Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 02:26

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 353 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu sunt pregatirile!?
MesajScris: 04 Dec 2006, 14:55 
Diva

Citat:
binenteles ca stiam chestia asta, am fost pusa in tema..si ce ma enerveaza :unsure:poate e cineva care nu are chef de acte, ca nici eu nu le vreau..si ma gandeam la institutia asta biserica si lege...e o mare tampenie..
o sa dezbat problema, si sigur o sa gasesc un preot care ma va intelege ca nu vreau acte neaparat,sau sa ii zic ca le semnez dupa, ca e mai important pt mine cununia religioasa...
din cauza ca nu acord importanta cuvenita cununiei civile , am senzatia ca ma si incurca evenimentul in sine

Nici un preot nu va va casatori religios fara acte! doar daca nu e vreunul din acela care el insusi e in afara legii!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Dec 2006, 02:34 
Veteran

Citat:
Nici un preot nu va va casatori religios fara acte! doar daca nu e vreunul din acela care el insusi e in afara legii!

ok am inteles....dar sa stiti ca daca vrei fara acte ,orice preot te logodeste...nu te si cununa, daca sunteti atente se fac 2 ritualuri la biserica, intai te logodesti , apoi te cununi
logodna se facea pe vremuri cu mult timp inainte de nunta ca sa poti locui sub acelas acoperis cu soata..:) acuma cine mai tine cont de asta
am fost la o nunta, la care mirii au facut cununia civila la biserica, si ce am observat... ca preotul a facut slujba inaite de cea civila...deci fara acte..probabil ca stia ca urmeaza si restu..:nblink:
am sa vad cum fac, dar de dus la starea civila , nu ma duc , ca ma sufoca locul ala

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Dec 2006, 13:40 
Diva

Citat:
ok am inteles....dar sa stiti ca daca vrei fara acte ,orice preot te logodeste...nu te si cununa, daca sunteti atente se fac 2 ritualuri la biserica, intai te logodesti , apoi te cununi
logodna se facea pe vremuri cu mult timp inainte de nunta ca sa poti locui sub acelas acoperis cu soata..:) acuma cine mai tine cont de asta
am fost la o nunta, la care mirii au facut cununia civila la biserica, si ce am observat... ca preotul a facut slujba inaite de cea civila...deci fara acte..probabil ca stia ca urmeaza si restu..:nblink:
am sa vad cum fac, dar de dus la starea civila , nu ma duc , ca ma sufoca locul ala

Starea civila se poate face si in aer liber. La mine asa a fost si a iesit super!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Dec 2006, 01:16 
Veteran

Citat:

Logodna se face fara acte. Au fost si pe-aici miresici care aveau logodna facuta inaintea nuntii...:ok:
Dar intereseaza-te pentru ca sigur poti face civila si in alta parte decat la Starea Civila...

m-am interesat..deocamdata, singura varianta realizabila este sa o mut la biserica, dar pana la anu ...mai vin ideii..solutii..
afara e misto..dar nu stii cum va fi vremea...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2006, 19:45 
Diva

Citat:
Salut!
Sunt si eu o miresica a anului 2007 . Va citesc de ceva timp si acum m-am hotarat ma inscriu .
Noi pana acum am rezolvat cu restaurantul, am arvunit dj-ul si fotograful si am vorbit la biserica...+ am innebunit pe toata lumea cu pregatirile de nunta :ndance::ndance::ndance:
Sper sa ma primit si pe mine printre voi :)

Toate miresicile anului 2007 care sunt nou venite.......bine ati venit:-* vorba lui mady.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2006, 21:16 
Diva

Citat:

Va multumesc mult pentru primirea calduroasa .
As vrea sa va intreb ceva...credeti ca ar fi prea devreme sa incep sa probez rochite ?
Pana acum m-am uitat numai pe net dupa rochii si nu am avut curaj sa probez nimic...

