Citat:
despre marie antoinette am citit numai cronici proaste...dar si eu vreau sa-l vad:lol:pt costume, versailles...

bine ai venit marynkka!:flowers:
Merci pentru "primire"
Pai sa va povestesc: fac cununia religioasa dar....eu sunt din Basarabia si la noi postul se incepe de pe 14 august....si chiar ma intreb cum e posibil aceeasi religie cu posturi diferite dar asta e...
astfel pe 3 august vom face cununia civila ("fake" caci am facut-o in octombrie 2005 in blugi

cu un martor, un prieten...

:D:D) si tot pe trei august nunta propriu-zisa adica evenimentul sau petrecerea ...asa...si duminica pe 5 cununia religioasa si sesiunea foto.
Cununia religioasa o vom face duminica fiindca la noi in Chisinau nu se fac cununii religioase simbata la nici o biserica decit la una romaneasca...dar am hotarit sa ne odihnim o zi...
Si cam astea sunt planurile noastre pentru anul viitor...
Acum caut restaurant si cameraman si pe nenea cu pozele si toate astea...si imi pare rau ca suntem din tari diferite caci nu am cum sa mai intreb lumia de restaurante si tot asa..dar asta e ...si culmia nici nu le caut eu ...fiindca nu sunt in tara dar i-am incredintat functia mamicai mele...in a carei gusturi am incredere...
revin in tara abia in iulie...si-mi va raminea o luna de ultimile pregatiri si
Sper sa nu am capul

...dar am sa profit de fiecare minuta din pregatiri si din nunta si dupa ...si din toata viata...

:D;):D
va pup:lips: si mai vb...