eu imi doresc multe:
o casa pt noi 2
un bebe
un costum
ciocate
pulovere multe
lenjerii de pat
pijama
trening...
un weekend la munte
si lista poate continua...
UN SERVICI BUN!!!
sotului meu vreau sa-i iau un perpetuum mobile (isi doreste de mult timp), o pijama si un pulover...

eu as vrea sa traiesc la tropice....pe o plaja....eu si maimutelul meu...fara nimeni in jur...poate foarte multe animalute!O:)O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2006, 21:14 
Veteran

Citat:
eu as vrea sa traiesc la tropice....pe o plaja....eu si maimutelul meu...fara nimeni in jur...poate foarte multe animalute!O:)O:)

Eu vreau doar mai multa liniste, deocamdata. Si un pic de timp liber.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2006, 21:18 
Veteran

Citat:
Eu vreau doar mai multa liniste, deocamdata. Si un pic de timp liber.

Si as mai vrea sa tina vremea asta mai tot anul.....
Si sa fie oamenii mai sensibili si mai buni si mai bine educati si sa nu mai traiesc/lucrez in Romania:devil:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 25 Oct 2006, 23:49 
Diva

si noi vrem tot un teren...:) acum cautam, si in doua luni luam credit pentru constructie de casa...asta e cea mai mare schimbare din viata noastra si cea mai mare dorinta...

in rest, ne dorim doar sa ne mearga bine in toate, impreuna...am spus totul asa, nu?

cadouri...eu vreau sa ii fac multe cadouri anul asta de Craciun, vreau sa il susprind cu o gramada de pachete sub pom si m-am gandit sa incep deja de pe acum cumparaturile, ca n-as putea sa le iau pe toate odata...inca nu stiu exact ce o sa fie dar sigur o sa ii iau ceva legat de calculatoare, eventual un suport mai deosebit de cd-uri, o carte (de fapt o enciclopedie, astea ii plac lui)...ceva chestii intime...nu mai stiu, tot felul...
el reuseste de fiecare data sa ma surprinda si ii place sa ma impresioneze cu cadourile, mereu imi cumpara mai mult decat ma astept...desi nu intotdeauna ma si nimereste, ca mai are mult de invatat la asta...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 18:25 
Diva

Citat:

La 6 e perfect:njump::njump::njump:
Iti dau PM cu nr meu de tel:lips::lips:

Daca mai vor si alte fete sa mearga, sunt binevenite:-*:-*

:((Voi va intalniti si va distrati!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 18:28 
Diva

Citat:
Poti sa vii si tu daca vrei!
:rocker:

Vine si je dar cu alta ocazie! Poate ne intalnim cand voi ajunge prin bucuresti la facultate.Si va fi destul de curand:d

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 296 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]