Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 00:42

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 225 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Avortul
MesajScris: 12 Dec 2006, 15:57 
Diva

Citat:

sa fim serioase...chiar credeti?! sunt impotriva avortului dar sa nu exageram acum cu povesti de-astea
pai cam asa este, nu? incepe sa-i bata inimioara, i se formeaza degetelele...uita-te la videoclipul ala sa vezi cazurile reale:blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 16:00 
Diva

Citat:
pai cam asa este, nu? incepe sa-i bata inimioara, i se formeaza degetelele...uita-te la videoclipul ala sa vezi cazurile reale:blink:
in saptamana a-11-a cat spuneau ca are fatul in fiecare zi, ii apar detalii noi - ca de exemplu unghiutele si un fel de pufulet de piersica care ii acopera "corpusorul". Organele vitale - ficatul, rinichii, intestinele, creierul si plamanii - sint pe deplin formate, desi capul ocupa jumatate din lungimea corpului. Fruntea este inca foarte ridicata - dar mai tarziu se va metamorfoza intr-o fata umana

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 16:05 
Diva

Citat:
videoclipul asta mi-a dat metafizicul pe dos! :x:x:x:((:((

subscriu:x:x:x groaznic!!! mai ales ultima scena...parca era la abator(X)(X):x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 16:06 
Diva

din ce am vazut in filmulet .... numai un doctor care nu e in toate mintile ar face asa ceva! Parerea mea e ca, ultimul copil, care era destul de mare .... a murit fie in timpul nasterii (daca era una prematura) fie altfel, dupa nastere! Tare sunt curioasa cui i-a venit ideea primului avort! Pot baga mana in foc ca nu unui barbat!):():():():():():(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 16:08 
Diva

Citat:
din ce am vazut in filmulet .... numai un doctor care nu e in toate mintile ar face asa ceva! Parerea mea e ca, ultimul copil, care era destul de mare .... a murit fie in timpul nasterii (daca era una prematura) fie altfel, dupa nastere! Tare sunt curioasa cui i-a venit ideea primului avort! Pot baga mana in foc ca nu unui barbat!):():():():():():(
mai mult ca sigur unei femei:mellow::mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 16:08 
Diva

Citat:
in saptamana a-11-a cat spuneau ca are fatul in fiecare zi, ii apar detalii noi - ca de exemplu unghiutele si un fel de pufulet de piersica care ii acopera "corpusorul". Organele vitale - ficatul, rinichii, intestinele, creierul si plamanii - sint pe deplin formate, desi capul ocupa jumatate din lungimea corpului. Fruntea este inca foarte ridicata - dar mai tarziu se va metamorfoza intr-o fata umana
ar trebui sa dam linkul asta tuturor prietenilor din listele de yahoo .... sa bage si ei la cap si sa-ti tina pantalonii pe ei ca sa nu ajunga la asa ceva!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 16:10 
Diva

Citat:
ar trebui sa dam linkul asta tuturor prietenilor din listele de yahoo .... sa bage si ei la cap si sa-ti tina pantalonii pe ei ca sa nu ajunga la asa ceva!
da...ar trebui dusa o campanie anti avort:mellow::mellow: si prezentat filmuletul sa nu mai fuga toate fetele repede sa faca avort:mellow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 17:28 
Diva

Citat:
da...ar trebui dusa o campanie anti avort:mellow::mellow: si prezentat filmuletul sa nu mai fuga toate fetele repede sa faca avort:mellow:

Asa-i mai fetelor sunt de-acord cu voi.Dar ce sa faca o fata care a ramas cu pastile(ca se poate-ca in link) si nu si-a dat seama(exista ciclu peste sarcina) iar sarcina este mica nu se prea dezvolta normal si hop in luna a 4 incepe sa i se vada.Ce face? N-are posibilitati,prietenul a parasit-o?Cam naspa scenariu, dar se intampla des.
Sa-l nasca si sa-l dea spre adoptie?
Teoretic am mai spus nici eu nu as fi facut avort...dar exista aceste cazuri exceptionale si ff multe inca care te pun in fata faptului implinit si tu tre sa iei o decizie.Iar eu nu m-as fi vazut la 17 ani cu un copil...no way.
Daca nu suntem puse in acea situatie e usor sa comentam...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 17:35 
Diva

Alt caz real:
Femeie maritata ia pastile.Bun...ramane gravida, il pastreaza ca cica e primul copil...il face.
La cateva luni dupa nastere la fel (cu prezervativ de data asta) ramane a 2-a oara, tot din gresala.Se tot tanguie si zic hai ca-l pastreaza si pe asta.Ok...Si ca sa vedeti, exista si o a TREIA data cand ramane gravida, dupa vreao 2 ani.Si la fel cu pastile!!!!A fost la doctor si cica e ffff fertila!!!!Zicea ca numa sa se uite barbatu-so la ea si ramane borto!!!!:blink::blink::blink:
Concluzie:La unii ABSTINENTA e cel mai bun contraceptiv.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 17:41 
Diva

Citat:

Stii ce cred eu? Ca multi baieti sau majoritatea nu au vazut ce inseamna un avort si de asta nici nu stiu ce inseamna si ce presupune!!Daca or vedea s-or cruci zic eu.Trebuie zguduiti putin cu niste imagini din astea cutremuratoare sa se invete minte sa nu-si oblige pretenele sa faca avort daca nu vor.

