Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 21:38

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 225 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Avortul
MesajScris: 16 Noi 2006, 17:51 
Diva

Citat:
Noua ni se pare usor sa discutam despre asta si sa fim asa de categorice...Cand te gandesti ca o pastila poate sa te scape de toata trauma asta e usor...
Dar ganditi-va ca sunt atatea care nu au nici un fel de educatie sexula, nu au acces la informatii...Sunt vai de capul lor...
Si ganditi-va ca suntem in 2006 MILENIUL III si sunt inva femei care fac avort la baba din sat si mor...Romancele nu sunt chiar asa de educate si emancipate cum ne-ar placea noua sa credem...

macar noi avem dreptul la avort..exista tari care nici macar asta n-au..cat despre educatie sexuala dau vina pe lipsa de strategiilor de informare...dar tocmai pt ca intram in UE sper sa se imbunatateasca situatia..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2006, 18:19 
Diva

Citat:

Nu o sa se schimbe nimic...Sunt sigura...Tu esti optimista pentru ca esti acolo si sunt sigura ca deja gandesti altfel, vezi solutiile, dar aminteste-ti ca aici nu se ocupa nimeni de nimic. Singura preocupare a factorilor de decizie este furtul...Nu stiu cu cate maini sa mai fure sa le fie bine lor si familiilor lor. Nu face nimeni nimic pentru oameni...:mellow::mellow::mellow:

Cine e acolo,unde?Se vor schimba dar in multi ani de-acum incolo.Daca Romania se gandeste sa intre in UE dar sa accepte conditiile e k,poate cu putin noroc se vor schimba mai rpd daca nu....Un mare economist spunea ca ,,Romaniei ii lipseste locomotiva" si ca vor mai trece,probabil, cativa zeci de ani pana va fi condusa de una.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2006, 19:06 
Diva

S-au mai vazut cazuri de mame tinere... si foarte tinere... Nu ar fi ea nici prima, nici ultima... In plus, instinctul de mama o sa intre foarte repede in functiune... E adevarat ca o sa tb sa renunte la multe si o sa aiba nevoie sa suporte multe, dar asta e... greseala se plateste...
Oricum, cel care ar trebui sa plateasca si mai mult, cu mult mai MULT ):( e respectivul. Daca a avut grija sa-i strice viitorul fetei, macar sa ii asigure un venit baban pentru ea si pentru copil... :mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2006, 19:26 
Diva

Citat:
Noua ni se pare usor sa discutam despre asta si sa fim asa de categorice...Cand te gandesti ca o pastila poate sa te scape de toata trauma asta e usor...
Dar ganditi-va ca sunt atatea care nu au nici un fel de educatie sexula, nu au acces la informatii...Sunt vai de capul lor...
Si ganditi-va ca suntem in 2006 MILENIUL III si sunt inva femei care fac avort la baba din sat si mor...Romancele nu sunt chiar asa de educate si emancipate cum ne-ar placea noua sa credem...
Aici sunt de acord cu mady! Nu stiu excat de unde e pustoaica....Ploiesti cred, nu stiu din ce familie provin! Cert e ca ambii sunt vinovati!):(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2006, 19:31 
Diva

Citat:
S-au mai vazut cazuri de mame tinere... si foarte tinere... Nu ar fi ea nici prima, nici ultima... In plus, instinctul de mama o sa intre foarte repede in functiune... E adevarat ca o sa tb sa renunte la multe si o sa aiba nevoie sa suporte multe, dar asta e... greseala se plateste...
Oricum, cel care ar trebui sa plateasca si mai mult, cu mult mai MULT ):( e respectivul. Daca a avut grija sa-i strice viitorul fetei, macar sa ii asigure un venit baban pentru ea si pentru copil... :mellow:

Da da cum sa nu.Uite se grabeste! Ce crezi ca-i prost sa faca asta?Scuza ,,plauzibila": ,,Am familie pe care trebuie s-o intretin!".Daca e sa nu fie o familie nevoiasa or sa aiba grija parintii de ea si de copil,daca nu, in cel mai rau caz beblu va ajunge la orfelinat!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2006, 19:39 
Diva

Citat:

Nu o sa se schimbe nimic...Sunt sigura...Tu esti optimista pentru ca esti acolo si sunt sigura ca deja gandesti altfel, vezi solutiile, dar aminteste-ti ca aici nu se ocupa nimeni de nimic. Singura preocupare a factorilor de decizie este furtul...Nu stiu cu cate maini sa mai fure sa le fie bine lor si familiilor lor. Nu face nimeni nimic pentru oameni...:mellow::mellow::mellow:

eu sunt cam dezamagita de ce vad aici:( ma rog, nu zic ca e mai bine la noi...ar fi culmea, sunt mult inaintea noastra dar sunt inchistati rau...marea majoritatea:-` eu ma gandesc ca dc intram in ue guvernul o sa fie obligat sa implementeze anumite reforme...si poate in felul asta o sa vedem si noi ceva progrese. si dc nu noi macar copiii nostri:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2006, 19:43 
Diva

