Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 18:08

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 15 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CAUT NASI!!
MesajScris: 07 Dec 2006, 02:09 
Veteran

Citat:
MA POATE AJUTA CINEVA?
MA CASATORESC LA ANUL IN IULIE SI NU GASIM NASI
CINEVA MA SFATUISE SA-MI GASESC NASI FARA OBLIGATII.
EU IMI DORESC O PERECHE DE NASI CU CARE SA PUTEM AVEA O RELATIE DE PRIETENIE, SA IESIM , SA DISCUTAM SI TOT CE TINE DE '' PRIETENIE''

NU STIU CE SA FAC!!!!!!!!!

grea alegere..nici noi nu avem inca nasii stabiliti,pt ca cei care ne plac noua deocamdata nu stim daca vor fi in tara la eveniment...
in orice caz, nu as merge pe obligatii, mai bine stiu ca pun in mana lumarile la oricine la biserica si gata..O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Dec 2006, 14:19 
Diva

Citat:

E bine sa evitati obligatiile...Intotdeauna apar discuti...
Rugati o pereche de prieteni casatoriti sa va ajute...Si explicati-le ca nu aveti absolut nici o pretentie...Dar aveti nevoie de ajutorul lor:ok:

Asta ti-as recomanda si eu. Sa-ti cauti nasi in afara familiei, ca familia oricum familie ramane si sa fie tineri cat de cat, probabil cu cativa ani de casnicie la activ.
Eu as zice sa incerci la prieteni mai apropiati sau nu, ca nu stii de unde sare iepurele.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Dec 2006, 18:46 
Diva

Citat:

Asta ti-as recomanda si eu. Sa-ti cauti nasi in afara familiei, ca familia oricum familie ramane si sa fie tineri cat de cat, probabil cu cativa ani de casnicie la activ.
Eu as zice sa incerci la prieteni mai apropiati sau nu, ca nu stii de unde sare iepurele.;)

Eu nu inteleg de ce e asa de greu de gasit nasi...noi am avut 2 perechi nu una si amandoua perechile au fost mai mult decat magulite ca ne-am gandit la ei...sunt prieteni buni de ai nostrii care au facut sacrificii mari sa fie alaturi de noi acolo, dar nici o secunda nu s-a pus problema sa ne refuze. Sfatul meu e sa iti alegi dintre prietenii apropiati cu care sa ai o relatie stransa si dupa nunta...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Dec 2006, 18:56 
Veteran

Citat:

Eu nu inteleg de ce e asa de greu de gasit nasi...noi am avut 2 perechi nu una si amandoua perechile au fost mai mult decat magulite ca ne-am gandit la ei...sunt prieteni buni de ai nostrii care au facut sacrificii mari sa fie alaturi de noi acolo, dar nici o secunda nu s-a pus problema sa ne refuze. Sfatul meu e sa iti alegi dintre prietenii apropiati cu care sa ai o relatie stransa si dupa nunta...

Tu ai fost una dintre cele norocoase. Insa o prietena de a mea inainte cu 2 saptamani de nunta nu avea nasi. Toata lumea ia refuzat desi le spusese ca nu le trebuie nimic doar pe cineva care sa fie langa ei. Aveau totul aranjat, totul inafara de nasi. Noi prieteni mai apropiati nu eram nici unii casatoriti la mometul respectiv. Pentru ei a fost a adevarata provocare in cautarea nasilor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2006, 00:16 
Diva

Citat:

Tu ai fost una dintre cele norocoase. Insa o prietena de a mea inainte cu 2 saptamani de nunta nu avea nasi. Toata lumea ia refuzat desi le spusese ca nu le trebuie nimic doar pe cineva care sa fie langa ei. Aveau totul aranjat, totul inafara de nasi. Noi prieteni mai apropiati nu eram nici unii casatoriti la mometul respectiv. Pentru ei a fost a adevarata provocare in cautarea nasilor.

Wow chiar ca am fost norocoasa atunci si am doua perechi de nasi super meseriasi; eu cred ca prietenii buni ar trebui sa inteleaga mai ales ca au trecut si ei prin asa ceva si sa nu se gandeasca numai la greutatile financiare care le-ar avea...ca ma gandesc ca asta e motivul pt care ii refuza...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2006, 01:38 
Veteran

la mine nu e cazul de disperare...ca oferte sunt:nmarried:dar nu ne plac noua..ne ferim chiar si de "prieteni", si de cei mai batrani..
inca nu ne-am hotarat, pt ca inca ne asteptam nasii nostri frumosi si draguti din Canada, dar ca sa fie ceva sigur trebuie sa vedem biletele de avion...:neyes:
recunosc ca pt unii nu e usor cu nasii,iar pt noi e nasol, pt ca unii chiar ne fac apropouri ca vor sa ne fie nasi, iar noi nu suntem tocmai incantati...:ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2006, 10:52 
Diva

