Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 02:41

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 175 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Bauturile...vol II
MesajScris: 21 Noi 2006, 23:36 
Diva

Citat:
Am avut:
-apa plata
-apa minerala
-suc natural-la carton de 1l
-suc acidulat -Orangina
-cola light si normala
-whiskey
-gin
-martini
-rom bacardi-se face cu cola
-vin alb frantuzesc demisec-scump dar a facut impresie
-sampanie frantuzeasca
-3 cafele astea au fost incluse in meniu
!M-am ferit de red bull vara deoarece in combinatie cu diverse alte bauturi alcoolice e destul de toxic
!berea e mai putin eleganta, nunta e o petrecere cu pretentii, totusi. in plus, daca ai nunta vara risti sa se consume mai mult bere si sa ramai cu celelalte!-sfatul meu

Asa e cu berea, dar sa stii ca in unele parti se bea f multa si chiar si invitatii eleganti beau bere, daca vor sau daca nu este bautura (tarie) buna.
Eu nu am cumparat bere separat, cu toate ca in Cj se bea multa bere la nunti.A comandat cine a vrut de la bar(am platit-o noi evident).Si s-au consumat 35 beri la 80 oameni.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 00:54 
Diva

Citat:

Asa e cu berea, dar sa stii ca in unele parti se bea f multa si chiar si invitatii eleganti beau bere, daca vor sau daca nu este bautura (tarie) buna.
Eu nu am cumparat bere separat, cu toate ca in Cj se bea multa bere la nunti.A comandat cine a vrut de la bar(am platit-o noi evident).Si s-au consumat 35 beri la 80 oameni.

Desi, in Cj se bea multa bere si am luat o gramada, cum spui si tu s-a baut foarte putina: vreo 30 de sticle cu alcool si vreo 15 fara pentru 115 persoane. Dar cu toate ca s-a consumat putina eu zic ca trebuie sa nu lipseasca la nunta.
Am fost la nunti unde a trebuit sa ne cumparam noi berea, sau mai rau s-a terminat sucul si la fel am cumparat de la bar. Asa ca eu zic ca trebuie sa fie cat mai multa bautura sa nu se ramana fara. Se poate discuta cu un distribuitor, cum am facut noi, ca bautura ramasa intacta sa fie returnata.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 01:19 
Diva

Citat:

Desi, in Cj se bea multa bere si am luat o gramada, cum spui si tu s-a baut foarte putina: vreo 30 de sticle cu alcool si vreo 15 fara pentru 115 persoane. Dar cu toate ca s-a consumat putina eu zic ca trebuie sa nu lipseasca la nunta.
Am fost la nunti unde a trebuit sa ne cumparam noi berea, sau mai rau s-a terminat sucul si la fel am cumparat de la bar. Asa ca eu zic ca trebuie sa fie cat mai multa bautura sa nu se ramana fara. Se poate discuta cu un distribuitor, cum am facut noi, ca bautura ramasa intacta sa fie returnata.;)

Eu nu m-am complicat cu caratul lazilor, etc pt ca am luat berea de la ei si sucul la fel.Mi l-au oferit la un pret bun si nu m-am tiganit.Asa ca nici nu s-a pus problema sa-si cumpere invitatii bere.
Chestia cu berea la nunta e relativa.In partile unde se bea bere e bine sa fie, unde nu-nu.Ca multe au zis pe forum ca berea nu echivaleaza cu o nunta eleganta,dar zic ca depinde de zona.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 01:26 
Diva

Citat:

Eu nu m-am complicat cu caratul lazilor, etc pt ca am luat berea de la ei si sucul la fel.Mi l-au oferit la un pret bun si nu m-am tiganit.Asa ca nici nu s-a pus problema sa-si cumpere invitatii bere.
Chestia cu berea la nunta e relativa.In partile unde se bea bere e bine sa fie, unde nu-nu.Ca multe au zis pe forum ca berea nu echivaleaza cu o nunta eleganta,dar zic ca depinde de zona.
si depinde si de preferintele invitatilor...;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 01:42 
Diva

Citat:
si depinde si de preferintele invitatilor...;)

Corect!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 13:47 
Veteran

Citat:

La noi nu se obisnuieste sa se bea bere la nunta...Eu n-am avut si nu i s-a simtit lipsa.:-`

La noi la nunta ne-au intrebat dinainte invitatii daca o sa avem bere si de care.:blink:
In concluzie s-a cam consumat bere la noi.:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 14:13 
Diva

Citat:

La noi la nunta ne-au intrebat dinainte invitatii daca o sa avem bere si de care.:blink:
In concluzie s-a cam consumat bere la noi.:D

