Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 00:26

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 289 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: o veste.....
MesajScris: 28 Oct 2006, 16:11 
Veteran

Citat:

Si eu sunt de aceeasi parere, avortul nu e o solutie. Cate femei nu se chinuie sa poata ramane, asa ca avortul = ultima solutie(parerea mea, dar cred ca mai sunt fete care sa-mi impartaseasca parerea).
Multa sanatate si tie si bebeului tau si nastere usoara !

Avortul e o solutie... criminala. Exista metode de contraceptie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Oct 2006, 03:30 
Diva

Avortul inseamna moarte!!! Cineva moare din niste motive foarte aiurea, doar pentru ca o persoana n-are chef ca acel cineva sa existe...:mellow: Ca sa nu mai zic de toate riscurile si de toate consecintele fizice si psihice asupra mamei...
So, totally against it!:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Oct 2006, 15:37 
Diva

Citat:
Avortul inseamna moarte!!! Cineva moare din niste motive foarte aiurea, doar pentru ca o persoana n-are chef ca acel cineva sa existe...:mellow: Ca sa nu mai zic de toate riscurile si de toate consecintele fizice si psihice asupra mamei...
subscriu!:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Oct 2006, 12:58 
Veteran

Citat:
subscriu!:mellow:

Me too!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Oct 2006, 21:02 
Diva

Citat:

:lips::lips::lips: Sa fiti sanatosi! Asa ma bucur cand aud despre tinere mamici.Abia astept si eu sa raman insarcinata. Poate luna viitoare...:npray:

Si eu vreau luna viitoare. Luna asta fac analize si daca totul e ok si ne ajuta doamne, doamne poate vom fi fericite mamici luna viitoatre. Da Doamne!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Oct 2006, 03:02 
Diva

Citat:

Asa e.dar uneori ma intreb ce s-ar fi intamplat daca ramaneam gravida pe la 17-18 ani?
Bine ca nu trebuie sa aflu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Oct 2006, 14:45 
Diva

Eu cunosc o tipa care a ramas insarcinata la 16 ani si a pastrat copilul. E drept ca nu era din Romania, deci avea alte perspective ca tanara mama. Dar pot sa spun ca m-a incantat o chestie: era in luna a 4 sau a 5 si putea sa faca roata si spagatul!:ndance: Era foarte vioaie si si-a revenit foarte repede dupa sarcina (ma refer la silueta). A avut (si are) o fetita adorabila, blonda cu ochi albastri, desteapta si toate cele... Ma ingrozeste gandul ca fetita asta ar fi putut sa moara fara sa arate "ce poate"...:D
Mi se pare o tragedie mai mare sa moara un copil, decat sa "sufere" mama niste "consecinte" mai neplacute...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Oct 2006, 14:51 
Veteran

Citat:
Mi se pare o tragedie mai mare sa moara un copil, decat sa "sufere" mama niste "consecinte" mai neplacute...

Subscriu! Si mie mi se pare o tampenie sa renunti la singura persoana pt care reprezinti totul, doar pt ca "lumea" vorbeste sau pt ca "n-am casa mea", "nu mi-am cladit o cariera". Bineinteles ca un copil trebuie sa vina pe lume intr-o familie, dar daca se intampla in afara ei trebuie analizate toate variantele pana sa dai verdictul:CRIMA

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Oct 2006, 14:57 
Diva

Oups...
Acuma mi-am dat seama ca se poate sa fi facut o gafa... Eu vorbesc asa de intransigent despre avort, si cine stie, poate e cineva pe aici care chiar a facut asa ceva vreodata. Nu vreau sa le redeschid rani sau sa le fac sa se simta vinovate sau altceva de genu' asta...
Deci, imi cer scuze fata de astfel de persoane. Nu sunt eu in masura sa le judec, de vreme ce eu nu a trebuit sa iau niciodata asa o decizie.
:(
PS. Mady, am scris in acelasi timp.:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Oct 2006, 15:02 
Veteran

Citat:

Cata vehementa...:D
E usor sa vorbim pentru ca ne-a ferit Dumnezeu de situatii de-astea...
Eu zic ca mai bine abandonam subiectul ca nu prea imi place...:(
Plus ca topicul asta a fost deschis pentru altceva...:-`

Bine, daca zici tu...O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Oct 2006, 15:12 
Diva

Citat:

Subscriu! Si mie mi se pare o tampenie sa renunti la singura persoana pt care reprezinti totul, doar pt ca "lumea" vorbeste sau pt ca "n-am casa mea", "nu mi-am cladit o cariera". Bineinteles ca un copil trebuie sa vina pe lume intr-o familie, dar daca se intampla in afara ei trebuie analizate toate variantele pana sa dai verdictul:CRIMA

Chestia cu ,,nu mi-am cladit o cariera" e o mare aberatie....Chestia cu casa mai merge ca nu poti sa cresti copilul pe strazi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Oct 2006, 15:41 
Veteran

Citat:

Chestia cu ,,nu mi-am cladit o cariera" e o mare aberatie....Chestia cu casa mai merge ca nu poti sa cresti copilul pe strazi.

Nu pe strazi, nu asta am vrut sa zic. Cat despre cariera... cunosc fete care gandesc asa, iar asta e discursul sefilor mei:intai fa-ti o cariera, ai timp sa faci copii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Oct 2006, 15:50 
Diva

Citat:

Nu pe strazi, nu asta am vrut sa zic. Cat despre cariera... cunosc fete care gandesc asa, iar asta e discursul sefilor mei:intai fa-ti o cariera, ai timp sa faci copii.

Da nene, iti faci o cariera pana la 60 de ani si dupa te apuci de copii.Hai sa fim seriosi..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Oct 2006, 15:50 
Diva

Citat:

Mie mi se pare ca e invers...Pe bune...Un copil e mai bine sa-l faci cat esti tanara...Il cresti mai usor daca poti sa te pui la mintea lui...Si plus de asta, daca poti sa gasesti sprijin la sot si la alti membri ai familiei, poti sa faci si cariera, nu e o problema...

Da, aici ai mare dreptate numai sa reusesti sa gasesti ajutor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Oct 2006, 16:15 
Veteran

Citat:

Mie mi se pare ca e invers...Pe bune...Un copil e mai bine sa-l faci cat esti tanara...Il cresti mai usor daca poti sa te pui la mintea lui...Si plus de asta, daca poti sa gasesti sprijin la sot si la alti membri ai familiei, poti sa faci si cariera, nu e o problema...

:napplause::napplause:Nici eu nu puteam sa ma exprim mai bine. Ai mare dreptate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Oct 2006, 16:28 
Diva

Citat:

:napplause::napplause:Nici eu nu puteam sa ma exprim mai bine. Ai mare dreptate.

Suntem niste femei destepte ce sa mai.Nu degeaba se spune ca barbatul este capul dar femeia este gatul...:nwink::ndance::nblink:O:)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 289 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]