Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 12:05

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 688 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 35  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata!
MesajScris: 02 Noi 2006, 13:11 
Diva

Neata fetelor!
Am reaparut si eu. Sper sa nu mai am atata treaba la munca azi, la fel ca in ultimele zile, pentru ca eu vreau sa vorbesc cu voi!(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2006, 13:39 
Veteran

Citat:
Neata fetelor!
Am reaparut si eu. Sper sa nu mai am atata treaba la munca azi, la fel ca in ultimele zile, pentru ca eu vreau sa vorbesc cu voi!(X)

Neata!Bine ai venit! Eu.. nici azi nu pot sta prea mult cu voi, dar va :lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2006, 13:55 
Diva

Citat:

Neata!Bine ai venit! Eu.. nici azi nu pot sta prea mult cu voi, dar va :lips::lips:

Neatzaaa fetele! Va pup dulce si va urez o zi cat mai frumoasa si usoara...:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2006, 14:40 
Diva

Citat:
Fetele, am intrat doar sa va :lips::lips::lips: si sa va urez o zi buna ca azi am o zi super plina....:nchat::nchat::nchat:

:nchat::nchat::nchat::nchat::nchat::nchat::nbump::nbump::nbump:'NEATA!! NU STIU DACA O SA AM TIMP SA VB CU VOI AZI, AM O GROAZA DE LUCRU. dar maine cine pleaca la munte? eu...abia astept sa ajung la MOECIU.

pupici:heart::lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2006, 15:20 
Diva

Citat:
:nchat::nchat::nchat::nchat::nchat::nchat::nbump::nbump::nbump:'NEATA!! NU STIU DACA O SA AM TIMP SA VB CU VOI AZI, AM O GROAZA DE LUCRU. dar maine cine pleaca la munte? eu...abia astept sa ajung la MOECIU.

:wacko::p:oAsa asa rasuciti cutitul in rana...:)Distractie mare si placuta Cristina!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2006, 15:39 
Veteran

Citat:

Vreau si eu la Moeciu! Vreau si eu! Am super amintiri cu Moeciu:love::love::~*O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2006, 16:37 
Diva

Citat:
Eu ma multumesc cu o berarie germana in seara asta. Bun si atat!:nwink:

E una langa casa poporului pe strada aia mai sus daca mi-aduc bine aminte:D.E buna rau aia d-acolo.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2006, 17:45 
Diva

Citat:
Eu niciodata nu am putut sa fac asta pentru ca sunt moarta dupa dulciuri si foarte pofticioasa. Asa ca... Victor se amuza de pofta mea de dulciuri si crantanele!
si eu sunt moaaaarta dupa dulciuri. daca mi-ai da toata ziua, toata ziua numai dulciuri as manca:food:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2006, 17:47 
Diva

Citat:
Si eu visez numai mancaruri. UUUUUf! Dar nu-mi permit!!! O sa merg sa-mi mai cumpar niste batoane dintr-alea cu L - carnitina, si gata! Trebuie sa-mi vina bine rochia!

vb numai prostioare! Eu m-am uitat la tine la albumul foto si imi place cum arati! Rochia aia verde e misto (mai ales la partea cu bustul....e ca turnata)....ai vreo reteta de marire a bustului fara silicon si io nu stiu????:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2006, 17:50 
Diva

Citat:
vb numai prostioare! Eu m-am uitat la tine la albumul foto si imi place cum arati! Rochia aia verde e misto (mai ales la partea cu bustul....e ca turnata)....ai vreo reteta de marire a bustului fara silicon si io nu stiu????:love:
ai dreptate, chiar arata f. bine. dc vrei sa mai slabesti?:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2006, 17:55 
Diva

Citat:
ai dreptate, chiar arata f. bine. dc vrei sa mai slabesti?:mellow:

eeee si eu am 50 de kile si vreau sa slabesc ca de...am sunculite pe la burta:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2006, 19:47 
Diva

Citat:

:wacko::p:oAsa asa rasuciti cutitul in rana...:)Distractie mare si placuta Cristina!!

mercvi mult. meritam si noi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Noi 2006, 20:40 
Diva

Citat:

Eu nu mai vreau sa aud de Moeciu sau de Cheile Gradistei. Daca ajungi la Moeciu dute si la Cheile Graditei e super ca priveliste. Dar, ai grija, sa nu mananci (nici macar la restaurant) cascaval. Si cei de la restaurant il cumpara de la tarani si poti sa ajungi in spital cum am patit eu cu toxinfectie alimentara. Asa ca, grija mare si distractie placuta!

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 688 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 35  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]