Citat:

Cine e acolo,unde?Se vor schimba dar in multi ani de-acum incolo.Daca Romania se gandeste sa intre in UE dar sa accepte conditiile e k,poate cu putin noroc se vor schimba mai rpd daca nu....Un mare economist spunea ca ,,Romaniei ii lipseste locomotiva" si ca vor mai trece,probabil, cativa zeci de ani pana va fi condusa de una.

eu, la una din institutii...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2006, 19:45 
Diva

Citat:
eu sunt cam dezamagita de ce vad aici:( ma rog, nu zic ca e mai bine la noi...ar fi culmea, sunt mult inaintea noastra dar sunt inchistati rau...marea majoritatea:-` eu ma gandesc ca dc intram in ue guvernul o sa fie obligat sa implementeze anumite reforme...si poate in felul asta o sa vedem si noi ceva progrese. si dc nu noi macar copiii nostri:wacko:

Clarut dar unde esti tu suflete?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2006, 19:46 
Diva

Citat:

Clarut dar unde esti tu suflete?

la bruxelles la EC..te astept:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2006, 19:51 
Diva

Citat:
la bruxelles la EC..te astept:)

:wacko:Ma rog la Dumnezeu sa fie bine si vin si eu.:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2006, 19:59 
Diva

Citat:

:wacko:Ma rog la Dumnezeu sa fie bine si vin si eu.:nwink:

hai curaj..si spor la invatat%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2006, 20:00 
Diva

Citat:

hai curaj..si spor la invatat%%-

Sarumana.Stai sa-l iau p-asta si dupa aia e de invatat klumea.:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2006, 20:13 
Diva

Citat:

Sarumana.Stai sa-l iau p-asta si dupa aia e de invatat klumea.:lips:

si pt ca iar am deviat de la subiect...eu n-as face avort decat dc as sti ca e vorba de un copil cu malformatii:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Noi 2006, 20:14 
Diva

Citat:

si pt ca iar am deviat de la subiect...eu n-as face avort decat dc as sti ca e vorba de un copil cu malformatii:((

Fetele eu v-am pupacit.O seara cat mai linistita si frumoasa va urez.
Va sarut pe nasuc. Byyyy:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2006, 01:41 
Veteran

...dar cand ai 18ani jumate si ai ramas insarcinata protejandu-te..?n-ai de ales decat sa faci avort..:nscmoll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2006, 01:49 
Diva

Citat:
...dar cand ai 18ani jumate si ai ramas insarcinata protejandu-te..?n-ai de ales decat sa faci avort..:nscmoll:

eu cred ca sunt puncte de vedere diferite...
cred ca doar in situatia in cauza poti sa judeci daca faci sau nu avort...desi eu sunt impotriva total...
sunt fericita ca n-am trecut prin asa ceva si nu cred ca ar fi cazul (decat intr-o situatie cu probleme de sanatate, cum ati spus si voi) pentru ca, chiar daca un copil ar veni pe nepregatite, ar fi al meu si l-as iubi din tot sufletul...

apropo...eu stiu un caz...cam inexplicabil, in care o fata insarcinata in luna a cincea (chiar eu i-am pus mana pe burtica si era mare deja) a avortat...ea a zis ca a fost un avort spontan...normal, era o sarcina total nedorita....voi ce credeti, cum poti scapa de o sarcina de 5 luni si sa fi sanatoasa pe urma in conditiile in care medicii i-au spus ca nu se mai poate face avort pentru ca sarcina e prea avansata...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2006, 01:52 
Diva

Citat:

Din pacate tre sa fiu de acord cu tine.Am auzit de f multe cazuri in care au ramas gravide chiar si cu protectie(sterilet, comdom, pastile-incredibil dar adevarat).Si nu cred ca o pustioaica de 16 ani care se protejeaza si ramane ar pastra un copil.
deci accept avortul in urmat cazuri:
-copil concepul in urma unui viol
-malformatii
-varsta frageda
E greu totusi sa vb despre un avort ca despre o metoda de contraceptie cum fac unele.In fond si la urma urmei e o crima.Ma ingozesc cand aud ca nu-stiu-ce tipa/femeie a facut 9-10 avorturi.Pai aia e deja metoda contraceptiva:))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2006, 02:38 
Veteran

Citat:

sunt fericita ca n-am trecut prin asa ceva si nu cred ca ar fi cazul (decat intr-o situatie cu probleme de sanatate, cum ati spus si voi) pentru ca, chiar daca un copil ar veni pe nepregatite, ar fi al meu si l-as iubi din tot sufletul..

asta zici acum..la cei 27ani la fel as gandi si eu..dar cand ai doar 18ani,bacul pe rol si o viata intreaga inainte nu mai gandesti la fel..trust me..(?)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 225 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]