Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 21:51

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 225 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Avortul
MesajScris: 17 Noi 2006, 02:41 
Veteran

Citat:

Ma ingozesc cand aud ca nu-stiu-ce tipa/femeie a facut 9-10 avorturi.Pai aia e deja metoda contraceptiva:))

eu cand am fost atunci la doctor era una langa mine care era la al 7-8 avort cred. n-avea nici cea mai mica problema. relaxata maxim. cred ca era deja ca si cum ar fi baut apa, ceva obisnuit.
una peste alta vb din pct de vedere al unei pers trecute prin asa ceva, daca n-ai alta solutie fa-o..:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2006, 13:26 
Diva

Citat:

Bine ca ai postat:ok: Asa o sa intelegem cu toatele ca acum e usor de vorbit: suntem maritate, avem cat de cat o situatie...Dar nu se stie ce hotarari am fi luat daca am fi fost puse sa alegem cum ai fost tu: cu bacul in ceafa si cu toata viata inainte...:napplause:

pai eu ma gandeam ce-as face dc as fi pusa in situatia asta acum...poate as fi procedat altfel acum cativa ani:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2006, 13:27 
Diva

Citat:

Bine ca ai postat:ok: Asa o sa intelegem cu toatele ca acum e usor de vorbit: suntem maritate, avem cat de cat o situatie...Dar nu se stie ce hotarari am fi luat daca am fi fost puse sa alegem cum ai fost tu: cu bacul in ceafa si cu toata viata inainte...:napplause:
bv mady! Asa este!!:lips::lips: Acum ne dam cu toatele mari pacifiste ....dar daca am fi fost in pielea celor ramase insarcinate, fara nici o gara....fara nici o relatie serioasa(pun pariu ca si cei care lasa insarcinata o tipa sunt foarte iresponsabili si o iau la goana cand aud de asa ceva! Nici macar nu au bunul simt sa dea banii pt. avort! ):( am fi facut si noi acelasi lucru! Asta e solutia...fie ca ne place fie ca nu!:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2006, 13:28 
Diva

Citat:
eu cand am fost atunci la doctor era una langa mine care era la al 7-8 avort cred. n-avea nici cea mai mica problema. relaxata maxim. cred ca era deja ca si cum ar fi baut apa, ceva obisnuit.
una peste alta vb din pct de vedere al unei pers trecute prin asa ceva, daca n-ai alta solutie fa-o..:wok:
te admir pentru faptul ca ai avut curajul sa vii aici printre noi si sa ne povestesti experienta neplacuta prin care ai trecut!:love::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2006, 15:30 
Diva

Citat:
bv mady! Asa este!!:lips::lips: Acum ne dam cu toatele mari pacifiste ....dar daca am fi fost in pielea celor ramase insarcinate, fara nici o gara....fara nici o relatie serioasa(pun pariu ca si cei care lasa insarcinata o tipa sunt foarte iresponsabili si o iau la goana cand aud de asa ceva! Nici macar nu au bunul simt sa dea banii pt. avort! ):( am fi facut si noi acelasi lucru! Asta e solutia...fie ca ne place fie ca nu!:(

Barbatii care gandesc cu capul de sus sunt destul de rari.Cei mai multi gandesc cu cel de jos.A fost odata un filmulet la postul de telenovele in care era prezenta tocmai o asemenea situatie.Ea il iubea, el se dadea ca o iubeste, au facut-o fara prezervativ si ea a ramas insarcinata.Cand i-a spus el a fugit ca un nauc.Ea era clasa a XI a si tasu a dat-o afara din casa cu toate insistentele mamei.S-a dus la el aks, parintii lui n-au primit-o si i-au dat bani de avort.N-a vrut sa-i primeasca.Stiti care a fost fraza parintilor lui catre el? ,,Este ultima oara cand te mai scapam din asa ceva! Cu cate fete o sa te culci atatea vor ramane gravide? Incearca sa-ti tii pantalonii pe tine sau macar protejeaza-te!!"
Eu muream cu el de gat, chit ca era copilul meu.N-as lasa sa se distruga 2 vieti.Este inacceptabil):(:nscmoll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2006, 15:43 
Diva

Citat:

Eu nu stiu ce as face intr-o astfel de situatie...Sper sa reusim sa fim mame bune, sa ne educam copii frumos si sa nu fim nevoite sa ne confruntam cu probleme de-astea...
De-aia vreau eu sa fac baieti:D Pentru ei e mult mai usoara viata...:-`

Pai e f usor sa luam partea cea mai simpla.:)Toate vrem asa dar trebuie sa ne gandim la toate desi exista unele scapari.Sunt convinsa ca veti fi niste mame extraordinare.Pe mine ma invata mama de la 14 ce sa fac cand se va intampla si de la 12 ani ma invata sa folosesc un absorbant.Din punctul meu de vedere a facut f bine.Relatia mea cu ea este intai de toate de prietene f bune si dupa aia de mama si fiica.Vb cu ea intr-o seara si-i spuneam ca nu e bun un lucru in relatia noastra ca eu intr-o mica mare masura sunt dependenta de ea.Intotdeauna ii cer parerea inainte sa iau o decizie.Ma gandesc ci groaza cand nu voi mai putea face asta.:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2006, 16:24 
Diva

Citat:

Daca as fi ramas in timpul facultatii (sau, mai rau, in timpul liceului), sigur as fi facut avort...
Am mai zis: noi deja avem sacii in caruta si ne permitem sa ne oripilam. Dar sa nu generalizam...
Cate dintre noi ar fi fost in stare sa se duca gravide la bac, sa rateze admiterea la facultate si sa schimbe scutece la 18 ani?
Eu stiu pe cineva care a putut...Dar eu n-as fi in stare...Trebuie sa fii intai foarte inconstienta si apoi foarte puternica...
Partea buna e ca poti sa fii o mamica foarte tanara...

