Citat:
Mihai al meu are masina de serviciu inmatriculata in Cluj! So ....toti imbecilii cred ca el e din Cluj si au impresia ca nu stie cu ce se mananca soselele p-aici!Totul tine de atitudine! Trebuie sa fii meserias si "rau"! Ca daca ii dai unuia voie sa se bage ....se baga toti!Cel mai tare e autobuzul! Cand schimba ala banda ....fug cu totii fara comentarii! Cate radare ai luat?:D
Mie imi spui cum vine faza cu cj?!Ai dreptate cu atitudinea.Sotul meu si cu mine -nu ma laud suntem f buni soferi.Am condus de cate ori prin buc si e nebunie nu gluma.Dar daca te intepi, ai atitudine aia cu tupeu te descurci.Eu am "invatat" cativa bucuresteni cum se conduce cu lamaile lui sotzul meu cu tot(ca mi-e lene sa le dau jos).Claxoane ma primit, cum nu, ca doar sunt din cj si tre sa fiu atentionata, dar nu m-am lasat si m-am bagat peste tot.lolAm fost uimita pana si eu cum am putut...
In cj nu dau lamaia din spate jos ca mi-e lene si conduc cu ea, co o nebuna.Intr-o zi depaseam mai (ne)regulamentar o"scoala" si aia o intepenit.I-o fi zis instructorul:"tu sa nu facia sa ceva never":p:p
La volan par o fetiscana mica,blonda numai buna de apostropat.Dar asa ma distrez de soferi cand le arat contrariul.Pe bune, le-as arata mai mult dar nu-mi poate loganu.CAnd mi-oi lua audi atunci sa vada ei...demaraj nene.

:njump: