Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 13:13

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 361 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: ce ma enerveaza in Romania!
MesajScris: 23 Oct 2006, 18:14 
Diva

Citat:
Vrei tu sa ma vezi "uda", a?!:devil::nlol:
(!)(!)vai! perversa mica ce esti!(!)(X):devil:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2006, 01:46 
Diva

Mai Ella, mare adevar grait-ai!
Suntem de groaza cu palavrageala noastra despre orice pe oriunde... Ma recunosc pe deplin...:~*:-`
Iubitu' meu nu mai intra pe forum decat cand ii zic eu, ca cica "e haos la voi" :( Si adevarul e ca nu prea gasesti nimic cand cauti... Daca ai ratat 2-3 zile mai ales, nu mai stii unde ai postat, ce urmareai... la ce categorie e topicul ala... :-` Si e numai vina noastra, sunt constienta! Dar poate, incetul cu incetul ne deprindem sa facem un pic de ordine...:huh:
PS. Apropo de asta am pus eu un banc la Bancuri, poate il stiti... dar ni se aplica in mare masura...

:flowers::flowers::flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2006, 12:09 
Veteran

Citat:
Mai Ella, mare adevar grait-ai!
Suntem de groaza cu palavrageala noastra despre orice pe oriunde... Ma recunosc pe deplin...:~*:-`
Iubitu' meu nu mai intra pe forum decat cand ii zic eu, ca cica "e haos la voi" :( Si adevarul e ca nu prea gasesti nimic cand cauti... Daca ai ratat 2-3 zile mai ales, nu mai stii unde ai postat, ce urmareai... la ce categorie e topicul ala... :-` Si e numai vina noastra, sunt constienta! Dar poate, incetul cu incetul ne deprindem sa facem un pic de ordine...:huh:
PS. Apropo de asta am pus eu un banc la Bancuri, poate il stiti... dar ni se aplica in mare masura...

:flowers::flowers::flowers:

da mai..si pe mine ma deranjeaza...dezordinea....de pe forum...
de ce nu avem si noi la contul personal mesajele postate???!!!sa intri pe ele si sa vezi actualizarile...ar fi nice...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2006, 20:40 
Diva

Citat:
Pe mine ma enerveaza ce am fost nevoita sa fac azi, dar nu mai suportam: scandal la service!
Pentru ca de 4 luni ma lupt ba cu service-ul (recomandat de cei de la casco) ba cu casco. Dupa zeci de telefoane in ambele parti sa descopar ca mie nu mi-au reparat masina, dar au facturat casco-ul iar cei de la casco au platit! Cand eu sunam si ceream reconstatare (trebuia schimbata). Va vine sa credeti ca asta se intampla in Romania?

Absolut!
DA! been there, done that.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2006, 20:59 
Diva

DJ, cred ca asta se intampla NUMAI in Romania..:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Oct 2006, 22:29 
Diva

Citat:
DJ, cred ca asta se intampla NUMAI in Romania..:ndance:

Clar ca e tipic pt Romania....nici nu as stii de unde sa incep cu ce ma enerveaza pe mine in Romania...ar fi cred o lista nesfarsita!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Oct 2006, 13:06 
Diva

ma enerveaza la culme ca ne da la fac. bibliografia si ma duc plina de speranta la biblioteca si de acolo plec cu mana goala.cartea cutare nu o are, ailalta e data, ailalta numai la sala...offff ma seaca astia. si cica sa nu-ti piara pofta de invatat!noroc cu cartile virtuale:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Oct 2006, 13:06 
Diva

scuzati iesirea dar ma enerveaza bibliotecara!:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Oct 2006, 21:11 
Diva

Bibliotecara e secretara de la noi de la facultate. Iar cand e vorba de secretare (mai ales cele de la facultate!!!) cred ca fac alergie!!! :x Ma scuzati daca vreuna dintre voi este secretara (persoanele de fata se exclud, oricum :D), dar eu sunt convinsa ca la "scoala de secretara" exista un curs "Cum sa fii foarte antipatica in 10 pasi simpli" ):(.
Am trimis carnetul la vizat, ca sa imi pot face abonament redus, si ele mi l-au oprit ca nu am adus o carte inapoi la biblioteca. (recunosc, am uitat! :~*) Le aduc cartea, dar secretara "a avut o problema" si nu a venit azi la scoala; nici nu e altcineva care sa-mi poata da carnetul... So, no abonament for me azi... Apoi, mi-au zis ca nu ne mai dau banii (de bursa and stuff) decat daca ne facem card... Insa nu se poate sa-mi fac card fara carnet!!!):(
Sunt intr-un fel de cerc vicios din care ghici cine pierde? Eu!!! Pierd bani!!! :(( Sunt foarte suparata pe secretara/bibliotecara noastra, in concluzie! :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2006, 01:34 
Diva

Citat:

Clar ca e tipic pt Romania....nici nu as stii de unde sa incep cu ce ma enerveaza pe mine in Romania...ar fi cred o lista nesfarsita!

asa ziceam si eu pana de curand..ca romania e mereu surprinzatoare...in mod neplacut fireste...ca e o tara frumoasa, pacat ca-i locuita..insa sunt foarte dezamagita de tari pe care le consideram civilizate...asa ca am ajuns sa n-o mai dispretuiesc asa tare:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2006, 02:08 
Diva

Citat:

