Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 21:50

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 162 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: restaurante
MesajScris: 02 Dec 2006, 01:09 
Veteran

Citat:
incep eu daca vreti..
Eu am avut nunta pe 15 iulie la Crowne Plaza Sala Ballroom.
A fost totul extraordinar.
Meniul foarte bun si mai ales consistent. Chelnarii de nota 10. Nu beai putin din pahar, ca repede veneau si iti mai turnau.
Nu au furat absolut nimic. Toata bautura care a ramas ne-au adus-o imediat dupa petrecere in camera.
Meniul a fost 47 euro si a cuprins:
-4 feluri de mancare
-apa plata si minerala
-suc natural
-ceai/cafea
-tortul miresei.
Apa, sucurile si cafeaua au fost la discretie pe tot parcursul serii.
Daca mai aveti intrebari, sunt aici.Nu stiu ce sa mai scriu si nu vreau sa va plictisesc.

eu zic ca in momentul in care alegi restaurantul decizi cum va fi nunta ta..
eu am ales un restaurant la care se ridica pretentiile si se merita, am dat avans 10 milioane(desi mi-au cerut 20, pt 2007), care se scad din factura la sfarsit, si in plus nu ma pun sa platesc felurile care nu vor fi servite , cum am auzit ca se intampla la unele resaturante
si sunt convinsa ca nu se fura, nu se preteaza la asa ceva, iar bani la chelneri le voi da chiar inainte ca sa ii motivez, oricum o sa merite, ca la 350 de invitati vor avea de treaba

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Dec 2006, 01:16 
Veteran

Citat:

Si eu am avut nunta in provincie, la Buzau. In orasele mici nu e atata bataie de cap cu gasitul restaurantului. In functie de cate persoane ai, stii cam care sunt restaurantele unde poti merge....

poate in Buzau...in Piatra, eu am fost sa rezerv resaturantul pe data de 28 aprilie 2006, am si plecat chitita pe un anume restaurant pt ca stiam ce vroiam, dar nu mare mi-a fost mirarea cand am descoperit ca nu mai era nici o sambata libera in 2007...am inceput sa ma agit... pt ca vroiam nunta acolo...
am revenit dupa 2 zile cu o intreventie si s-a facut loc pe 5 mai...asa ca sa nu imi ziceti sa am supersitii, ca asa m-a luat sefa de sala, eu nu stiam cum sa multumesc ca am gasit loc...
si sunt super incantata de locatie , asa ca acum am trecut la capitolul ornat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Dec 2006, 01:22 
Veteran

Citat:

Dapi...sunt un berbec tare nerabdator:p...Valeleu...Nu amintii de toale ca acolo am eu teama cea mai mare...Ca nu am sa`mi gasesc nici o rochita pe placul meu!:((

exact ca la mine, toate merg pe roate, ornarea resaturantului a luat amploare, acuma suntem la faza biserica, cautam una care sa fie frumoasa de ornat, si cu cameramanul e rezolvata treaba, si cu muzica, si mire am gasit:neyes:....da rochie ba....cred ca o sa am bataie de cap..pt ca tata lucreaza la o casa renumita, eu fiind din Piatra...cred ca v-ati prins...asa ca ....sper sa gasesc ceva pe plac cand ma imbrac, ca asa nici una nu e pe gustul meu, si care mi-au mai placut le-au avut deja prietenele mele

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Dec 2006, 01:26 
Veteran

Citat:
noi am incheiat un fel de rezervare cand am platit avansul de 200Euro in 23 mai anul asta si nunta este la anul in iunie, dar contractul final il facem cu 30 de zile inainte de nunta, asa scrie pe rezervare. cred ca depinde de restaurant :)

cred ca depinde de restaurant in mare parte, dar e mult mai bine si legal zic eu ,sa ai un contract in momentul in care faci rezervarea, la ce batalie e pe locatia mea, nu as fi plecat din birou fara o hartie la mana...:ncouple:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 02 Dec 2006, 01:30 
Veteran

