Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 00:53

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 474 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 24  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: filme
MesajScris: 08 Dec 2006, 13:35 
Veteran

Fetelor vorbiti aici de niste filme :ninja:, saracuta de mine :wacko:. Adevarul e ca nici nu retin numele filmelor ce le vad oricat de mult mi-ar placea. :devil:
:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2006, 14:49 
Diva

eu am inceput sa citesc papillon de henri charriere:D inceputl e promitator!:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2006, 22:43 
Veteran

Citat:
eu am inceput sa citesc papillon de henri charriere:D inceputl e promitator!:lol:

Good choice!!!:wok:
Incearca dupa aceea si Colectionarul si apoi Magicianul de John Fowels

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2006, 01:56 
Diva

Citat:

Good choice!!!:wok:
Incearca dupa aceea si Colectionarul si apoi Magicianul de John Fowels

am citit magicianul...e o carte f interesanta intr-adevar!;) o sa incerc si colectionarul! mercic:lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2006, 06:28 
Senior

Citat:

Daca iti plac cele siropoase iti mai zic eu vreo doua: THE LAKE HOUSE(casa de langa lac);
THE BREAK' UP;SHOPGIRL; COYOTE_UGLY; LOVE ME IF YOU DARE, etc:ndance:

Deci ieri am vazut: The Holidays e un film tipic american cu un final dulce si fericit...dar e frumos sa-l privesti acum in ajunul sarbatorilor...adica situatia in care se afla personajele e nice.. Si altul..The blood diamont..un film realist...despre lucruri reale care se petrec chiar si acym in unele parti ale Africii.
Daca filmele astea nu sunt inca pe afise la voi ...v-am spus pentru viitor...sau daca sunt ma bucur si va sugerez sa le vizionati ..mai ales The blood diamont.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2006, 14:38 
Diva

Citat:
Deci ieri am vazut: The Holidays e un film tipic american cu un final dulce si fericit...dar e frumos sa-l privesti acum in ajunul sarbatorilor...adica situatia in care se afla personajele e nice.. Si altul..The blood diamont..un film realist...despre lucruri reale care se petrec chiar si acym in unele parti ale Africii.
Daca filmele astea nu sunt inca pe afise la voi ...v-am spus pentru viitor...sau daca sunt ma bucur si va sugerez sa le vizionati ..mai ales The blood diamont.

Tu ai vazut la tourneuse de pages parca, nu? cum e? reclama pare interesanta insa nu prea am incredere in filmele frantuzesti:lol: eu am vazut un film dubios: perfume:the story of a murder...scenariul prost...dar a fost realizat bine, zic eu:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2006, 14:40 
Veteran

Ii plac cuiva filmele lui Tarantino?...de curiozitate
Mie mi-a placut mult Pulp Fiction.

In rest ador filmele cu Al Pacino (toate sunt reusite) si aproape toate cu Robert de Niro.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2006, 14:50 
Diva

Citat:

In rest ador filmele cu Al Pacino (toate sunt reusite) si aproape toate cu Robert de Niro.

mie mi-a placut kill bill:napplause: da' in rest nu-l prea inteleg:blink: de exemplu hostel mi s-a parut o tampenie:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2006, 16:21 
Diva

Citat:

Mie imi plac toate filmele lui Tarantino.Super regizor/producator.Imi place ca nu face filme comerciale.:ok::ok:

Reservoir dogs bun film si kill bill bineinteles.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2006, 16:23 
Diva

Citat:

Mie imi plac toate filmele lui Tarantino.Super regizor/producator.Imi place ca nu face filme comerciale.:ok::ok:

ti-a placut chiar si hostel?:blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2006, 16:36 
Diva

Citat:

ti-a placut chiar si hostel?:blink:

A fost ciudat asa ca toate filmele dar surprinzator in final.Tocmai asta imi place la filmele lui, ca ataca teme diverse, dar stranii.Recunosc, ca scena maltratarii fizice n-a fost prea placuta.:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2006, 19:35 
Senior

Citat:

Tu ai vazut la tourneuse de pages parca, nu? cum e? reclama pare interesanta insa nu prea am incredere in filmele frantuzesti:lol: eu am vazut un film dubios: perfume:the story of a murder...scenariul prost...dar a fost realizat bine, zic eu:lol:

Nu am vazut filmul asta, ba daca ma crezi ca nici nu am auzit de el, clarut...:unsure:esti sigura ca eu am zis ca l-am vazut...(!)Din filmele frantuzesti am vazut: "La Doublure"(Franta), "La vie s

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Dec 2006, 21:02 
Diva

Citat:
Nu am vazut filmul asta, ba daca ma crezi ca nici nu am auzit de el, clarut...:unsure:esti sigura ca eu am zis ca l-am vazut...(!)Din filmele frantuzesti am vazut: "La Doublure"(Franta), "La vie s

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 03:14 
Senior

Citat:

nu sunt sigura:lol: probabil ca tu ai zis ceva de la doublure si eu am inteles ce-am vrut:-` ma rog, e vreunul interesant printre astea pe care le-ai enumerat?

La doublure e interesant...e chiar foarte amuzant
celelalte nici nici ...la o plictiseala se poate de vazut ...
Cheech e legat de prostitutie...si celalalt cu o familie care au un baiat super timid si inchis in el si ei ii cauta o "sortita" si pina la urma sortita devine amanta tatalui lui...cinic ...
cam atit...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 03:17 
Senior

Citat:
La doublure e interesant...e chiar foarte amuzant
celelalte nici nici ...la o plictiseala se poate de vazut ...
Cheech e legat de prostitutie...si celalalt cu o familie care au un baiat super timid si inchis in el si ei ii cauta o "sortita" si pina la urma sortita devine amanta tatalui lui...cinic ...
cam atit...

Am vazut "mansacre a la transoneuse" dar nu e francez... doar ca eu l-am vazut in franceza...e un film din ala strasnic dar inspirat din fapte reale cum undeva intr-o padure de pin texas (cred ca de acolo nu mai tin minte) erau o famile aparent oameni dar de fapt erau niste canibali...e interesant ...mie imi plac filme de genul asta ...:alien:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 14:00 
Diva

Citat:
Am vazut "mansacre a la transoneuse" dar nu e francez... doar ca eu l-am vazut in franceza...e un film din ala strasnic dar inspirat din fapte reale cum undeva intr-o padure de pin texas (cred ca de acolo nu mai tin minte) erau o famile aparent oameni dar de fapt erau niste canibali...e interesant ...mie imi plac filme de genul asta ...:alien:
stiu despre ce vb. este iun film horror ...numele real este "wrong turn" ...si e super! Cel mai tare film de groaza vazut vreodata! nota 10!:zoombie:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 16:19 
Diva

am citit-de nevoie - Emile Durkheim "Despre sinucidere" un studiu foarte interesant care contrazice logica. de exemplu, te-ai astepta ca in timpul razboaielor sinuciderile sa creasca insa ele scad:unsure: si contrar asteptarilor in tarile slab dezvoltate rata sinuciderilor este mult mai mica decat in cele dezvoltate :unsure:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 474 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 24  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]