Buna si bine ai venit pe forum!
Eu zic ca cel mai bun moment pentru a incepe sa probezi rochite ar fi targurile de nunti. Sunt si foarte multe si e si la inceputul anului, asta e sfatul meu, dar daca tu vrei sa probezi de acum, du-te si probeaza.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2006, 21:29 
Diva

Citat:
Salut!
Sunt si eu o miresica a anului 2007 . Va citesc de ceva timp si acum m-am hotarat ma inscriu .
Noi pana acum am rezolvat cu restaurantul, am arvunit dj-ul si fotograful si am vorbit la biserica...+ am innebunit pe toata lumea cu pregatirile de nunta :ndance::ndance::ndance:
Sper sa ma primit si pe mine printre voi :)
ai grija ca vei deveni dependenta de site si de sfaturile care se dau aici !!:lips::lips: te risti?:ok::-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2006, 23:40 
Veteran

e o idee buna cu targurile, daca te tin nervii si picioarele..eu am fost de fiecare data din placere , nu si scopul nuntii mele, ma duc si la anu, dar daca nu stii cam ce vrei in materie de rochie...e cam greu sa te decizi acolo...
eu una, aman momentul alegerii rochiei, tocmai pt ca inca nu stiu ce vreau:nbump:stiti cum sunt fetele...indecise...eu sunt una din ele, chiar dusa la o extrema:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2006, 03:48 
Veteran

ar trebui sa ma ingrijoreze faptul ca inca nu stiu ce fel de rochie vreau...am vorbit despre atatea cu nunta asta..si am uitat de ce e cel mai important...:love:
m-am tot uitat la poze...(?)si nimic..sper sa ma incante ceva cand ma imbrac

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2006, 14:16 
Diva

Citat:
nici eu inca nu stiu ce fel de rochie vreau dar sunt convinsa ca atunci cand o voi vedea pe cea potrivita voi sti.:ok:

Exact, asta este adevarul. Eu vroiam ceva si am cautat de mi-au sarit capacele, dar cand m-am imbracat in rochita de mireasa pe care am purtat-o la nunta am fost super incantata si iubi ma privea fascinat si am stiut atunci ca pe aceea o voi cumpara. Asa ca treceti la probat de rochite sa va dati seama care va fi.;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2006, 20:06 
Diva

Citat:
nici eu inca nu stiu ce fel de rochie vreau dar sunt convinsa ca atunci cand o voi vedea pe cea potrivita voi sti.:ok:

Asa ii, o sa stii cand o sa te vezi imbracata cu THE ONE. Da pana nu probezi nu te poti decide, eu m-am dus cu un anumit model in cap si cand am inceput sa le probez nu mi-a placut deloc...pana cand am probat-o pe ultima...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2006, 04:57 
Senior

Citat:

Asa ii, o sa stii cand o sa te vezi imbracata cu THE ONE. Da pana nu probezi nu te poti decide, eu m-am dus cu un anumit model in cap si cand am inceput sa le probez nu mi-a placut deloc...pana cand am probat-o pe ultima...

Offf tare imi mai este greu fetele...cu rochia...
1.Nu pot sa ma hotarasc de unde s-o cumpar de aici sau din tara
2.Aici sunt putine rochii care m-au fascinat.
3.Ma tem sa nu ajung intr-o situatie ca: nu o iau de aici ma duc in tara si nu gasesc nimic pe plac.
4.Daca nu o iau de aici in tara am doar 2 luni la dispozitie s-o caut si s-o gasesc:wacko:
CE FAC?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2006, 05:31 
Diva

Citat:
Offf tare imi mai este greu fetele...cu rochia...
1.Nu pot sa ma hotarasc de unde s-o cumpar de aici sau din tara
2.Aici sunt putine rochii care m-au fascinat.
3.Ma tem sa nu ajung intr-o situatie ca: nu o iau de aici ma duc in tara si nu gasesc nimic pe plac.
4.Daca nu o iau de aici in tara am doar 2 luni la dispozitie s-o caut si s-o gasesc:wacko:
CE FAC?

Ia-ti-o de acolo... :wok::wok::wok:
Chiar daca nu ai gasit nimic care sa iti placa foarte tare, macar in Canada (ca parca acolo esti, nu?) livreaza foarte multe magazine online... Ceea ce nu se aplica la Romania. :((:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2006, 05:40 
Senior

Citat:
Ia-ti-o de acolo... :wok::wok::wok:
Chiar daca nu ai gasit nimic care sa iti placa foarte tare, macar in Canada (ca parca acolo esti, nu?) livreaza foarte multe magazine online... Ceea ce nu se aplica la Romania. :((:((

Ma crezi ca m-am uitat pe toate sit-urile de aici si am mers si la citeva magazine specializate dar nu am gasit inca un model care sa-mi placa foarte mult...de care sa ma indragostesc...de fapt am vazut unul din tara...e pentru inchiriere nu pentru vinzare...dar e una din putinele care mi-a placut chiar am pus-o la rochii de mireasa cu titlul "va place fetelor" chiar as vrea sa va uitati sa-mi spuneti ce credeti...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 353 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]