Ultima vizită a fost: Acum este 08 Mai 2025, 16:23

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 652 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 33  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Dar si NASELE discuta!!
MesajScris: 29 Noi 2006, 14:02 
Diva

Citat:

Pe bune ca mi s-a facut!
Ce tare!
Noi inca nu am incercat, dar o vom face in decembrie si poate va fi si cu noroc, eu asa sper! Daca nu, vom incerca pana vom reusi, ca eu tare imi doresc un bebe!;)
tot asa am auzit ca este la pestera muierii. cica femeile care nu raman insarcinate un timp, dupa ce viziteaza pestera muierii raman insarcinate. o fi vreun duh pe acolo?(!):love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Noi 2006, 16:08 
Diva

Citat:
tot asa am auzit ca este la pestera muierii. cica femeile care nu raman insarcinate un timp, dupa ce viziteaza pestera muierii raman insarcinate. o fi vreun duh pe acolo?(!):love:

Ce chestie ciudata. pe asta chiar n-am mai auzit-o. Sper sa nu fie nevoie sa recurg la vizitarea acestei pesteri.:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Noi 2006, 20:26 
Senior

Citat:

Ce chestie ciudata. pe asta chiar n-am mai auzit-o. Sper sa nu fie nevoie sa recurg la vizitarea acestei pesteri.:p

Totul va fi:wok: O.K. vei vedea...
Si noi o sa ne :npray:rugam pentru tinr....si pentru toate cele care vor bebelusi...Sa va ajute Domnul:ok::ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Noi 2006, 21:17 
Diva

Citat:

Daca asta iti doresti, sa-ti ajute si tie Dumnezeu la fel...

Si o sa-ti spun o poveste frumoasa apropo de asta (sper sa nu te plictisesc):D
Nasii mei se chinuiau sa ramana de vreun an si nu reuseau...Erau destul de speriati ca trecusera printr-un avort inainte si-si faceau tot felul de griji...
Anul trecut, au mers la Sfanta Paraschiva, la moaste, pe 14 oct si s-au rugat pentru asta.
Anul asta, pe 14 oct s-a nascut David:love::love:
Nu ti se face pielea de gaina?:)

Unde anume e pestera asta mai exact? Ca acum imi iau bilet de avion sa ii fac o vizita ca deja mi-i de ajuns de cat timp incercam fara nici un rezultat :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2006, 11:07 
Diva

Citat:

Unde anume e pestera asta mai exact? Ca acum imi iau bilet de avion sa ii fac o vizita ca deja mi-i de ajuns de cat timp incercam fara nici un rezultat :(
in gorj. eu am gasit pe net un articol despre ea. il cauta si il pun la linkuri:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2006, 12:12 
Veteran

Citat:
in gorj. eu am gasit pe net un articol despre ea. il cauta si il pun la linkuri:-*

Am vizitat-o eu in vara... foarte frumoasa, dar pe vremea aia nu-mi doream sa raman gravida. :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2006, 12:30 
Diva

Citat:

Am vizitat-o eu in vara... foarte frumoasa, dar pe vremea aia nu-mi doream sa raman gravida. :D

In vara asta a fost si bunica-mea sa viziteze manastirile din zona Gorjului si a fost si ea la aceasta pestera. Cred ca oricum nu mai are ce sa se intample, ups......:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Noi 2006, 17:24 
Diva

Citat:

Mersi mult! Pupici!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Apr 2007, 12:00 
Veteran

Citat:

Pe anul acesta nu exista nase,dornice sa discute pe acest forum?Desi cam majoritatea subiectelor legate de indatoririle nasilor sau cam epuizat si si-au gasit raspuns de anul trecut totusi anul acesta sunt alte tendinte in moda,si alte preturi.
De exemplu cam la cat se mai ridica acum darul de nunta?Ce fel de buchete si lumanari se poarta?Si trebuie sa ai doua rochii ca nasa?Una de zi si una de seara?
Sau e suficient una si buna?:unsure:
Eu voi fi nasa pe 28 iulie 2007.
Sunt curioasa voi nasele de anul acesta cum procedati?;)

eu imediat ce trec de statul de miresica, voi fi nasa pe 25 august...deci tot nunta o sa am in cap...

chiar si eu ma gandeam la darul de nunta? cam care e?