You're funny...:ndance:(X)Prob e ca evit discutiile personale la locul de munca. ceva de genul: V-am vazut pe cutare site... etc Si de aici discutii pe langa subiect. In plus acu' s-au aglomerat atat de multe in programul meu ca am ajuns sa muncesc si pana la 12 ore zilnic, incluzand sambata. De aia nici nu mai apuc sa va citesc. of!
):(

ok, dar care e probabilitatea ca cei cu care lucrezi, straini in marea lor majoritate din cate am inteles eu...sau nu?(?)sa intre pe un site romanesc dedicat nuntilor sa remarce tocmai user-ul alex77da, sa dea click din intamplare pe nume sa i se spuna ca trebuie sa se inregisteze pt optiunea de vizualizare a profilului, sa piarda 10 min cu asta si in final sa vada pozele si surpriza sa te bineinteles, e dreptul tau la intimitate si-l respect...doar ca nu-l inteleg:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Noi 2006, 02:20 
Diva

Citat:
Bibliotecara e secretara de la noi de la facultate. Iar cand e vorba de secretare (mai ales cele de la facultate!!!) cred ca fac alergie!!! :x Ma scuzati daca vreuna dintre voi este secretara (persoanele de fata se exclud, oricum :D), dar eu sunt convinsa ca la "scoala de secretara" exista un curs "Cum sa fii foarte antipatica in 10 pasi simpli" ):(.
Am trimis carnetul la vizat, ca sa imi pot face abonament redus, si ele mi l-au oprit ca nu am adus o carte inapoi la biblioteca. (recunosc, am uitat! :~*) Le aduc cartea, dar secretara "a avut o problema" si nu a venit azi la scoala; nici nu e altcineva care sa-mi poata da carnetul... So, no abonament for me azi... Apoi, mi-au zis ca nu ne mai dau banii (de bursa and stuff) decat daca ne facem card... Insa nu se poate sa-mi fac card fara carnet!!!):(
Sunt intr-un fel de cerc vicios din care ghici cine pierde? Eu!!! Pierd bani!!! :(( Sunt foarte suparata pe secretara/bibliotecara noastra, in concluzie! :p

Iubitele mele eu fac facultatea la FF si pot sa va spun ca,slava Domnului, am o secretara super.Mai are momente de nebunie, ca orice om, dar merge.Ne ajuta cu multe informatii, la examene, ne mai pune cate o vb buna la profesori sa nu fie asa severi la ex s-asa mai departe.Asa ca o pup....:lol::D:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2006, 19:58 
Diva

Citat:

acum am dat peste replica asta!!!:nlol::nlol: ce tare!!! sunt convinsa ca la materia antipatie sunt toate premiante!! eu m-am luptat 1 luna cu una care imi tot spunea ca nu pot sa-mi intrerup anul de studii dc nu vin personal sa depun cererea...si i-am explicat ca n-am cum..sunt prea departe iar ea imi spune pe un ton nevinovat..."pai si cum? sa ma duc la dna decan cu un fax?!", deci nici la capitolul prostie nu stau rau:-`...pana la urma am rezolvat...cel putin asa sper pt ca mi-a spus ca nu-mi trebuie nr de inregistrare pt asa o cerere(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iun 2007, 17:51 
Diva

De cateva zile ma enerveaza ceva foarte tare in fiecare dimineata cand merg cu metroul...
E adevarat ca nici eu nu m-am prins chiar din prima ce inseamna desenele noi aparute pe scarile rulante (ma refer la talpile alea galbene), dar odata ce m-am prins, mi-am insusit indemnul! :D Pe partea dreapta a scarii rulante se sta (adica e pentru lenesi :~*), pe partea stanga se urca (adica e pentru oameni grabiti (X))... Sunt sigura ca sunt multi altii care au inteles, si multi altii care vad utilitatea acestui obicei... dar oare cand o sa ii vad conformandu-se? :unsure::unsure::unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Iun 2007, 18:51 
Diva

Citat:
De cateva zile ma enerveaza ceva foarte tare in fiecare dimineata cand merg cu metroul...
E adevarat ca nici eu nu m-am prins chiar din prima ce inseamna desenele noi aparute pe scarile rulante (ma refer la talpile alea galbene), dar odata ce m-am prins, mi-am insusit indemnul! :D Pe partea dreapta a scarii rulante se sta (adica e pentru lenesi :~*), pe partea stanga se urca (adica e pentru oameni grabiti (X))... Sunt sigura ca sunt multi altii care au inteles, si multi altii care vad utilitatea acestui obicei... dar oare cand o sa ii vad conformandu-se? :unsure::unsure::unsure:

ai dreptate...dar poate dc ar anunta in statii asa cum anunta chestia cu bagajele pierdute atunci ar fi clar pt toata lumea. acum, pt ca romanul considera ca regulile sunt facute pt a fi incalcate s-ar putea sa nu ajute nici chestia asta:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Iun 2007, 18:43 
Diva

Citat:

In facultate...eu zic sa aveti grija cu secretarele.Pt ca ele taie si spanzura in acultati.Credeti-ma ca sunt mai importante decat directorul.
Asa ca....mai duceti din cand in cand o floare...o cafea.
Secretara de la facultatea mea ii rezolva si la fratele meu problemele pe baza relatiei pe care am avut-o cu ea( si nu am mai fost de 4 ani pe-acolo).Si nu i-am dus decat o cfeain 4 ani de facultate si am vb foarte frumos cu ea.
Nu e greu...credeti-ma!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 361 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]