Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 21:21

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 777 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 35, 36, 37, 38, 39
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Offtopic
MesajScris: 04 Dec 2006, 18:52 
Diva

Citat:

Da 26 de ani am. Vrei sa ajungi undeva cu asta sau doar vrei sa ma oftici cu varsta ta frumoasa:D. Mie 25 de ani mi se pare cea mai frumoasa varsta. De ce? Nu stiu. Poate pt ca am fost ceruta de nevasta pe 25 martie 2005, in ziua in care implineam 25 de ani. Dar sigur v-am mai spus asta:-`

HAi du-te repede la medic sa ne dai vestea cea mare.(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2006, 20:31 
Veteran

Citat:

HAi du-te repede la medic sa ne dai vestea cea mare.(X)

Miercuri la 15.00 merg la medic. Merg la doctorita mea. "A mea" e mult spus am fost la cateva consultatii. Asa cum v-am spus cu ea au nascut nasa si cumnata mea si au fost multumite. Dar azi, vreo doua colege mi-au sarit in cap: nu te duce la ea, nu e buna etc. V-am spus ca pe net am gasit un forum unde toate mamicile injurau medicii ginecologi din Pitesti. Brusc am intrat in panica. Dupa ce am vorbit cu voi m-am mai linistit si am hotarat sa fac totusi primul pas aici acasa. Apoi o sa incerc sa vin o data pe luna la Bucuresti.O colega de-a mea o recomanda pe dr. Mogos de la spitalul Polizu. Voi ce stiti despre ea?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2006, 20:49 
Diva

Citat:

Miercuri la 15.00 merg la medic. Merg la doctorita mea. "A mea" e mult spus am fost la cateva consultatii. Asa cum v-am spus cu ea au nascut nasa si cumnata mea si au fost multumite. Dar azi, vreo doua colege mi-au sarit in cap: nu te duce la ea, nu e buna etc. V-am spus ca pe net am gasit un forum unde toate mamicile injurau medicii ginecologi din Pitesti. Brusc am intrat in panica. Dupa ce am vorbit cu voi m-am mai linistit si am hotarat sa fac totusi primul pas aici acasa. Apoi o sa incerc sa vin o data pe luna la Bucuresti.O colega de-a mea o recomanda pe dr. Mogos de la spitalul Polizu. Voi ce stiti despre ea?

eu n-am auzit de ea...dar nu stiu toti medicii din bucuresti:) insa am fost la polizu acum cativa ani si arata mizerabil atunci...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2006, 20:53 
Veteran

Citat:

Miercuri la 15.00 merg la medic.

Ce e si cu net-ul asta? indiferent ce ma intereseaza fuguta la calc. sa caut. Referitor la dr. Mogos de la Polizu (despre care va intrebam eu mai devreme) daca dai cautare pe net, parerile sunt la fel de impartite ca si despre dr. Copaceanu de la Pitesti. Asa ca pana la urma, daca mai citesc multe s-ar putea sa depun o cerere sa infiez un copil. Daca e asa de complicat sa gasesti un medic bun.... Intr-o tara unde oamenii vin sa invete medicina, intr-o tara care da medici extraordinari... dar pt alte tari. Dc stau sa ma gandesc, de-asta nu mai sunt medici buni: au plecat pe alte meleaguri

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2006, 20:59 
Veteran

Citat:

eu n-am auzit de ea...dar nu stiu toti medicii din bucuresti:) insa am fost la polizu acum cativa ani si arata mizerabil atunci...

Eu am vazut pe un forum o comparatie intre Polizu si Giulesti, si Polizu era foarte laudat la capitolul "curatenie si conditii". S-o fi schimbat de acum cativa ani...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Dec 2006, 21:02 
Diva

Citat:

Eu am vazut pe un forum o comparatie intre Polizu si Giulesti, si Polizu era foarte laudat la capitolul "curatenie si conditii". S-o fi schimbat de acum cativa ani...

nici giulestiul nu e un exemplu de curatenie, sunt sigura! dar eu nu ti-am recomandat spitalul, ci doctorul:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Dec 2006, 13:14 
Veteran

Citat:

nici giulestiul nu e un exemplu de curatenie, sunt sigura! dar eu nu ti-am recomandat spitalul, ci doctorul:)

Da, sarut mana! Eu raspundeam la ceea ce spuneai tu despre Polizu, ca e cam mizerie acolo. Oricum am schimbat si medicul si data programarii. O colega cu experienta in domeniu, nu m-a lasat in ruptul capului sa merg la doctorita la care vroiam eu sa merg si m-a programat ea la "singurul medic bun din Pitesti" azi la ora 17.00. Tineti-mi pumnii. Nu prea ma impac eu cu ginecologi barbati:~*:~*:~*:~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Dec 2006, 13:37 
Diva

Citat:

Da, sarut mana! Eu raspundeam la ceea ce spuneai tu despre Polizu, ca e cam mizerie acolo. Oricum am schimbat si medicul si data programarii. O colega cu experienta in domeniu, nu m-a lasat in ruptul capului sa merg la doctorita la care vroiam eu sa merg si m-a programat ea la "singurul medic bun din Pitesti" azi la ora 17.00. Tineti-mi pumnii. Nu prea ma impac eu cu ginecologi barbati:~*:~*:~*:~*

Bravo!
Daca azi esti programata inseamna ca Mosul o sa-ti aduca un bebe tie, nu?
Ai fost tare cuminte se pare!:napplause:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Dec 2006, 13:43 
Veteran

Citat:

Bravo!
Daca azi esti programata inseamna ca Mosul o sa-ti aduca un bebe tie, nu?
Ai fost tare cuminte se pare!:napplause:

Da,da,da asa se pareO:)Sper sa fie totul OK:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Dec 2006, 14:09 
Diva

Citat:
Nu prea ma impac eu cu ginecologi barbati:~*:~*:~*:~*
Dupa ce treci de bariera cu inhibitiile ...o sa fie ok! Si bag mana in foc ca ei vor fi mai atenti cu tine decat e o femeie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Dec 2006, 14:11 
Veteran

Citat:
Dupa ce treci de bariera cu inhibitiile ...o sa fie ok! Si bag mana in foc ca ei vor fi mai atenti cu tine decat e o femeie.

Da, probabil prima data e mai greu. Apoi ma obisnuiesc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Dec 2006, 14:32 
Diva

Citat:

Da, probabil prima data e mai greu. Apoi ma obisnuiesc.

prima data sigur e mai greu:lol: si eu ziceam asa...dar dupa multe mai multe vizite la diferiti medici am hotarat ca prefer barbatii!:wacko: sunt parca mai atenti..desi ar tb sa fie invers:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Dec 2006, 15:07 
Diva

Deja ne-am lungit foarte mult...
Sa continuam aici::D
https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... =last#last

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 777 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 35, 36, 37, 38, 39

Ora este UTC + 2 [ DST ]