Am intrebat si eu cativa ce inseamna si cum se face un avort si mi s-a raspuns ca il aspira si ...gata!(X)(X):wacko::wacko:
No ma zi ceva...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 19:37 
Diva

Citat:

poate ai dreptate cu aspectele astea...dar eu ma refeream la cum constientizeaza el (fatul) tot...ca-i o fetita cu ochi albastri...etc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 20:15 
Diva

Citat:

Asa-i mai fetelor sunt de-acord cu voi.Dar ce sa faca o fata care a ramas cu pastile(ca se poate-ca in link) si nu si-a dat seama(exista ciclu peste sarcina) iar sarcina este mica nu se prea dezvolta normal si hop in luna a 4 incepe sa i se vada.Ce face? N-are posibilitati,prietenul a parasit-o?Cam naspa scenariu, dar se intampla des.
Sa-l nasca si sa-l dea spre adoptie?
Teoretic am mai spus nici eu nu as fi facut avort...dar exista aceste cazuri exceptionale si ff multe inca care te pun in fata faptului implinit si tu tre sa iei o decizie.Iar eu nu m-as fi vazut la 17 ani cu un copil...no way.
Daca nu suntem puse in acea situatie e usor sa comentam...
sora mea a ramas insarcinata la 18 ani si s-a vazut abia la 3 luni pt ca i-a venit peste sarcina si cu toate astea nu a putut sa avorteze. mama a facut la inceput scandal dar can l-a vazut pe nepotelul meu a inceput sa-l iubeasca ca pe ochii din cap iar anul viitor, pe 8 martie, nepotelul meu face 6 anisori si la toamna merge deja la scoala. deci se poate si fara avort!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 20:17 
Diva

Citat:

poate ai dreptate cu aspectele astea...dar eu ma refeream la cum constientizeaza el (fatul) tot...ca-i o fetita cu ochi albastri...etc
bine, asta este asa...putina literatura ca sa iti dai seama mai bine de efectele avortuluiO:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 20:31 
Diva

Citat:
sora mea a ramas insarcinata la 18 ani si s-a vazut abia la 3 luni pt ca i-a venit peste sarcina si cu toate astea nu a putut sa avorteze. mama a facut la inceput scandal dar can l-a vazut pe nepotelul meu a inceput sa-l iubeasca ca pe ochii din cap iar anul viitor, pe 8 martie, nepotelul meu face 6 anisori si la toamna merge deja la scoala. deci se poate si fara avort!

curajoasa sora ta! eu la 18 ani habar n-aveam pe ce lume traiesc:wacko: nu cred ca as fi putut sa-l pastrez...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 20:42 
Senior

Citat:

Se poate cu mult sprijin din partea familiei...
Si sora ta ce face acum? S-a casatorit cu tatal copilului?

Da asa e..sprijinul familiei conteaza foarte mult...eu chiar cind aveam 16 ani am vb cu mama pe tema aceasta serios...am pus asa o situatie in subiect si mama ma "sfatuit" cum sa fac sa nu "patesc" dar daca se va intimpla zice n-am ce sa-ti fac sa te bat sa t eucid ? sa te alung sa nu mai vb cu tine?...la ce bun...
Si la 18 cind am "anuntat-o" ca vreau sa ma casatoresc...mama m-a intrebat calm dar speriata "Copilul mamei nu-mi zi ca astepti un copil?"Zic nu mami nu-ti fa griji...ba chiar majoritatea care aud ca ma casatoresc ma intreaba cu toata rusinea...esti insarcinata...zic de ce trebuie sa fiu neaparat ?...Lumia deja cunoaste situatiile cu fata tinara insarcinata care neaparat trebuie maritata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 21:26 
Diva

Citat:

Normal ca se paote.
Dar ce ar fi facut daca parintii tai o alungau de acasa,era singura si parasita de EL? Nastea pe strazi? e si asta una spect de luat in considerare.
Sora ta a fost norocoasa ca a inteles-o familia.Dar exista si reversul medaliei...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 21:31 
Senior

Citat:

Normal ca se paote.
Dar ce ar fi facut daca parintii tai o alungau de acasa,era singura si parasita de EL? Nastea pe strazi? e si asta una spect de luat in considerare.
Sora ta a fost norocoasa ca a inteles-o familia.Dar exista si reversul medaliei...

aha...:(:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2006, 10:06 
Diva

Citat:

Se poate cu mult sprijin din partea familiei...
Si sora ta ce face acum? S-a casatorit cu tatal copilului?
este putin mai complicat ca el a parasit-o dar prin interventia mea:~* vine acum de craciun si totul va fi ok (el este in spania). intamplarea a facut ca eu sa stau in chirie la mama lui care nu stia ca are un nepotel pana anul asta cand i-am zis eu, si i s-au trezit brusc si lui sentimentele paterne:nlol: asa ca il asteptam acasa:ok:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 225 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]