Citat:
Fetelor, nu a facut sau nu va face nimeni nunta in brasov? Spuneti-mi si mie va rog ceva de restaurantele de acolo. Am auzit ca s-au deschis noi mai multe dar nu prea stiu nimic de ele ca nu mai stau acolo de 5 ani. Vreau sa fac nunta anul viitor...
Please...:nbump:

daca mai aveam si problema cu alegerea restaurantului, cred ca o luam razna, noroc ca e orasul mic, si stiam exact ce vreau(X)macar la restaurant...:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2006, 18:22 
Diva

Citat:
Va rog, daca ma poate ajuta cineva cu cateva sfaturi!! Ne-am hotarat abia acum si nu stim pe unde sa cautam restaurante!! stiu ca e destul de tarziu dar nu vream sa ne demoralizam si vrem sa credem ca mai gasim, macar in iunie, iulie cand nu prea se fac nunti!

multumesc mult pentru ajutor!

Tocmai ca in perioada de care zici tu se fac nunti. Poate gasesti loc in zilele de post, dar intrebarea este daca vrei sa faci atunci nunta?:unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2006, 18:37 
Veteran

Citat:
Va rog, daca ma poate ajuta cineva cu cateva sfaturi!! Ne-am hotarat abia acum si nu stim pe unde sa cautam restaurante!! stiu ca e destul de tarziu dar nu vream sa ne demoralizam si vrem sa credem ca mai gasim, macar in iunie, iulie cand nu prea se fac nunti!

multumesc mult pentru ajutor!

Poate o sa gasiti mai repede prin septembrie sau octombrie. In iunie, iulie slabe sanse, dar merita sa incercati. Speranta moare ultima.:p
Noi in ianuarie am cautat restaurantul si am gasit liber in mai si octombrie. Si am ales octombrie.:D
:-*%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2006, 04:59 
Senior

Citat:
Multumesc pentru raspunsuri! De luni o luam cu cautarile, problema este ca nici nu prea stim localurile...
Oricum, nu vrem sa credem ca nu mai gasim! Cand ne dorim ceva atat de mult..nu se poate.
va pupic

Noi am gasit un restaurant foarte placut...nu va descriu mai mult...asteptati pozele...:nblink:...:wacko:...doar ca mai un pic pina atunci...:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2006, 19:02 
Senior

Citat:
si noi am gasit:ndance:

Bravooo:napplause: Felicitari...!!!:lips::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2006, 23:34 
Senior

Citat:
ce restaurant ati gasit? in ce perioada? ca eu nu gasesc:((

Pai eu am gasit...dar ...in Chisinau...:rocker:
pentru 3 august....in septembrie si octombrie era totul rezervat iti dai seama...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 12:51 
Diva

Citat:
Pai eu am gasit...dar ...in Chisinau...:rocker:
pentru 3 august....in septembrie si octombrie era totul rezervat iti dai seama...

Marynkka nu vreau sa te dezamagesc, dar in 3 august e post. Vorbeste cu un preot sa vezi daca te casatoreste.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 17:12 
Diva

Citat:

Marynkka nu vreau sa te dezamagesc, dar in 3 august e post. Vorbeste cu un preot sa vezi daca te casatoreste.

Daca e catolica nu-i bai, iar daca e ortodoxa si vrea musai in acea data face o cerere si se aproba.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 17:31 
Diva

Citat:

Daca e catolica nu-i bai, iar daca e ortodoxa si vrea musai in acea data face o cerere si se aproba.

Asa-i. In Ardeal se aproba mai usor, in Moldova nu se prea aproba. Eu nasesc anul viitor si fina mea a vrut 9 iunie si trebuia dispensa pentru cununie si nu i-a fost acceptata, asa ca facem nunta pe 1 septembrie.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 19:50 
Senior

Citat:

Oana25 nu ma dezamagesti dar stii de ce...deci aceeasi religie...ortodoxa...putem spune acelasi popor...dar iata ca in Basarabia Postul incepe pe 14 august...iar in Romania pe vremea ceea el ia sfirsit...bizar nu? Noi am vrut sa facem nunta pe 17 august si nu putem...caci e post si preotii nu cununa ...asa ca a ramas ca o facem pe 3..(?):gun::wacko:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 162 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]