Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 23:37

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 225 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Avortul
MesajScris: 17 Noi 2006, 20:34 
Veteran

Intr-adevar e foarte usor sa vorbim noi acum. Suntem casatorite sau urmeaza sa ne casatorim, asa ca un avort nici nu se ia in calcul (doar in cazuri extreme: copil cu maformatii, viata mamei in pericol, viol).
Nici eu nu sunt de acord cu avortul. Cum spuneati sunt unele femei care fac 3,4,5,... avorturi (X)
Cand ma gandesc ca stiu multe femei care ar face orice sa faca un bebeloi.:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2006, 01:51 
Veteran

faza naspa e ca eu -iertare- dar nu mi-am dat seama in prima faza ca am ramas, mai ales ca ma si protejasem. noroc de mama. la primul doctor dupa ce-mi facuse anestezie ca eu sunt in 3luni juma si el nu-mi mai poate face nimic. oricum eram terminata. prietenul de atunci deja se pregatea de nunta. dar tot noroc de mama ca m-a dus la alt doctor si aveam doar 2luni si 1sapt. oricum a fost rau, dar nu sunt genul de persoana care sa dramatizez. faza comica e ca peste cativa ani ducandu-ma la acelasi idiot doctor pt un simplu control mi-a spus ca sunt insarcinata (iar..:drool:)..dar mi-am dat seama ca omul n-avea nici o treaba cu diagnosticele..si cica era cel mai bun din oras..:gun:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2006, 01:51 
Diva

Citat:
ce e ala uter retrovers? e tare asta cu zeita fertilitatii!!:nlol::nlol::nlol::nlol::nlol::nlol:

Uter retrovers inseamna ca pozitia uterului e usor aplecat inspre spate si nu in fata cum e normal.
Dar asta nu e impediment in a ramane gravida.Si eu am uter retrovers si mi-a zis medicul ca-si revine cand o sa fiu insarcinata, ca se balanseaza inspre pozitia corecta.:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2006, 01:54 
Veteran

Citat:

Uter retrovers inseamna ca pozitia uterului e usor aplecat inspre spate si nu in fata cum e normal.
Dar asta nu e impediment in a ramane gravida.Si eu am uter retrovers si mi-a zis medicul ca-si revine cand o sa fiu insarcinata, ca se balanseaza inspre pozitia corecta.:~*

mie mi-a spus ca am uter pe dreapta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2006, 02:33 
Diva

Citat:
eu vreau un bebe(rei vreau )dar nu iese nici unul.cica,nu e momentul dar totul e ok la amandoi.ce zicetzi?altele fac avorturi si fac si copii cand vor:gun::nscmoll:

Asta e adevarat dar n-avem ce face,asa e viata.:wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2006, 10:50 
Diva

Citat:

Asta e adevarat dar n-avem ce face,asa e viata.:wacko:
da, e nedreapta viata asta, unele isi doresc bebei si nu pot si altele fac avorturi peste avorturi:ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2006, 13:54 
Diva

Citat:
nicio metoda nu e 100% sigura! scrie si pe prospect..poate doar abstinenta:p

care abstinenta, soro? n-ai auzit de sfantul duh? :D :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Noi 2006, 13:58 
Diva

Citat:

care abstinenta, soro? n-ai auzit de sfantul duh? :D :D
(X):nlol::nlol::nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Noi 2006, 13:30 
Diva

Citat:
eu vreau un bebe(rei vreau )dar nu iese nici unul.cica,nu e momentul dar totul e ok la amandoi.ce zicetzi?altele fac avorturi si fac si copii cand vor:gun::nscmoll:

ti-ai facut toate analizele legate de hormoni? stiu ca dc ai prolactina f mare nu poti ramane insarcinata..si e destul de dificil sa gasesti un laborator de analize in care chiar sa ai incredere..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Noi 2006, 13:42 
Diva

Citat:
Stiu ca depinde si de cat timp incerci. Adica probleme reale stiu ca iti poti pune dupa cam 18 luni...

da..probabil dar dc exista probleme hormonale e bine sa le descoperi cat mai rpd..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Noi 2006, 19:40 
Diva

Citat:
Stiu ca depinde si de cat timp incerci. Adica probleme reale stiu ca iti poti pune dupa cam 18 luni...

Chestia cu 18 luni sau 2 ani ii deja invechita...daca vrei sa stii ca totul e ok e bine sa stii de la inceput..cum mi-ar fi fost mie sa incerc aproape 2 ani, sa nu raman insarcinata si numai dupa aia sa incep tratament care nu da roade nici el din prima? Cred ca m-as fi urcat pe pereti!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Noi 2006, 19:50 
Diva

Citat:

Acum poate, dar pe vremea mea (parca as avea 100 de ani), fetele isi incepeau viata sexuala pe la min. 17 ani.:lol:

ai foarte mare dreptate. in cele mai multe cazuri fetele sunt de vina. parca au hormoni in loc de creier fetele din ziua de azi. oi fi imbatranit eu, dar pustoaicele de azi sunt cu mult mai mature decat eram eu la varsta lor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Noi 2006, 21:43 
Diva

Citat:

ai foarte mare dreptate. in cele mai multe cazuri fetele sunt de vina. parca au hormoni in loc de creier fetele din ziua de azi. oi fi imbatranit eu, dar pustoaicele de azi sunt cu mult mai mature decat eram eu la varsta lor.
ai dreptate, eu pe la 14- 15 ani inca ma jucam cu prietenii in fata blocului urmarirea si alte jocuri d'astea, in schimb, ele la 15 ani u deja inceputa viata sexuala, plus ca umbla numai prin discoteci si baruri:blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Noi 2006, 22:53 
Diva

Citat:

eu nu cred ca sunt mai mature...sunt doar inconstiente si fitoase:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Noi 2006, 22:56 
Diva

Citat:
ai dreptate, eu pe la 14- 15 ani inca ma jucam cu prietenii in fata blocului urmarirea si alte jocuri d'astea, in schimb, ele la 15 ani u deja inceputa viata sexuala, plus ca umbla numai prin discoteci si baruri:blink:

lupii moralisti:p sunt sigura ca si noi la varsta lor eram socante pt parinti, bunici, etc:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2006, 11:48 
Diva

Citat:

lupii moralisti:p sunt sigura ca si noi la varsta lor eram socante pt parinti, bunici, etc:-`
:nlol::nlol:cred ca eram si noi socante dar nu mai socante decat fetele din ziua de azi(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Noi 2006, 11:51 
Veteran

Fetelor ce sa mai lungim vorba. Avortul e un subiect controversat. Partea cea mai proasta este ca Romania e tara cu cele mai multe avorturi in Europa (250.000 pe an). Am vazut asta la stiri. Totusi undeva e o problema. Avorturile cresc, natalitatea scade. Suntem o tara de stresati.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 225 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]