Citat:
Mda , la paris nu am sta mai mult de 10 zile. Am fost cu masina personala pe care am lasat-o in parcarea hotelului pt a evita sa ne ratacim. Am mers cu metroul. Cat priveste marimea...e de 4 ori cat Bucurestiul.
Iar Elvetia...eu nu stiu unde si in ce oras ai fost. Eu plec in fiecare vacanta acolo (nu ma dau mare) si astia sunt in culme a civilizatiei. Am vazut-o pe toata de 10 ani de cand ma duca acolo. Nu pot sta acolo forever ca nu-mi permit. Inca. Nu au o hartie pe strada, saluta si cand intri si cand ies din magazin, etc sunt ffff civilizati. Parizienii, pe de alta parte, in curand nu vor mai exista ca rasa. Sunt cotropiti de negrii si arabi care accepta munci mai prost platiti fiind decat albii, iar albii cu greu se mai gasesc de munca. asta o stiu de la niste prieteni, romani, care stau acolo. Ca turist vorbind, e superb. Asa ca 'think twice'!
PS cat priveste "raceala" elvetienilor: o prefer ipocriziei romanilor: una in fata alta in spate.
Si eu am reusit sa vad o mare parte din Elvetia,m-am plimbat mult in cam toate regiunile,dar am stat in partea franceza.Da,e curata,da,toate pasunile sunt la linie,da,te saluta si iti vorbesc frumos,dar doar pana ai iesit din raza lor vizuala,dupa care te fac albie de porci (nu mi s-a intamplat mie,nici nu avea cum,logic,doar plecam de langa ei)dar am vazut cum ii barfeau pe toti cunoscutii si necunoscutii. Nu s-a intamplat doar o data doar cu o persoana ci de fiecare data;am avut sansa sa cunosc f multe persoane.Asa ca,ipocrizia oamenilor este la fel de mare daca nu si mai rau.Macar aici se stramba la tine in fata,nu rad de tine dupa....cam asta e cu civilizatia lor din punctul meu de vedere