Depinde de perioada cand ai nunta! daca e vara si nimeresti o zi caniculara, normal ca o sa se consume multa bere! noi am avut nunta toamna, o vreme placuta, numai buna de petrecut! s-a baut ceva bere, in medie 2 sticle de invitat, dar mai degraba s-a consumat vin!:glass:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 14:19 
Veteran

Citat:
Depinde de perioada cand ai nunta! daca e vara si nimeresti o zi caniculara, normal ca o sa se consume multa bere! noi am avut nunta toamna, o vreme placuta, numai buna de petrecut! s-a baut ceva bere, in medie 2 sticle de invitat, dar mai degraba s-a consumat vin!:glass:

Si eu tot toamna: 28 octombrie.
Dar s-a consumat destula bere. Intr-adevar vinul s-a consumat mai mult.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 14:37 
Diva

Citat:

Dar s-a consumat destula bere. Intr-avdevar vinul s-a consumat mai mult.

Stiu scumpo ca ai avut pe 28 oct! :napplause::champagne: casa de piatra! si "la multi ani!" pentru saptamana viitoare!:glass:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 14:47 
Diva

Citat:
cam la 3-4 sticle de bere/invitat ne gandeam si noi desi sunt sigura ca femeile nu o sa bea bere decat foarte putina spre deloc.:njump:
si eu m-am gandit tot la 3 sticle/invitat(bere) la suc am spus prima data 2 sticle 2l/ invitat si mi-au spus toti ca ce, is nebuna? ce fac cu atata suc? ca vreau sa inec invitatii?:nlol: asa ca am ramas la 1 l suc/ pers.:rolleyes:. bine ca nu am apucat sa cumpar sucul ca faceam baie in suc:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 15:20 
Diva

Citat:

Dar s-a consumat destula bere. Intr-avdevar vinul s-a consumat mai mult.

Sa stii ca eu am observat ca in Ardeal se bea mai multa bere decat in celelalte zone ale tarii. Eu am ajuns la aceasta concluzie. :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 15:22 
Diva

Citat:

si cu sucul asta nu stiu ce sa zic...cu toate fetele care am vorbit si au avut nunta mi-au spus ca au ramas cu baxuri intregi de suc.noroc ca avem o pila la o firma de distributie si ce suc ramane putem sa-l dam inapoi.:cool:

Exact. La fel am facut si eu cu berea si vinul si am luat cat am crezut si ce a ramas le-am returnat. E cel mai bine.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 17:03 
Veteran

Citat:

Stiu scumpo ca ai avut pe 28 oct! :napplause::champagne: casa de piatra! si "la multi ani!" pentru saptamana viitoare!:glass:

Multumesc mult!!!
:nparty::nmusic::-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 22 Noi 2006, 17:04 
Veteran

Citat:

Sa stii ca eu am observat ca in Ardeal se bea mai multa bere decat in celelalte zone ale tarii. Eu am ajuns la aceasta concluzie. :D

Sa stii ca si eu am ajuns la aceeasi concluzie :D.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Noi 2006, 16:17 
Veteran

Citat:

complet de acord, dar este si in functie de ce preturi iti ofera restaurantul.de exemplu
1)o sticla de vin era la ei 170.000 (o vazusem in M cu 140.000)
2)au vrut sa ne dea 60 de sticle, dar noi am ales jumatate, si dc ar mai fi fost nevoie am fi platit la sfr.dar nu a fost nevoie si inca am ramas cu sticle de vin
3)o sticla de 0.5 de suc era 70.000 (pai cu 70.000 i-au 2 sticle de 2.5 )si normal ca am cumparat noi sucurile
la noi nu s-a consumat bere

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Noi 2006, 17:36 
Diva

Citat:

complet de acord, dar este si in functie de ce preturi iti ofera restaurantul.de exemplu
1)o sticla de vin era la ei 170.000 (o vazusem in M cu 140.000)
2)au vrut sa ne dea 60 de sticle, dar noi am ales jumatate, si dc ar mai fi fost nevoie am fi platit la sfr.dar nu a fost nevoie si inca am ramas cu sticle de vin
3)o sticla de 0.5 de suc era 70.000 (pai cu 70.000 i-au 2 sticle de 2.5 )si normal ca am cumparat noi sucurile
la noi nu s-a consumat bere

Corect.Cam scumpe preturile.Noua nu ne-au dat preturi de sala, ci de nunta.Adica st de 2 l de suc la 45 mii parca.Acceptabil, nu? Iar berea becks la 27 mii.Asa ca s-a meritat sa iau de la ei, decat sa-mi transform rudele in carausi.lol

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 175 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]