Citat:
la mine nu e cazul de disperare...ca oferte sunt:nmarried:dar nu ne plac noua..ne ferim chiar si de "prieteni", si de cei mai batrani..
inca nu ne-am hotarat, pt ca inca ne asteptam nasii nostri frumosi si draguti din Canada, dar ca sa fie ceva sigur trebuie sa vedem biletele de avion...:neyes:
recunosc ca pt unii nu e usor cu nasii,iar pt noi e nasol, pt ca unii chiar ne fac apropouri ca vor sa ne fie nasi, iar noi nu suntem tocmai incantati...:ermm:

In cazul in care nasii alesi sunt plecati , ideal ar fi sa va alegeti doua perechi de nasi! din proprie experinta iti spun! De suflet si noi avem doua perechi de nasi! ne aflam in situatia asta fiindca perechea de nasi seniori sunt, cu totul intamplator, din Canada! dar am mai ales o pereche de nasi, prieteni vechi, de-o seama cu noi! si bine am facut fiindca familia din Canada din motive pur obiective (de sanatate, foarte grave!) nu au ajuns in Romania! Desi si cu o saptamana inainte de nunta erau convinsi ca or sa vina! Nu a fost sa fie! Asta e viata! bine ca acum sunt mai bine!
Retine sfatul: daca nasii sunt din alta tara, alege inca o pereche, sa nu ai surprize (neplacute!)!O:):-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2006, 12:08 
Veteran

Citat:

In cazul in care nasii alesi sunt plecati , ideal ar fi sa va alegeti doua perechi de nasi! din proprie experinta iti spun! De suflet si noi avem doua perechi de nasi! ne aflam in situatia asta fiindca perechea de nasi seniori sunt, cu totul intamplator, din Canada! dar am mai ales o pereche de nasi, prieteni vechi, de-o seama cu noi! si bine am facut fiindca familia din Canada din motive pur obiective (de sanatate, foarte grave!) nu au ajuns in Romania! Desi si cu o saptamana inainte de nunta erau convinsi ca or sa vina! Nu a fost sa fie! Asta e viata! bine ca acum sunt mai bine!
Retine sfatul: daca nasii sunt din alta tara, alege inca o pereche, sa nu ai surprize (neplacute!)!O:):-*

mersi...si ei ne zic la fel...ca nu se stie ce o sa se intample...
si noi ne gandim la o a doua pereche desi nu imi place ideea, sper ca dupa sarbatori sa imi lamuresc problema, spre linistea familiei:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2006, 22:37 
Diva

Citat:

De aia am ales si noi doua perechi, o pereche sunt in Germania si unii aici cu noi...am zis ca macar o pereche sa o avem aproape. Dar dragii de ei au venit toti patru la nunta chiar daca a fost costisitor pt amandoua perechile!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2006, 23:18 
Senior

Citat:

De aia am ales si noi doua perechi, o pereche sunt in Germania si unii aici cu noi...am zis ca macar o pereche sa o avem aproape. Dar dragii de ei au venit toti patru la nunta chiar daca a fost costisitor pt amandoua perechile!

Stiti acum ca citesc articolele voastre ma pun pe ginduri ce sa fac... nasii nostri sunt din Spania si au fost deacord din prima cind i-am intrebat... si clar ca au zis ca vor fi prezenti la nunta dar... acum stau si ma gindesc poate sa mai punem ochii pe cineva...
Fetelor sunteti intradevar de mare ajutor...Merci!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2006, 00:28 
Diva

Citat:
Stiti acum ca citesc articolele voastre ma pun pe ginduri ce sa fac... nasii nostri sunt din Spania si au fost deacord din prima cind i-am intrebat... si clar ca au zis ca vor fi prezenti la nunta dar... acum stau si ma gindesc poate sa mai punem ochii pe cineva...
Fetelor sunteti intradevar de mare ajutor...Merci!

Puteti sa mai alegeti pe cineva din Canada cu care sunteti apropiati sa ii aveti langa voi si dupa nunta...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2006, 01:35 
Veteran

tocmai ce am vorbit cu nasii nostri din Canada....
nu poti sti sigur niciodata ce se poate intampla...desi avem confirmarea ca vor veni, inca nu e nimic sigur de fapt...
o sa ma gandesc si la alti nasi, desi nu imi sta capul la asta acuma:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2006, 02:11 
Diva

Citat:
tocmai ce am vorbit cu nasii nostri din Canada....
nu poti sti sigur niciodata ce se poate intampla...desi avem confirmarea ca vor veni, inca nu e nimic sigur de fapt...
o sa ma gandesc si la alti nasi, desi nu imi sta capul la asta acuma:ndance:

Dragi miresici, mai exista un subiect despre nasi, deschis mai demult e drept...
https://www.ghidulmiresei.ro/forum_displ ... =last#last
Va rog, continuati acolo.
Subiectul asta se inchide... :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 15 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]