E foarte bun sbiectul asta...Educativ:ok:

ai dreptate, e greu sa te descurci cu un bebe la 19 ani..si nici nu prea vad un avantaj in a fi o mamica tanara(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2006, 18:26 
Diva

Citat:

Daca as fi ramas in timpul facultatii (sau, mai rau, in timpul liceului), sigur as fi facut avort...
Am mai zis: noi deja avem sacii in caruta si ne permitem sa ne oripilam. Dar sa nu generalizam...
Cate dintre noi ar fi fost in stare sa se duca gravide la bac, sa rateze admiterea la facultate si sa schimbe scutece la 18 ani?
Eu stiu pe cineva care a putut...Dar eu n-as fi in stare...Trebuie sa fii intai foarte inconstienta si apoi foarte puternica...
Partea buna e ca poti sa fii o mamica foarte tanara...

E foarte bun sbiectul asta...Educativ:ok:

Eu imi spuneam altceva:daca raman in liceu nu-l fac clar, dar daca se intampla in fac (si eram si cu sotul de pe-atunci)il faceam.Faculta si bebe se poate.
Am mai citit pe ceva site-uri(trist din p meu de vedere) una care protesta cu tot dinadinsul impotriva avortului, in orice situatie.Avea deja 2 copii, care aparusera cand nu se astepta dar ea sustinea ca avortul e o crima si oricum ar iesi copilul trebuie pastrat.Asta mi se pare inconstienta!!!
Alta zicea ca a ramas de 3 ori cu met contaceptive, ca cica e foarte fertila.Prez s-a rupt, a luat pil de a 2-a zi si nu si-a facut efectul.:wacko::wacko::wacko: CAnd am auzit sa turrb nu alta.
Eu stiam ca met contr sunt eficiente daca le folosesti 100% corect.
wild world

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2006, 18:28 
Diva

Citat:

Eu imi spuneam altceva:daca raman in liceu nu-l fac clar, dar daca se intampla in fac (si eram si cu sotul de pe-atunci)il faceam.Faculta si bebe se poate.
Am mai citit pe ceva site-uri(trist din p meu de vedere) una care protesta cu tot dinadinsul impotriva avortului, in orice situatie.Avea deja 2 copii, care aparusera cand nu se astepta dar ea sustinea ca avortul e o crima si oricum ar iesi copilul trebuie pastrat.Asta mi se pare inconstienta!!!
Alta zicea ca a ramas de 3 ori cu met contaceptive, ca cica e foarte fertila.Prez s-a rupt, a luat pil de a 2-a zi si nu si-a facut efectul.:wacko::wacko::wacko: CAnd am auzit sa turrb nu alta.
Eu stiam ca met contr sunt eficiente daca le folosesti 100% corect.
wild world

nicio metoda nu e 100% sigura! scrie si pe prospect..poate doar abstinenta:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2006, 18:37 
Diva

Citat:
nicio metoda nu e 100% sigura! scrie si pe prospect..poate doar abstinenta:p

Nu ai inteles.AM spus ca met sunt eficiente daca le folosesti 100% corect.Nu ca sunt 100% eficiente.:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2006, 19:07 
Diva

Citat:

Nu ai inteles.AM spus ca met sunt eficiente daca le folosesti 100% corect.Nu ca sunt 100% eficiente.:p

asa e, ai dreptate:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2006, 19:21 
Diva

Citat:

Pai e f usor sa luam partea cea mai simpla.:)Toate vrem asa dar trebuie sa ne gandim la toate desi exista unele scapari.Sunt convinsa ca veti fi niste mame extraordinare.Pe mine ma invata mama de la 14 ce sa fac cand se va intampla si de la 12 ani ma invata sa folosesc un absorbant.Din punctul meu de vedere a facut f bine.Relatia mea cu ea este intai de toate de prietene f bune si dupa aia de mama si fiica.Vb cu ea intr-o seara si-i spuneam ca nu e bun un lucru in relatia noastra ca eu intr-o mica mare masura sunt dependenta de ea.Intotdeauna ii cer parerea inainte sa iau o decizie.Ma gandesc ci groaza cand nu voi mai putea face asta.:((

Exact la fel am fost si sunt cu mama. Doua super prietene. Ii povestesc orice si acum ca m-am maritat si sunt la 600 km. departe de ea. Dar vorbim zilnic la telefon si asta e f. important. A stiut cum sa faca din mine o prietena, chiar daca eram fiica ei.
Tocmai de asta imi doresc cu ardoare o fiica cu care sa reusesc sa am aceeasi relatie speciala pe care o am eu cu mama mea.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2006, 20:13 
Diva

Citat:

Am o prietena care a ramas gravida a doua zi dupa menstruatie, cu prezervativ si cu uter retrovers(!) Deci daca e sa fie, e!

Si intr-adevar, pastilele nu-s 100%, chiar daca le folosesti 100% corect...Da cred ca trebuie sa fii zeita ferilitatii sa ramai cu pastilele luate corect:blink:
ce e ala uter retrovers? e tare asta cu zeita fertilitatii!!:nlol::nlol::nlol::nlol::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 225 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]