Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 12:24

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 225 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Avortul
MesajScris: 23 Noi 2006, 17:45 
Diva

Citat:
La Elias o sa ma duc si eu, nici nu concep in alta parte. Nu ne-am hotarat inca daca in clinca privata sau in spital. Desi am inteles ca si in spital iti poti plati o rezerva si e cum trebuie.
Oricum ne asteapta doua vizite la spital sa vedem exact care sunt conditiile si sa decidem apoi ce alegem. Dar mai e mult pana atunci.
la Elias in clinica o nastere costa 2000 Euro.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2006, 17:52 
Veteran

Citat:
Bine spus! Mai ales ca nu prea le vad eu pe veteranele site-ului uitandu-se la telenovele. :ok:

Nici eu nu le vad uitandu-se la "Mari capodopere artistice din ciclul: Si totusi...iubirea". Soacra mea se uita si am remarcat ca toate telenovelele romanesti au cuvantul iubire in titlu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2006, 18:08 
Diva

Citat:

Nu cred ca e vreo fata care crede ca nasterea e ceva usor...
Si faza cu doctorii poate fi evitata...Se presupune ca doctorul cu car enasti este cel care a ingrijit de sarcina 9 luni de zile...In 9 luni iti dai seama daca ala e competent sau nu...
Nasa mea a nascut de curand si nu a avut o experienta chiar asa de traumatizanta...A nascut normal dar a facut anestezie epidurala, a nascut intr-o ora si nu a simtit nimic... Dupa aia a avut niste dureri, e normal, dar a fost unul dintre cazurile fericite.
Noi ne-am hotarat ca de la anul sa incepem sa punem deoparte niste bani care sa ne permita sa nastem la o clinica particulara...Cand o fi cazul...Nu mi-as dori sa nasc in veunul dintre spitalele noastre...Poate doar la Elias, unde a nascut nasa...
:-`

Sunt clinici particulare in Romania unde poti sa nasti?! unde?! :npray:(?) ma inspaimanta spitalele din Romania!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2006, 18:22 
Diva

Citat:
Pai spitalul il stii, ca s-a scris. Despre clinica si feed back, vorbim pe privat.

Mersic! abia intrasem si nu apucasem sa citesc tot!:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2006, 20:12 
Diva

Citat:

Nu se apuca pentru ca asa a visat, dar din multe alte motive care nu au nici o legatura cu a aduce pe lume un copil pe care sa-l cresti, sa-l educi si sa-l faci OM. Si sa-ti umple viata de lumina si bucurie si dragoste....:-`

gina, ce polemica ai iscat:-`
da' eu nu inteleg ce atata zarva?! pt unii, un copil inseamna bucurie pt altii nu! depinde ce-ti doresti de la viata! e o chestiune de alegere...sora mea n-are copii, nu vrea si e f fericita!!!!
cat despre elias..eu am fost acolo pt alte chestii..da' sigur nu m-as duce pt nastere! va dau dreptate, conteaza mult sa ai un doctor bun. cand o sa fie cazul ma duc la marinescu..dc o sa fie disponibil. in el chiar am incredere. dar exista riscul sa ai un doctor f bun pe parcursul sarcinii si sa te trezesti ca nasti cu altul ca asta e in vacanta, etc. e mai putin probabil dc e vorba de cezariana, dar nu se stie...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2006, 20:16 
Diva

Citat:
Bine spus! Mai ales ca nu prea le vad eu pe veteranele site-ului uitandu-se la telenovele. :ok:

n-avem timp...pt ca suntem toata ziua pe forum:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2006, 22:40 
Diva

Citat:

gina, ce polemica ai iscat:-`

ca sa nu se plictiseasca fetele pe forum ..in asteptarea copiilor!:ndance: sa aiba ce dezbate! oricum toate chestiile discutate sunt relative! Pana una alta ... bafta tuturor celor ce s-au hotarat sa aiba un copil si sunt constiente de tot ceea ce implica aceasta decizie. (Nu mai zic iar "povara" ca se interpreteaza - v-ati uitat prea mult la filmul The Interpreter). :p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 23 Noi 2006, 23:38 
Diva

Citat:
ca sa nu se plictiseasca fetele pe forum ..in asteptarea copiilor!:ndance: sa aiba ce dezbate! oricum toate chestiile discutate sunt relative! Pana una alta ... bafta tuturor celor ce s-au hotarat sa aiba un copil si sunt constiente de tot ceea ce implica aceasta decizie. (Nu mai zic iar "povara" ca se interpreteaza - v-ati uitat prea mult la filmul The Interpreter). :p:p:p

Fetelor eu as vrea sa nasc in apa. Am auzit ca se va deschide un asemnea spital privat in Bucuresti. Voi ati auzit de el, sau pe cand se preconizeaza deschiderea?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2006, 20:41 
Diva

Citat:
doar in cazul in care copilul se naste cu malformatii. in rest, este inadmisibil:x

Si un viol?Eu una nu asa da nastere unui copil rezultat in urma unui viol.Clar!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2006, 01:12 
Veteran

Citat:

Si un viol?Eu una nu asa da nastere unui copil rezultat in urma unui viol.Clar!

nici eu.:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2006, 02:05 
Veteran

Citat:

nici eu.:((

si eu...:rolleyes:dar mai bine sa fie si fara viol si fara avort...
ups nu prea e fain subiectul asta...nici nu vreau sa ma gandesc la aspecte din astea..pacat ca exista(?)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2006, 19:11 
Diva

nu stiu daca se poate da link aici cu un topic de pe un alt site ...legat de avort ...un caz real ...un el si o ea - cazuti in groapa ...as vrea sa va dau linkul ca sa cititi si voi prin ce trece o persoana care are un copil si nu vrea sa auda de el nici in ruptul capului!
astept de la Corradyne aprobarea/dezaprobarea verbala!
pana imi da ea reply ...va postez doar o replica ironica la adresa celor 2 :

- iubitule, leagana-l putin pe micutu, stii prea bine ca am miine examen
- vai draga, da si io am proiect si n-am facut nimic

- vai iubitule, micutul nostru s-a cacat pe el si io inca n-am invatat nimic. nu vrei te rog sa-l stergi la cur si sa-i pui alt scutec?
- draga mea iubita, dar stii ca nu ma pricep la asa ceva, sint la politehnica, nu medicina

- iubitel, nu mai retin nimic daca mai stau cu nasul in putoarea asta si o sa ramin repetenta
- vai draga mea, n-ar fi mai bine sa-l dam la bunici sa-l creasca?
- dar iubitule, ai uitat ca ne-au dat afara din casa pe motiv ca sintem imbecili?

:-`

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 225 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]