Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 20:31

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 777 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 39  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Idiotenii si aberatii pe langa subiect!!
MesajScris: 30 Oct 2006, 20:25 
Veteran

Citat:
Multi ani fericiti inainte!:kiss:

Multumesc, la fel si voua:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Oct 2006, 20:25 
Diva

Citat:
Bai dar frumoasa mai eshti OANA25! M`am indragostit de rochita ta!:love::love:

Multumesc frumos pentru aprecieri.:nblink: Nu ma mai lauda ca mi se urca la cap. Si eu sunt innebunita dupa rochita pe care am avut-o. Chiar aseara mi s-a facut dor de ea si am imbracat-o( cand m-a vazut sotul meu, a zis ca e ceva cu mine......:p).
Iti doresc si tie o nunta frumoasa si reusita!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Oct 2006, 20:31 
Veteran

Citat:

Multumesc frumos pentru aprecieri.:nblink: Nu ma mai lauda ca mi se urca la cap. Si eu sunt innebunita dupa rochita pe care am avut-o. Chiar aseara mi s-a facut dor de ea si am imbracat-o( cand m-a vazut sotul meu, a zis ca e ceva cu mine......:p).
Iti doresc si tie o nunta frumoasa si reusita!

Nu doar rochita e frumoasa! Totul a fost cam frumos:napplause: Sigur nu esti fotomdel, ca tare frumos pozezi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Oct 2006, 20:43 
Diva

Citat:

Nu doar rochita e frumoasa! Totul a fost cam frumos:napplause: Sigur nu esti fotomdel, ca tare frumos pozezi

Mersi frumos pentru complimente, nici cu tine nu mi-e rusine, ai fost si tu o mireasa foarte frumoasa ;)!
Cu privire la intrebarea ta, nu sunt si nu am fost niciodata fotomodel, dar imi place tare sa ma las fotografiata. Puiul meu e innebunit ca vreau poze multe, multe si el se plictiseste. Si la nunta, la repriza de poze el la un moment dat nu mai putea, dar eu vroiam inca poze (saracul meu iubi l-am cam stresat cu pozele, dar eu zis ca a meritat :ndance:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Oct 2006, 20:47 
Veteran

Citat:

Mersi frumos pentru complimente, nici cu tine nu mi-e rusine, ai fost si tu o mireasa foarte frumoasa ;)!
Cu privire la intrebarea ta, nu sunt si nu am fost niciodata fotomodel, dar imi place tare sa ma las fotografiata. Puiul meu e innebunit ca vreau poze multe, multe si el se plictiseste. Si la nunta, la repriza de poze el la un moment dat nu mai putea, dar eu vroiam inca poze (saracul meu iubi l-am cam stresat cu pozele, dar eu zis ca a meritat :ndance:)

Multumesc pt aprecieri! Mie nu-mi place sa fac poze. Nu sunt prea fotogenica si de aceea fug de poze. Cu toate astea am rezistat la nunta sa fac vreo 200. Si cu toata fobia asta a mea de camera, pe DVD-uri am iesit chiar bine:~*:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Oct 2006, 20:49 
Veteran

Citat:

Multumesc pt aprecieri! Mie nu-mi place sa fac poze. Nu sunt prea fotogenica si de aceea fug de poze. Cu toate astea am rezistat la nunta sa fac vreo 200. Si cu toata fobia asta a mea de camera, pe DVD-uri am iesit chiar bine:~*:~*

toata fobia asta a mea de camera... legata de camera:~* sper ca ai inteles

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Oct 2006, 20:58 
Diva

Citat:

toata fobia asta a mea de camera... legata de camera:~* sper ca ai inteles

Am inteles. Exact asa e si sotul meu si eu il stresez ca vreau poze multe oriunde mergem.(X)

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Help...
MesajScris: 30 Oct 2006, 23:04 
Diva

Help, fetele, help... astea care sunteti economiste, poate ma lamuriti si pe mine cu ceva...:wacko:
Ideea e asa: trebuie sa imi fac card pentru ca sa imi dea aia de la facultate bursa pe card. Numai ca eu trebuie sa le dau codul IBAN pana pe 6 nov. Numai trei banci sunt agreate (nu dau nume ca sa nu fac reclama), dar la cea la care vreau eu cica: imi dau cardul in 2 saptamani si codul IBAN tot peste 2 saptamani. :blink: Nu pot sa astept pana atunci! Macar IBAN-ul sa mi-l dea mai devreme...
Un coleg de-al meu s-a dus la o alta filiala a aceleiasi banci (in sectorul 3) si i-a dat cardul a doua sau a treia zi!!! Cum se poate asa ceva???
Intrebarea mea "e" doua:
1. Pe lista cu bancile agreate era scris Banca *** si adaugat cu pixul "sector 6". Are vreo logica? Conteaza daca imi deschid cont la o filiala din sectorul 6 sau la alta din alt sector?
2. Se poate ca o filiala sa dea carduri mai repede decat alta?
Daca stiti, luminati-ma si pe mine... :D

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Help...
MesajScris: 31 Oct 2006, 14:36 
Diva

Citat:

Ea are nevoie de cineva care lucreaza la banca aia:D Ca sunt atat de diferite procedurile de la o banca la alta...:mellow: Si chiar si de la o filiala la alta...

Sfatul meu e sa iti deschizi contul in sectorul in care ti s-a recomandat.

In al doilea rand, cardul e posibil sa se emita in 2 saptamani, dar contul se deschide cu tine acolo, la ghiseu, deci automat si IBAN-ul ti-l da pe loc...Nu se poate sa-ti spuna ca dureaza 2 saptamani sa deschida 1 cont. Asta se face pe loc...:mellow: In momentul in care ti s-a deschis contul, poti sa dai nr de cont la scoala si mai astepti 2 sapt sa-ti dea cardul sa poti sa scoti banii.

Du-te la banca si daca vreo "doamna" de acolo iti mai spune ca dureaza 2 sapt sa-ti deschida un cont, cere sa vorbesti cu seful de sucursala:mellow::mellow:
Bafta multa!:lips:

Saru-mana mult! :flowers:
Deci daca nu vrea sa-mi dea contul, fac scandal !!! :devil::D
Pfiuu... ce complicata lume e asta a bancilor...(X) Sau asta o fi numai in Romania?:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Oct 2006, 15:21 
Diva

no hai ca ma supar!nimanui nu-i place bebelul meu?:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Oct 2006, 15:23 
Diva

Citat:
Mie imi place, e foarte dulce!
atunci ia un pupic de al mine daca iti place bebelul:-*:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Offtopic
MesajScris: 31 Oct 2006, 15:24 
Diva

Si mie imi place... Poza ma duce cu gandul la iarna :D
PS: nici mie nu mi-a zis nimeni nimic despre balerina... Nu va palce baletul ?:njump:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: Offtopic
MesajScris: 31 Oct 2006, 15:25 
Diva

Citat:
poi atunci iti dau si tie un pupic sa nu te superi:-*:nlol::D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Oct 2006, 16:17 
Veteran

Citat:
PS: nici mie nu mi-a zis nimeni nimic despre balerina... Nu va palce baletul ?:njump:

Ba mie imi place si balerina ta si bebelul remicleei. Dar cine poate tine pasul cu voi?:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Oct 2006, 16:22 
Diva

Citat:

mie imi place foarte mult... cand eram mica vroiam sa ma fac balerina :love:... si le dansam mereu alor mei, prin casa :D... foarte caraghios :D... eu am fost "rotunda" de mica, asa ca, in loc sa ajung balerina, am ajuns cam... balena :D :nlol: :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Oct 2006, 16:24 
Veteran

Citat:

mie imi place foarte mult... cand eram mica vroiam sa ma fac balerina :love:... si le dansam mereu alor mei, prin casa :D... foarte caraghios :D... eu am fost "rotunda" de mica, asa ca, in loc sa ajung balerina, am ajuns cam... balena :D :nlol: :D

:D:D Hai ca esti haioasa! N-am vazut balena in schimb:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 777 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 39  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]