Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 23:07

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 474 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 24  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: filme
MesajScris: 12 Dec 2006, 16:26 
Diva

Citat:
Mi se pare logic: prima conditie pentru a nu fi nefericit e sa nu ai timp sa te gandesti la nefericire! :D:D:D
dar eu una credeam ca mai des te duce gandul la sinucidere atunci cand nu ai ce pune pe masa decat atunci cand ai de toate. se pare ca nu e asa. cica ideal este sa fii mereu putin nemultumit de ceea ce ai. credeam ca nu ne invata nimic la scoala dar aflu si eu lucruri noi:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 16:32 
Diva

Citat:
:unsure::unsure: probabil ca daca nu mai ai ce sa-ti doresti iti pierzi cheful de viata:unsure:
probabil...asa iti dai seama ca batranii nostri sunt intelepti...ei ziceau ca atunci cand iti e prea bine iti complici viata si iei deciziile cele mai proaste. cred ca asa se explica deciziile proaste pe care le-am luat anul asta:nlol::unsure: imi era prea bine!:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 17:58 
Diva

Eu citesc acum niste carti super, euforizante daca pot sa zic asa, din colectia chic:blonde de milioane, diavolul se imbraca de la prada, La cumparaturi cu sora mea, Nu stiu cum resuseste si altele.Sunt super .Daca v-a placut Sex and the city, cititi-le.Sunt usore, lecturi de tramvai sau dupa masa dar te duc intr-o anumita stare.Acum citesc Blonde de milioane, e o satira la adresa mostenitoarelor de magazine, blonde platinate convinse cu fite de prada, gucci si etc.Ex Paris Hilton.:lol::p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 20:49 
Senior

Citat:
stiu despre ce vb. este iun film horror ...numele real este "wrong turn" ...si e super! Cel mai tare film de groaza vazut vreodata! nota 10!:zoombie:

Nu e filmul despre care vb...Dar l-am vazut si pe ala...e super intr-adevar...asta e productie 2006 despre care ti-am vb..l-am vazut la cinematograf acum 3 saptamini...dar e si mai si ...actiunile filmului chiar si istoria e foarte interesanta...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 20:52 
Senior

Citat:
Nu e filmul despre care vb...Dar l-am vazut si pe ala...e super intr-adevar...asta e productie 2006 despre care ti-am vb..l-am vazut la cinematograf acum 3 saptamini...dar e si mai si ...actiunile filmului chiar si istoria e foarte interesanta...

In franceza filmul se numeste dupa cum am mai spus "Mansacre a la transoneuse" ceea ce ar insemnind mansacru cu ...cu chestia aia electrica cu care tai copacii...stiti despre ce vb am uitat cum i se spune...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 21:32 
Diva

Citat:
In franceza filmul se numeste dupa cum am mai spus "Mansacre a la transoneuse" ceea ce ar insemnind mansacru cu ...cu chestia aia electrica cu care tai copacii...stiti despre ce vb am uitat cum i se spune...

Drujba:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 21:38 
Senior

Citat:

Drujba:p:p

:nlol:...da....asa..stiai ca in rusa exact acelasi cuvint si asa si suna inseamna prietenie...:p:p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 21:49 
Diva

Citat:
:nlol:...da....asa..stiai ca in rusa exact acelasi cuvint si asa si suna inseamna prietenie...:p:p:p:p

N-aveam de unde sa stiu, da m-ai luminat tu.:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 21:58 
Senior

Citat:

N-aveam de unde sa stiu, da m-ai luminat tu.:-*

pai ti-am zis si eu asa...
eu cit m-am chinuit sa-mi aduc aminte cum se spune la drujba aia...mi-au venit toat ecuvintele in cap numai nu drujba...:wacko::nlol:....m-ai degraba mai luminat tu p emine...:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 22:12 
Diva

Citat:
pai ti-am zis si eu asa...
eu cit m-am chinuit sa-mi aduc aminte cum se spune la drujba aia...mi-au venit toat ecuvintele in cap numai nu drujba...:wacko::nlol:....m-ai degraba mai luminat tu p emine...:p

Ok,ok ne-am luminat reciproc...:p:p
Titlul filmului asta seamana cu Texas:chainsaw massacre si ala ii tot cu drujba.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 23:17 
Senior

Citat:

Ok,ok ne-am luminat reciproc...:p:p
Titlul filmului asta seamana cu Texas:chainsaw massacre si ala ii tot cu drujba.

