Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 00:26

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 129 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: intrebare
MesajScris: 25 Oct 2006, 21:11 
Diva

Citat:

Ea le-a avut puse pe hartie... Si sa stii ca mai fac chiar 2 nunti ( cel putin).:D De Argint si de Aur :nmarried:

da.....insa nu mai e acelasi farmec! Eu am dat la toti cei implicati in nunta desfasuratorul nuntii.....pe ore.....cine nu era prezent ...ramanea in urma si venea pe jos....nu m-am cramponat de nimik!Floraria a fost ok si coafeza care a venit la timp! Chiar ne-am plimbat aiurea pe Kiseleff pt. ca ajungeam prea devreme la biserica!!;);)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 00:11 
Diva

Citat:
da.....insa nu mai e acelasi farmec! Eu am dat la toti cei implicati in nunta desfasuratorul nuntii.....pe ore.....cine nu era prezent ...ramanea in urma si venea pe jos....nu m-am cramponat de nimik!Floraria a fost ok si coafeza care a venit la timp! Chiar ne-am plimbat aiurea pe Kiseleff pt. ca ajungeam prea devreme la biserica!!;);)

Iarta-ma te rog dar mie mi se pare cam aiurea faptul ca ai avut desfasuratorul nuntii.Nu zic nu pe ore dar chiar si asa.Repet e doar parerea mea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 02:41 
Diva

Citat:

Iarta-ma te rog dar mie mi se pare cam aiurea faptul ca ai avut desfasuratorul nuntii.Nu zic nu pe ore dar chiar si asa.Repet e doar parerea mea.

LAsa ca eu n-am avut asa ceva si n-a murit nimeni.A iesit f bine si fara el, doar nu era sa ma cramponez si de asa ceva.lol
Ps:Si nici n-a fost nevoie.:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 12:48 
Diva

Citat:

atata timp cat ai de a face cu oameni care habar nu au despre ce e aia o nunta ( cand zic asta ma refer la prietenii nostri care ne-au ajutat...pana si nasii ...erau pt prima data in postura asta si nu stiu ce trebuie sa faca......ma disperasera cu 2 sapt inainte ..mi se pareau foarte aerieni...asa ca am recurs la metoda asta)...eu zic ca a fost ok!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 12:54 
Diva

Citat:
atata timp cat ai de a face cu oameni care habar nu au despre ce e aia o nunta ( cand zic asta ma refer la prietenii nostri care ne-au ajutat...pana si nasii ...erau pt prima data in postura asta si nu stiu ce trebuie sa faca......ma disperasera cu 2 sapt inainte ..mi se pareau foarte aerieni...asa ca am recurs la metoda asta)...eu zic ca a fost ok!

Neatza Angelina!Pai d-aia ziceam, daca ai cu cine sa te intelegi si sa discuti....este k.Nimeni nu s-a nascut invatat!:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 12:59 
Diva

Citat:

Super avatar!:ok:

mercic! :d:neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Oct 2006, 22:35 
Diva

Citat:

angelino, ce avatar ti-ai tras...:njump::njump::njump:
super misto, imi place dar de unde ideea?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Oct 2006, 16:57 
Diva

Citat:

angelino, ce avatar ti-ai tras...:njump::njump::njump:
super misto, imi place dar de unde ideea?

Am vazut recent niste filme cu Jet Li si am revazut Memoires of a Geisha (pt. a 3-a oara)! Ador costumele si epoca aceea! Mai am poze si cu Sayuri ...dar le pastrez pt yahoo!:love::love::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Oct 2006, 17:26 
Diva

Citat:
Am vazut recent niste filme cu Jet Li si am revazut Memoires of a Geisha (pt. a 3-a oara)! Ador costumele si epoca aceea! Mai am poze si cu Sayuri ...dar le pastrez pt yahoo!:love::love::love:

misto...am citit si eu recent o carte despre prima imparateasa a chinei...ascensiunea de la gheisa la suverava, super carte...intr-adevar, interesante vremuri...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Oct 2006, 17:27 
Diva

Citat:

eu acum citesc "memoriile unei gheise" :D... ca sa vezi coincidenta :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Oct 2006, 20:28 
Veteran

Citat:

Cum se numeste cartea? Ca vreau si eu s-o citesc:D

Si eu vreau! Dar spuneti-mi si mie ceva: cand reusiti sa mai si cititi, ca eu mai mult de 2 pagini pe sapt nu reusesc. La 18.15 plec de la birou, pana ajung acasa, fac dus, mananc si mai stau de vorba cu Marius... trebuie sa ma culc cu gandul la o noua zi de munca(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Oct 2006, 20:30 
Diva

Citat:

Si eu vreau! Dar spuneti-mi si mie ceva: cand reusiti sa mai si cititi, ca eu mai mult de 2 pagini pe sapt nu reusesc. La 18.15 plec de la birou, pana ajung acasa, fac dus, mananc si mai stau de vorba cu Marius... trebuie sa ma culc cu gandul la o noua zi de munca(X)

Asa e si la mine. Plec de la munca pe la 18 si restul se intampla cam ca si la tine. Dar credeti-ma, dupa o saptamana de concediu medical este asa de bine la munca! Am innebunit cumva??(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Oct 2006, 20:33 
Veteran

Citat:

Asa e si la mine. Plec de la munca pe la 18 si restul se intampla cam ca si la tine. Dar credeti-ma, dupa o saptamana de concediu medical este asa de bine la munca! Am innebunit cumva??(X)

NUUUUUUUUUUUU! Eu abia astept sa raman insarcinata sa-mi scurtez ziua de munca. Nu asta e motivul pt care vreau sa raman insarcinata. Dar daca asta ma va ajuta sa mai scap de biroul asta tampit, cu atat mai bine

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 129 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]