eu m-am gandit la o singura tinuta, daca ar fi ca la nunta mea, unde totul incepe la ora 18 direct cu biserica ar fi fain

lumanarile pe mine ma costa cam 3 mil ambele

la biserica preotul cere cam 150, fiind 2, deci iar 3 mil
si daca ai si cor , cum avem noi , ala ne costa 2 mil

eu nu i-am cerut nasei bani pt voal si alte chestii...
e sficient sa plateasca la biserica si lumanarile

dar totusi...se mai merge cu invitati din partea nasilor?
nasii nostri fiind din Canada, nu au invitati personali...

ca eu ma gandeam ca daca am nunta asa de aproape de a lor, nu cred ca prietenii vor fi prea fericiti de inca o nunta de nasi

:(:(:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Mai 2007, 23:02 
Veteran

Citat:

Te felicit pentru curajul de de a fi in acelasi an si mireasa si nasa deoarece ai de doua ori mai multe cheltuieli decat mine.
La noi nunta va incepe pe la ora 17.00, cu cununia civila si apoi biserica si restaurant.
Cu cine am vorbit mi-au spus ca trebuie ca nasa sa-mi fac doua tinute, una de zi si una de seara.Desi mi se pare inutila cel putin una din ele.Mi-as fi luat doar o rochie de seara dar am gasit una de zi care mi-a placut si am luat-o.Acum sunt nevoita sa-mi mai iau si una de seara.
La noi cununia la biserica costa 200 lei(nu am intrebat cati preoti vor fi si daca au cor) si lumanarile 100 lei 2 buc. Cel putin asa costau cand ne-am interesat.Buchetele fina mea vrea sa si le faca singura.Vrea sa ia trandafiri engros si sa faca doua buchete.Nu m-am opus.In fond e nunta ei.Voalul il voi plati eu.I-am cumparat deja oglinda,pieptan, farduri,pentru gatit.
Nu stiu am scapat ceva?A da, va trebui sa le iau si un cadou de casa noua.Chiar, ce propuneti la capitolul acesta?Stiu ca orice este binevenit intr-o casa noua, dar totusi, care sunt "tendintele"?
In privinta invitatilor cu care vin nasii nici eu nu prea am cu cine sa vin deoarece soacra mare lucreaza cu mine si soacra mica e vecina cu mine,deci...pe cine sa mai invit?:D

sper sa ma descurc...oricum sunt incantata de ambele ipostaze...
si coincidenta sau nu, fina mea e nascuta in aceeasi zi cu mine, doar ca e mai mica cu 4 ani decat mine...
:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2007, 17:09 
Nou Venit

fetelor eu am nunta in 9 iunie iar in 30 iunie sunt nasica la o prietena
ce ma sfatuiti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2007, 18:08 
Diva

Citat:
fetelor eu am nunta in 9 iunie iar in 30 iunie sunt nasica la o prietena
ce ma sfatuiti?
ia aminte la ceea ce va face nasa ta .... si pune in practica! Eu inca nu am fost nasa nici de botez nici de cununie, asa ca sfaturi nu prea am!:nchat:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2007, 20:12 
Diva

Citat:
ia aminte la ceea ce va face nasa ta .... si pune in practica! Eu inca nu am fost nasa nici de botez nici de cununie, asa ca sfaturi nu prea am!:nchat:

noi suntem nasi anul viitor.
stie cineva cat se cinsteste la o nunta?
eu am auzit ca undeva intre 500-1000 eur(depinde si de posibilitati).
cum vi se pare?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Mai 2007, 22:48 
Diva

Citat:

noi suntem nasi anul viitor.
stie cineva cat se cinsteste la o nunta?
eu am auzit ca undeva intre 500-1000 eur(depinde si de posibilitati).
cum vi se pare?
da ... exact asta e suma "ideala". Faza e ca nu se mai adauga si : lumanarile, turta si alte prostioare care le ia nasa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2007, 01:53 
Diva

Citat:
da ... exact asta e suma "ideala". Faza e ca nu se mai adauga si : lumanarile, turta si alte prostioare care le ia nasa!

turta?ce prostie mai e si asta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mai 2007, 02:23 
Diva

Citat:

turta?ce prostie mai e si asta?

Un colac care pe care il rupe nasa deasupra capului miresei! de obicei in fata casei! se face semnul crucii, se rupe colacul sau turta, apoi se arunca bucati invitatilor - cica le poarta noroc!:devil:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 652 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 33  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]