Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 01:26

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 372 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: VIITORII SOCRI....MAMA SI TATA?
MesajScris: 31 Oct 2006, 16:58 
Veteran

Citat:

La mine se intampla urmatoarea chestie: sunt optimista pentru toti ceilalti numai pt mine nu.Si ma intreb de ce vine rau la mine: ,,raul atrage dupa sine rau".
Va multumesc fetelor ca m-ati facut sa mai uit putin de suferinta sufletelului meu.:~*:-*

:-*:-* Stai linistita! Sigur se rezolva totul! Cel putin eu asa sper, pt ca altfel(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Oct 2006, 16:59 
Diva

Citat:

Nu mai fi as de suparata. Daca gandesti pozitiv, ti se intampla lucruri pozitive:flowers::flowers: Gandirea negativa atrage lucruri negative...Si nici nu poti sa te bucuri ca lumea de cele pozitive:flowers:

Nu prea am fost coerenta:wacko::wacko::wacko: Da intelegi tu...:D

Am inteles perfect:D.Sarumana oricum de sustinere:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Oct 2006, 17:00 
Diva

Citat:

:-*:-* Stai linistita! Sigur se rezolva totul! Cel putin eu asa sper, pt ca altfel(X)(X)(X)

Si eu sper pt ca altfel nu va mai exista o alta relatie pt inca 4 ani de-acum incolo.Nu-mi va mai trebui.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Oct 2006, 17:14 
Veteran

Citat:

Si eu sper pt ca altfel nu va mai exista o alta relatie pt inca 4 ani de-acum incolo.Nu-mi va mai trebui.

:mellow::mellow:Esti nebuna! ce vorbe sunt astea? Linisteste-te. Nu e dracul chiar atat de negru. Ti-am spus ca nici eu nu stau mai bine. Dar eu i-am spus sotului meu:hai sa ne amintim ce ne-a legat si de suntem impreuna de 8 ani jumate. Pt ca ne iubim, da? Ei atunci sa gasim o cale sa rezolvam problemele fara nervi, fara reprosuri si fara sa ne gandim doar la binele unuia dintre noi, ci la binele nostru ca familie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 31 Oct 2006, 17:24 
Diva

Citat:

Fata n-ai zis tu ca ai inteles ce ti-am zis?:mellow::mellow::mellow: Iar ai luat-o pe aratura...GANDURI POZITIVE!!!!!Am tipat, sa stiti:D

Totul se rezolva pana la urma...:lips::lips::lips:

:nlol::nlol:Pai io am inteles dar am simtit ca trebuie sa mai adaug si chestia asta:D.Pupa fata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2006, 18:22 
Diva

Citat:

De la emisiune am trecut la SOCRII.Eu una m-am lasat dusa de sentimente si poate ca mi-a facut bine ca m-am mai descarcat putin.Multumesc celor care mi-au scris si sper sa apuc sa va zic ca s-a schimbat situatia cu socrii mei.Va pupik dulce pe toate.

Da, ne-a luat valul! mult noroc cu socrii tai! ca in Razboiul Stelelor: puterea sta in tine!
Fara gluma, tu poti schimba ce nu iti place! e singura solutie!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2006, 18:23 
Diva

Citat:

De la emisiune am trecut la SOCRII.Eu una m-am lasat dusa de sentimente si poate ca mi-a facut bine ca m-am mai descarcat putin.Multumesc celor care mi-au scris si sper sa apuc sa va zic ca s-a schimbat situatia cu socrii mei.Va pupik dulce pe toate.

Pai am trecut ca se amesteca subiectele si nu-si are rostul.Dar noi ne-am pus pe discutie si am uitat sa ne mutam.Right elanicol?
Si mai stai de ce pleci?:love::-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2006, 18:27 
Diva

Citat:
Da, ne-a luat valul! mult noroc cu socrii tai! ca in Razboiul Stelelor: puterea sta in tine!
Fara gluma, tu poti schimba ce nu iti place! e singura solutie!

Nici eu nu am fost de acord de la bun inceput sa stam cu ai lui ca sunt de ideea frate dc mie mi se scoala sa umblu goala prin casa nu pot ca sunt socrii langa noi.Gaby mi-a zis ca faci ce vrei te simti ca la tine aks.Cum draq sa fac chestia asta, cand ai mei d-acasa imi stiu toate intimitatile si desubturile si stiu si cum arata pileea mea in anumite locuri, sa fac aceleasi chestii si in casa la ei.Pai eu vara stau in chiloti in casa, pai pot sa fac asta si la socrii?Hai sa fim seriosi, dar dupa aia am stat si m-am mai gandit si am zis hai ca era el la mijloc si eram dispusa sa fac sacrificiu pt el ca sa sunt eu...):(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2006, 19:41 
Diva

Citat:

Nu te supara pe mine ca spun asta, dar ai facut f rau ca ai acceptat. Si daca vrei sa mai aveti o sansa de reusita in cuplu, incearca din rasputeri sa stati singuri. Imi imaginez ce greu e de convins iubitul tau sa plece, dar trebuie sa o faca. Din dragoste pentru tine si pentru voi. Nu trebuie sa vina nimeni sa-i spuna, trebuie sa-l convingi TU ca esti nefericita si ca nu se mai poate asa. Eu iti doresc mult succes si, mai ales, multa rabdare :flowers:

Sarumana de incurajari,esti o dulce numai ca vad ca nici dragostea pt mine nu prea il face sa se miste putin.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2006, 19:48 
Diva

Citat:
Asta e partea la care poti sa incepi sa iti pui intrebari! Pentru ca asta e un mare semnal de alarma.