Pai asta e...:)) despre filmul asta vb l-ai vazut...?:gun::blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 23:32 
Diva

Citat:
Pai asta e...:)) despre filmul asta vb l-ai vazut...?:gun::blink:

L-am vazut dar nu e prea fain.Previzibil, sangeros,etc.Mai fain a fost primul:Masacru in Texas, de prin '80.
Acum imi dau seama, tu ai dat titlul in franceza de-aia credeau fetele ca e film francez.Dar este vb despre:The Texas chain massacre

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 23:37 
Senior

Citat:

L-am vazut dar nu e prea fain.Previzibil, sangeros,etc.Mai fain a fost primul:Masacru in Texas, de prin '80.
Acum imi dau seama, tu ai dat titlul in franceza de-aia credeau fetele ca e film francez.Dar este vb despre:The Texas chain massacre

pai nuuu...:( eu am scris ca eu l-am vazut in franceza...dar e productie americana..asa si am zis/scris...
Dar filmul celalalt nu l-am privit din pacate...:nscmoll: mie imi plac genurile astea de filme...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 23:55 
Diva

Citat:
Eu citesc acum niste carti super, euforizante daca pot sa zic asa, din colectia chic:blonde de milioane, diavolul se imbraca de la prada, La cumparaturi cu sora mea, Nu stiu cum resuseste si altele.Sunt super .Daca v-a placut Sex and the city, cititi-le.Sunt usore, lecturi de tramvai sau dupa masa dar te duc intr-o anumita stare.Acum citesc Blonde de milioane, e o satira la adresa mostenitoarelor de magazine, blonde platinate convinse cu fite de prada, gucci si etc.Ex Paris Hilton.:lol::p

mie mi-a ajuns diavolul se imbraca de la prada...deja saracesc:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2006, 23:59 
Diva

Citat:
pai nuuu...:( eu am scris ca eu l-am vazut in franceza...dar e productie americana..asa si am zis/scris...
Dar filmul celalalt nu l-am privit din pacate...:nscmoll: mie imi plac genurile astea de filme...

fetelor, despre ce filme tot vorbiti aici(?)(X) hotarati-va, a fost interesant sau nu? ca sa-l trec la catastif:D si mi imi plac filmele de groaza...the ring v-a placut?
ps: am vz si eu un film horror cu padure si canibali da' fara drujba:lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2006, 01:24 
Diva

Citat:

fetelor, despre ce filme tot vorbiti aici(?)(X) hotarati-va, a fost interesant sau nu? ca sa-l trec la catastif:D si mi imi plac filmele de groaza...the ring v-a placut?
ps: am vz si eu un film horror cu padure si canibali da' fara drujba:lol:

Vb despre "masacru in texas" si "masacru in texas cu drujba".filme cica horror in care un idiot urmareste niste (musai) tineri rebeli cu o drujbaaaaaa sa-i kilareasca.

The ring super film.dac vreti filme de groaza check this out:
-the grudge 1 si 2
-yogen premonition
-shutter
-fragile
-the hills have eyes
-the tale of two sisters

Am observat ca chinezii se pricep de minune la sculat paru pe ceafa de frica.(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2006, 01:27 
Diva

Citat:

mie mi-a ajuns diavolul se imbraca de la prada...deja saracesc:lol:

Mie-mi spui....saracu barbatu-mi-o, colectia cuprinde cel putin 10 carti.....:gun:(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2006, 13:37 
Diva

Citat:

Vb despre "masacru in texas" si "masacru in texas cu drujba".filme cica horror in care un idiot urmareste niste (musai) tineri rebeli cu o drujbaaaaaa sa-i kilareasca.

The ring super film.dac vreti filme de groaza check this out:
-the grudge 1 si 2
-yogen premonition
-shutter
-fragile
-the hills have eyes
-the tale of two sisters

Am observat ca chinezii se pricep de minune la sculat paru pe ceafa de frica.(X)(X)

merci! ma uit pe imdb imediat:D am vazut si eu the grudge 1. stii ca sunetele alea dubioase (care prevesteau aratarea) au fost facute cu un pieptene?;)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 474 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 24  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]