Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 00:22

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Emisiune Nunti
MesajScris: 27 Oct 2006, 19:46 
Diva

Cine imi face si mie o recapitulare cu ce s-a intamplat azi la emisiune please? Iar am pierdut-o...:( in fiecare vineri imi zic ca ma trezesc sa o prind si nicicum nu ma pot da jos din pat la 7...:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Oct 2006, 00:31 
Diva

fetelor...dati-mi si mie filmuletul ala cumva, ca m-ati facut curioasa rau...:nscmoll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Oct 2006, 01:00 
Diva

Citat:
fetelor...dati-mi si mie filmuletul ala cumva, ca m-ati facut curioasa rau...:nscmoll:

Da-mi id-ul tau pe PM si iti trimit filmuletul,k?Poop

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Oct 2006, 01:26 
Diva

Citat:

Da-mi id-ul tau pe PM si iti trimit filmuletul,k?Poop

mersi draguto dar se pare ca mi-l trimite deja dj...:) :njump::njump::njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Oct 2006, 01:40 
Diva

Citat:

mersi draguto dar se pare ca mi-l trimite deja dj...:) :njump::njump::njump:

:)K.Asteptam si parerea ta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Oct 2006, 01:50 
Diva

La-m vazut si eu si nu pot spune decta ce draq cauta virinel cu c...a aia care de mica se f..k pe campuri?:mellow::mellow::mellow::mellow::mellow::mellow::mellow::mellow::wokno::wokno::wokno::wokno::wokno::wokno:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Oct 2006, 01:50 
Diva

Citat:
La-m vazut si eu si nu pot spune decta ce draq cauta virinel cu c...a aia care de mica se f..k pe campuri?:mellow::mellow::mellow::mellow::mellow::mellow::mellow::mellow::wokno::wokno::wokno::wokno::wokno::wokno:

DEPLORABIL!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Oct 2006, 02:03 
Diva

Citat:
Daca i-o placea fetii natura... ce sa faca? Si daca ii place sa fie filmata si sa i se vada corpul, si sa fie admirata de multi...
:nlol: Ce vroiai sa faca fata?

Lasand la o parte misto-ul, e penibila! Si comentariile lor, si rasul si pozitia ei! Iar virinel probabil asta cauta: una frumoasa (ca fizic nu-i urata), proasta si moarta dupa... Tragic.

mersic...l-am vazut si eu...sincer, nu stiu ce sa cred...e rasul ei, sunt gesturile ei...dar parca tot am niste dubii...pare cam mica de inaltime aici, cu picioare cam scurte...voi sunteti 100% sigure ca e ea? mi se pare prea penibila faza si aiurea, o filmare fara rost...ce chestie de prost gust...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Oct 2006, 02:13 
Diva

Citat:

mersic...l-am vazut si eu...sincer, nu stiu ce sa cred...e rasul ei, sunt gesturile ei...dar parca tot am niste dubii...pare cam mica de inaltime aici, cu picioare cam scurte...voi sunteti 100% sigure ca e ea? mi se pare prea penibila faza si aiurea, o filmare fara rost...ce chestie de prost gust...

Eu stiu din surse sigure ca ea a fost c...a inainte.Un amic mi-a spus ca a cunoscut un peste care o avea pe ea ca...."momeala".Si e vestita in moldova pt actiunile ei cu diversi tipi dubiosi.Toata lumea o cunoaste acolo si stie ce-i poate....capul sa zicem, desi nu as zice asta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Oct 2006, 02:17 
Diva

Citat:

Eu stiu din surse sigure ca ea a fost c...a inainte.Un amic mi-a spus ca a cunoscut un peste care o avea pe ea ca...."momeala".Si e vestita in moldova pt actiunile ei cu diversi tipi dubiosi.Toata lumea o cunoaste acolo si stie ce-i poate....capul sa zicem, desi nu as zice asta.

Pai eu am si mai devreme ca,clanurile de tigani din moldova se bateau pentru ea si ca a fugit si a ajuns una din femeile lui camataru.D-acolo, daca nu ma insel l-a cunoscut pe virinel.Dar nu vreau sa vb prostii.Sincer?Eu nu ma mir de ce-am vazut.O credeam in stare...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Oct 2006, 03:04 
Diva

Citat:

Pai eu am si mai devreme ca,clanurile de tigani din moldova se bateau pentru ea si ca a fugit si a ajuns una din femeile lui camataru.D-acolo, daca nu ma insel l-a cunoscut pe virinel.Dar nu vreau sa vb prostii.Sincer?Eu nu ma mir de ce-am vazut.O credeam in stare...

Oameni buni, parca era un alt subiect cu Iri si cu Moni... Oricum, prea mult interes pentru asa niste "neinteresanti", dupa parerea mea. Nu zic aici pe forum (neaparat), zic, asa... in general.:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Oct 2006, 00:52 
Diva

Citat:
Celalalt subiect era ceva gen "nunta secolului" (:x). Dar ai dreptate, nu merita atata atentie!

Sa zicem ca se facea haz de necaz.Fiecare cu viata lui, noi sa fim sanatosi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Oct 2006, 01:50 
Nou Venit

Citat:

Sa zicem ca se facea haz de necaz.Fiecare cu viata lui, noi sa fim sanatosi...

Ok,m-ati facut curioasa rau,e ea sau nu e ea,de unde fac si eu rost de filmulet?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Oct 2006, 03:38 
Nou Venit

Citat:
Ok,m-ati facut curioasa rau,e ea sau nu e ea,de unde fac si eu rost de filmulet?

Da,am reusit sa-l iau de pe odc.Nu cred ca e ea:e prea scunda,nu are gura la fel si nici macar rasul.Iar fetita aia nu cred ca are nici 14 ani.Oricum,e ingrozitor,nu pot sa cred ca exista asa ceva la varsta aia.Groaznic):(:x:wokno::wokno:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Oct 2006, 11:12 
Diva

Citat:
Da,am reusit sa-l iau de pe odc.Nu cred ca e ea:e prea scunda,nu are gura la fel si nici macar rasul.Iar fetita aia nu cred ca are nici 14 ani.Oricum,e ingrozitor,nu pot sa cred ca exista asa ceva la varsta aia.Groaznic):(:x:wokno::wokno:
eu cred ca ea ii:njump::njump:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 536 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]