M-am intrebat.El zice ca e mort dupa mine si ca nu poate sa stea fara mine, dar ca ii este greu sa se schimbe asa rpd.Nu i-am cerut sa o faca in doi timpi si 3 miscari numai ca nici macar tentative la unele chestii nu vad.La unele, mm, sa zicem ca s-a mai miscat putin dar....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2006, 01:18 
Diva

Citat:

M-am intrebat.El zice ca e mort dupa mine si ca nu poate sa stea fara mine, dar ca ii este greu sa se schimbe asa rpd.Nu i-am cerut sa o faca in doi timpi si 3 miscari numai ca nici macar tentative la unele chestii nu vad.La unele, mm, sa zicem ca s-a mai miscat putin dar....

Eu zic sa-l convingi acum, ca pentru ca dupa casatorie, va fi si mai greu. Mai ales daca va aparea si un bebe, va zice ca e mai bine cu ai lui, sa te ajute, dar sincer... pune piciorul in prag, pana nu e prea tarziu.
Eu stau cu iubi, doar noi doi, de doi ani de zile, pt. ca de la inceput i-am spus clar ma mut cu tine, dar doar noi, si e asa de bine! Sunt foarte bucuroasa ca m-am tinut pe pozitii de atunci, mai ales ca am doar soacra, singura si poate daca ma lasam convinsa sa stam in trei si acum eram tot asa. Dar a inteles si el si actuala mea soacra, care e o dulce, si acum suntem toti trei foarte bucurosi desi stam in doua apartamente diferite.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2006, 10:45 
Diva

Citat:

Buna dimineata pe ziua de azi! ieri am plecat si nu am mai putut continua discutia!
Concluzie: daca te iubeste asa cum spune, o sa plece capul si o sa asculte ce ai de zis! si o sa ia si masuri in aceasta directie! Simplu ca buna ziua: nu spune nimeni sa-l pui in fata intrebarii: ori cu mine , ori singur! dar e absolut necesar sa cadeti de acord si sa va fie bine la amandoi! Eu una ma cunosc: as pleca! e o decizie grea, poate si el are nevoie sa descopere si sa se lamureasca ce vrea!
Trebuie sa inetelegi ca tot ce se discuta pe forum, ce spunem noi aici, tine de persoana fiecareia, ce e bun pentru una, poate fi rau pentru alta! Normal, in final, tu hotaresti! :flower:%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2006, 14:52 
Diva

Citat:
Buna dimineata pe ziua de azi! ieri am plecat si nu am mai putut continua discutia!
Concluzie: daca te iubeste asa cum spune, o sa plece capul si o sa asculte ce ai de zis! si o sa ia si masuri in aceasta directie! Simplu ca buna ziua: nu spune nimeni sa-l pui in fata intrebarii: ori cu mine , ori singur! dar e absolut necesar sa cadeti de acord si sa va fie bine la amandoi! Eu una ma cunosc: as pleca! e o decizie grea, poate si el are nevoie sa descopere si sa se lamureasca ce vrea!
Trebuie sa inetelegi ca tot ce se discuta pe forum, ce spunem noi aici, tine de persoana fiecareia, ce e bun pentru una, poate fi rau pentru alta! Normal, in final, tu hotaresti! :flower:%%-

Neatza! Chiar ma intrebam unde ai disparut de nu ai mai raspuns! O intrebare: ce zodie esti fata?Ca prea gandim la fel...:)O zi extraordinara iti urez.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2006, 15:10 
Diva

Citat:

Neatza! Chiar ma intrebam unde ai disparut de nu ai mai raspuns! O intrebare: ce zodie esti fata?Ca prea gandim la fel...:)O zi extraordinara iti urez.

Buna din nou! scuze de intarziere! sunt capricorn, pe 24 dec e ziua mea! sunt bataioasa, incapatanata, ambitioasa, stiu ce vreau si de obicei imi cer drepturile!:wok:%%-:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2006, 15:13 
Diva

Citat:

Buna din nou! scuze de intarziere! sunt capricorn, pe 24 dec e ziua mea! sunt bataioasa, incapatanata, ambitioasa, stiu ce vreau si de obicei imi cer drepturile!:wok:%%-:~*

Nu-ti mai cere atatea scuze ca oar n-o sa stai numai in fata calc ca ai si altele de facut.Incapatanata sunt....mult, ambitioasa de nu se poate, nu prea am incredere in mine ce-i drept dar este k dc e cineva langa mine care sa ma sustina, uneori cer mult de la ceilalti dar si dau in acelasi timp, nu prea imi place sa fiu contrazisa decat cu argumente fosrte bine intemeiate si nu suport MINCIUNA, PROSTIA SI BETIA!!:blink::D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2006, 15:23 
Diva

Citat:

Nu-ti mai cere atatea scuze ca oar n-o sa stai numai in fata calc ca ai si altele de facut.Incapatanata sunt....mult, ambitioasa de nu se poate, nu prea am incredere in mine ce-i drept dar este k dc e cineva langa mine care sa ma sustina, uneori cer mult de la ceilalti dar si dau in acelasi timp, nu prea imi place sa fiu contrazisa decat cu argumente fosrte bine intemeiate si nu suport MINCIUNA, PROSTIA SI BETIA!!:blink::D

Avem zodii diferite! dar avem asemanari in ceea ce gandim! chestia cu increderea/neincrederea in fortele proprii mai apare si la mine:devil: dar de obicei imi revin repede!
Am vazut fotografii cu tine! esti frumusica tare! dar imi place mai mult cu parul lung! :nwink: fotografii cu iubitelul tau nu pui?! :D macar sa vad/sa vedem cine te supara atat!:-`

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 372 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 19  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]