Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 17:39

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 688 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 35  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata!
MesajScris: 03 Noi 2006, 17:01 
Diva

Citat:

te-a cuprins entuziasmul creator in baia cea noua?:p cum merge treaba?
ninge? ce frumos..la mine e soricel...dupa 2 zile de ploaie:(

eu sunt un talent oricum, indiferent daca baia e noua sau veche :D :D...
iar treaba nu merge, sta... sunt in pragul unei depresii si la un pas de crima ):(... instalatorul meu nici macar nu stie cat de aproape este de moarte ):(... spre binele tuturor, sper nici sa nu afle...
n-am crezut ca am sa ajung sa spun asa ceva, dar mooooooooooooooor de dorul serviciului :((, sunt convinsa ca m-am tampit rau saptamana asta stand acasa... sper doar ca nu iremediabil :D...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2006, 17:23 
Diva

Citat:
Daca vrei sa omori pe cineva te rog sa ne soliciti ajutorul, ca la ora asta si eu simt aceeasi nevoie! Ori azi e cea mai proasta zi din viata mea, ori unii sunt ):(!
Cica eu sunt controller, cu vechime, nu de ieri, si tocmai am aflat ca unele reguli si limite pe care le stiam eu nu sunt cele pe care le stiau altii! Iar eu trebuia sa dau in bobi! :mellow:

cu crima o las pe maine, ca tocmai l-am trimis acasa si i-am zis ca vb diseara poate vine maine... :mellow:... asa ca, daca ramane oferta valabila si maine... te chem sa ma ajuti macar sa car cadavrul :D...
acum nu vreau sa va plictisesc cu detalii, dar luni a venit, n-a facut nimic... marti la fel... miercuri la fel... aseara (joi) a dat o gaura cu bormasina si a zis ca nu poate sa faca nimic, ca e faianta proaspata si strica munca baietilor... a venit azi dimineata la 7, a aruncat o privire in baie, mi-a zis ca nu poate sa stea decat juma' de ora si apoi... ):(... in loc sa se apuce de treaba... ):(... MI-A CERUT O CAFEA!!!! :zoombie:... sa nu-ti sara creierii pe pereti????

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2006, 17:42 
Diva

Citat:

cu crima o las pe maine, ca tocmai l-am trimis acasa si i-am zis ca vb diseara poate vine maine... :mellow:... asa ca, daca ramane oferta valabila si maine... te chem sa ma ajuti macar sa car cadavrul :D...
acum nu vreau sa va plictisesc cu detalii, dar luni a venit, n-a facut nimic... marti la fel... miercuri la fel... aseara (joi) a dat o gaura cu bormasina si a zis ca nu poate sa faca nimic, ca e faianta proaspata si strica munca baietilor... a venit azi dimineata la 7, a aruncat o privire in baie, mi-a zis ca nu poate sa stea decat juma' de ora si apoi... ):(... in loc sa se apuce de treaba... ):(... MI-A CERUT O CAFEA!!!! :zoombie:... sa nu-ti sara creierii pe pereti????
)

):():(Eu as fi murit cu el de gat!!!!!!!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2006, 18:29 
Diva

Citat:

mai bine cheama altul...sau n-ai mai gasit?..eu m-am enervat numai cand am citit ce-ai scris:wacko::gun:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Noi 2006, 20:11 
Diva

Citat:
mai bine cheama altul...sau n-ai mai gasit?..eu m-am enervat numai cand am citit ce-ai scris:wacko::gun:
:ok:si eu m-am enervat doar cand am citit. nici nu ma gandesc ce-i faceam daca pateam asta. au intrat instalatorii in pamant? cheama altul. dc te chinui cu asta care face numai ce-l taie capul?:blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Noi 2006, 14:45 
Diva

Citat:
:ok:si eu m-am enervat doar cand am citit. nici nu ma gandesc ce-i faceam daca pateam asta. au intrat instalatorii in pamant? cheama altul. dc te chinui cu asta care face numai ce-l taie capul?:blink:
neatza fetele :lol:. cam pustiu pe aici. ati fugit toate la nunta lui axxyutza?:blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2006, 11:43 
Diva

Citat:
Neata, desi mai degraba buna ziua!
Tocmai m-a vopsit puiul meu in dark chocolate si sunt foarte curioasa cum va arata uscat.
In rest: laptop deschis si rapoarte pentru servici la greu. :mellow:
neatza fetele:flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2006, 13:24 
Veteran

Citat:
neatza fetele:flowers:

Buna!:,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2006, 14:24 
Diva

Citat:

Buna!:,
multumim de cescuta! acum putem bea si noi cafeaua!:p:,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2006, 11:18 
Diva

Citat:
Neata, ladys!
Va urez sa aveti o zi si o saptamana foarte bune!
Pentur inceput, o cafeluta...:,

Buna dimineatza, fetelor...:, La mine in cescuta e lapte cu cacao, sa fie clar... :p
Welcome back, pustiulica si axxyutza! Asteptam descrieri complete ale evenimentului la povesti... :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2006, 11:45 
Admin Ghidul Miresei

Citat:
.....In rest: laptop deschis si rapoarte pentru servici la greu. :mellow:

Daca tot v=ati bucurat pentru cafeluta, de ce nu folositi si calculatoro-maniaco-dependenta!? :nchat::D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2006, 13:30 
Diva

Citat:
Daca era vizat "programul" meu de weekend, pentru ca nu e dependenta "proprietate personala", era impusa de stadiul proiectelor. Din pacate...:(
neatza fetele:,:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2006, 17:35 
Diva

a aparut cafeaua???
:,:, hai ca beau si io d-asta!:,:,:,

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 688 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 35  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]