Citat:
Daca as fi ramas in timpul facultatii (sau, mai rau, in timpul liceului), sigur as fi facut avort...
Am mai zis: noi deja avem sacii in caruta si ne permitem sa ne oripilam. Dar sa nu generalizam...
Cate dintre noi ar fi fost in stare sa se duca gravide la bac, sa rateze admiterea la facultate si sa schimbe scutece la 18 ani?
Eu stiu pe cineva care a putut...Dar eu n-as fi in stare...Trebuie sa fii intai foarte inconstienta si apoi foarte puternica...
Partea buna e ca poti sa fii o mamica foarte tanara...
E foarte bun sbiectul asta...Educativ:ok:
Eu imi spuneam altceva:daca raman in liceu nu-l fac clar, dar daca se intampla in fac (si eram si cu sotul de pe-atunci)il faceam.Faculta si bebe se poate.
Am mai citit pe ceva site-uri(trist din p meu de vedere) una care protesta cu tot dinadinsul impotriva avortului, in orice situatie.Avea deja 2 copii, care aparusera cand nu se astepta dar ea sustinea ca avortul e o crima si oricum ar iesi copilul trebuie pastrat.Asta mi se pare inconstienta!!!
Alta zicea ca a ramas de 3 ori cu met contaceptive, ca cica e foarte fertila.Prez s-a rupt, a luat pil de a 2-a zi si nu si-a facut efectul.

:wacko::wacko: CAnd am auzit sa turrb nu alta.
Eu stiam ca met contr sunt eficiente daca le folosesti 100% corect.
wild world