Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 22:25

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 688 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 35  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata!
MesajScris: 17 Noi 2006, 01:34 
Diva

Citat:
Buna ziua!
Am ajuns si eu acasa, proaspat trainuita, ca sa zic asa. :neyes:

eu va zic noapte buna si somnic placut, ca buna dimineatza nu prea apuc sa va zic...

oricum, sa aveti o zi frumoasa si un weekend minunat...

apropo, fetele de 19 august...:)...la multi ani pentru duminica...o sa avem 3 luni si noi...:) crestem...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2006, 10:22 
Diva

neatza fetele!:,e vineri:ndance::ndance::rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2006, 13:31 
Diva

Citat:
Neata!
Eu mai savurez ceva: primul drum la care nu am fost deloc claxonata. Cum am dat lamaile jos, cum nu mai sunt claxoane... Aviz incepatorilor! :ndance:
Claxoanele nu depind de lamai...ci de indemanarea soferului!:unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2006, 13:53 
Diva

Citat:
Nu si in Bucuresti! Daca Victor (cu 15 ani experienta) era claxonat cand conducea masina mea... sorry. Incearca sa conduci o masina cu lamai o zi si o zi fara lamai. O sa simti diferenta. Pentru ca si eu cand conduceam masina lui nu eram niciodata claxonata, nici macar pe 15 noiembrie 2005, adica exact in ziua in care luasem carnetul.
Mihai al meu are masina de serviciu inmatriculata in Cluj! So ....toti imbecilii cred ca el e din Cluj si au impresia ca nu stie cu ce se mananca soselele p-aici!Totul tine de atitudine! Trebuie sa fii meserias si "rau"! Ca daca ii dai unuia voie sa se bage ....se baga toti!Cel mai tare e autobuzul! Cand schimba ala banda ....fug cu totii fara comentarii! Cate radare ai luat?:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2006, 18:36 
Diva

Citat:
Mihai al meu are masina de serviciu inmatriculata in Cluj! So ....toti imbecilii cred ca el e din Cluj si au impresia ca nu stie cu ce se mananca soselele p-aici!Totul tine de atitudine! Trebuie sa fii meserias si "rau"! Ca daca ii dai unuia voie sa se bage ....se baga toti!Cel mai tare e autobuzul! Cand schimba ala banda ....fug cu totii fara comentarii! Cate radare ai luat?:D

Mie imi spui cum vine faza cu cj?!Ai dreptate cu atitudinea.Sotul meu si cu mine -nu ma laud suntem f buni soferi.Am condus de cate ori prin buc si e nebunie nu gluma.Dar daca te intepi, ai atitudine aia cu tupeu te descurci.Eu am "invatat" cativa bucuresteni cum se conduce cu lamaile lui sotzul meu cu tot(ca mi-e lene sa le dau jos).Claxoane ma primit, cum nu, ca doar sunt din cj si tre sa fiu atentionata, dar nu m-am lasat si m-am bagat peste tot.lolAm fost uimita pana si eu cum am putut...
In cj nu dau lamaia din spate jos ca mi-e lene si conduc cu ea, co o nebuna.Intr-o zi depaseam mai (ne)regulamentar o"scoala" si aia o intepenit.I-o fi zis instructorul:"tu sa nu facia sa ceva never":p:p
La volan par o fetiscana mica,blonda numai buna de apostropat.Dar asa ma distrez de soferi cand le arat contrariul.Pe bune, le-as arata mai mult dar nu-mi poate loganu.CAnd mi-oi lua audi atunci sa vada ei...demaraj nene.:njump::njump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Noi 2006, 20:16 
Diva

Citat:

Mie imi spui cum vine faza cu cj:

firma la care lucreaza el are sediul in CJ si o reprezentanta in Bucuresti! El e omul de legatura pe Bucuresti si sudul tarii!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2006, 01:52 
Diva

Citat:
firma la care lucreaza el are sediul in CJ si o reprezentanta in Bucuresti! El e omul de legatura pe Bucuresti si sudul tarii!

Mi-am dat seama.Doar ca eu sunt din cj si completam.E valabil insa pt orice masina cu nr de "provincie"(urasc cuv asta).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2006, 10:47 
Diva

Citat:

Mi-am dat seama.Doar ca eu sunt din cj si completam.E valabil insa pt orice masina cu nr de "provincie"(urasc cuv asta).
neata fetele:,. gata, e sambata:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2006, 13:48 
Diva

Citat:
Mihai al meu are masina de serviciu inmatriculata in Cluj! So ....toti imbecilii cred ca el e din Cluj si au impresia ca nu stie cu ce se mananca soselele p-aici!

dar sa stii ca e si un avantaj: te claxoneaza ei ce te claxoneaza, dar iti iarta multe, ca pana la urma zic ca nu cunosti orasul :p... si oricum asa e peste tot, cred, nu doar in bucuresti :D... noi avem masina cu nr de bihor (tot firma, saraca, sa traiasca :p) si sa vezi ce se dau astia din calea noastra :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2006, 17:43 
Diva

Citat:
Neata, fetelor!
Azi a inceput bebe sa isi faca de cap, ca nu m-am simtit prea bine de dimineata. :,
te anunta ca e acolo...:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Noi 2006, 14:36 
Diva

neatza tuturor:,. adica mie ca numai eu sunt pe aici.:unsure::(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Noi 2006, 13:21 
Diva

Citat:
Neata! :,
Ce fac fetele?
neatza fetele:,. m-am intors si eu de la scoala:.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Noi 2006, 13:28 
Diva

Citat:
Pai ai avut cursuri asa devreme?

Imi place semnatura ta! :rocker:
da, de la 8 la 9:30:blink::nlol:. ms, dar nu este meritul meu...si eu am ramas surprinsa cand am vazut-o. cred ca trebuie sa-i multumesc lui coradyne( inca nu stiu sigur, dar aflu eu daca e ""vina" ei :-*)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 688 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 35  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]