Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 15:37

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 596 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 30  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Buna dimineata! - vol. II
MesajScris: 08 Ian 2007, 14:49 
Diva

nu am mai intrat pe ghid de 2 saptamani...si constat cu stupoare ca nici voi nu ati mai intrat! Ma asteptam sa fie aici o forfota imensa ....sa aloc vreo 2 ore bune pt citit mesajele postate de voi ...dar in 15 minute am terminat de rasfoit tot site-ul! Nu imi vine sa cred ca si voi ati parasit baricadele! :wacko: haideti !!! la treaba ...:nchat::nchat::nchat:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2007, 16:00 
Diva

Citat:
nu am mai intrat pe ghid de 2 saptamani...si constat cu stupoare ca nici voi nu ati mai intrat! Ma asteptam sa fie aici o forfota imensa ....sa aloc vreo 2 ore bune pt citit mesajele postate de voi ...dar in 15 minute am terminat de rasfoit tot site-ul! Nu imi vine sa cred ca si voi ati parasit baricadele! :wacko: haideti !!! la treaba ...:nchat::nchat::nchat:

neata doamnelor:lips::lips: mi-a fost dor de voi! hai...povestiti cum ati petrecut:nmusic:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2007, 18:00 
Diva

Citat:

neata doamnelor:lips::lips: mi-a fost dor de voi! hai...povestiti cum ati petrecut:nmusic:
cred ca nu isi pot reveni nici acum dupa atata petrecere....probabil asa se explica activitatea 0 de aici!:nbump::nbump::blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Ian 2007, 18:43 
Diva

Citat:
Sau tragem la birou ca negrisorii pe plantatie. Cel putin eu asa fac. :(

incep eu sa va povestesc...ca vad ca nu are nimeni curajul:p
am inceput cu bagaje pierdute si regasite cu telefoane si amenintari unul pe 25 altul pe 26...am continuat cu un mic accident de masina, un sofer lacom care nu stia cum sa scoata mai multi bani de la noi..moartea surorii bunicii, am plecat cu intarziere la revelion in bulgaria...ne-am incurcat si prietenii care tb sa vina cu noi..o alergie de la mancare...totul a fost incununat de o seara superba de revelion...cu romani de-ai nostri care au mituit dj-ul sa ne puna manele(X)(X) care tipau si urlau...ca deh...sa stie toata lumea ca romanii abia au coborat din copac...
ah, am uitat sa va spun ca statiunea arata ca dupa razboi...toate restaurantele erau niste cocioabe insalubre...hotelul unde am stat noi era totusi ok...da' in ultima zi n-am avut apa calda...bulgaria a iesit de pe lista cu locuri de vizitat in urmatorii 10 ani!!
singura chestie de care m-am bucurat a fost ca am intrat si noi in ue:ndance::ndance::glass::champagne:
astept si alte impresii;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2007, 13:47 
Diva

Citat:
Neata!

Noi am facut sarbatorile mai mult in vizite: soacre, nasi, cumnati, cumnate etc si a fost excelent. Am dat si am primit o multime de cadouri si ne-am simtit foarte bine.
Am impodobit 3 brazi (doi la noi acasa si unul la mama), toti artificiali, si am pus tot felul de aranjamente prin casa. Toata lumea a primit cadouri, inclusiv bebe (pastile, ca erau pe terminate) si Rumbu, papagalul (a primit clopotei noi, dispozitiv de ascutit ciocul dar tot ramele de tablouri le prefera si seminte pe bat).
la noi sarbatorile au fost mai mult o reuniune de familie. au venit cumnateii mei din Spania si din Cluj , ne-am adunat toti la mine acasa si am povestit, am ras...ne-am distrat intr-un cuvat apoi am facut vizitele obisnuite pe la rude si prieteni:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2007, 14:02 
Diva

Noi am fost de Craciun la ai mei in Cluj. Acolo am facut sarbatorile cu familia reunita: parintii mei, soacra mea (a venit si ea cu noi). Am facut multe, multe vizite, la bunici, verisorii primarii, prietenii mei cei mai buni ramasi in Cluj, prieteni plecati in strainatate si intorsi de Sarbatori acasa, prieteni din Alba. A fost foarte frumos, dar si foarte obositor, pentru ca efectiv acasa cred ca eram seara si noaptea sa dormim, in rest vizite. Revelionul l-am facut la Sinaia, impreuna cu prietenii nostri cei mai buni. A fost super!!! Aici am reusit sa skiem si sa ne odihnim, cat de cat. ;):lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2007, 16:46 
Diva

Craciunul eu l-am facut in Italia la Montecchio (langa Vicenza), iar revelionul intr-un orasel de langa Milano. Craciunul, fiind petrecut in sanul italienilor a fost cam rece, insa mi-am luat revansa de revelion! Venetia e super ... nu cred ca mai conteaza de e vara sau iarna! Singura deosebire iarna e ca nu stai la cozi interminabile pt a vizita muzeele si alte atractii turistice! O sa revin cu poze! Pot spune ca in 2 saptamani am strabatut Italia si in lung si in lat! Ne deosebeste de ei faptul ca stiu sa-si puna in valoare "atractiile turistice", faptul ca sunt de 100 .000 de ori mai civilizati si mai curati decat noi.....si lista ramane deschisa! Daca acum n mii de ani romanii au cucerit Dacia, se pare ca acum romanii cuceresc Italia .....spre a o duce de rapa! Mi-e groaza sa va relatez cum moldovenii au ajuns in P-ta San Marco si cum se comporta pe strazi si in locuri publice! Pt. a doua oara in viata mi-a fost rusine ca sunt romanca! :nbump:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2007, 17:04 
Diva

Citat:
Craciunul eu l-am facut in Italia la Montecchio (langa Vicenza), iar revelionul intr-un orasel de langa Milano. Craciunul, fiind petrecut in sanul italienilor a fost cam rece, insa mi-am luat revansa de revelion! Venetia e super ... nu cred ca mai conteaza de e vara sau iarna! Singura deosebire iarna e ca nu stai la cozi interminabile pt a vizita muzeele si alte atractii turistice! O sa revin cu poze! Pot spune ca in 2 saptamani am strabatut Italia si in lung si in lat! Ne deosebeste de ei faptul ca stiu sa-si puna in valoare "atractiile turistice", faptul ca sunt de 100 .000 de ori mai civilizati si mai curati decat noi.....si lista ramane deschisa! Daca acum n mii de ani romanii au cucerit Dacia, se pare ca acum romanii cuceresc Italia .....spre a o duce de rapa! Mi-e groaza sa va relatez cum moldovenii au ajuns in P-ta San Marco si cum se comporta pe strazi si in locuri publice! Pt. a doua oara in viata mi-a fost rusine ca sunt romanca! :nbump:

Salut fetele! Ginuta sa stii ca te invidiez:D pentru plimbarile tale.Eu am facut Craciunul aks pt ca e un fel de traditie si ne simtitm foarte bine cand suntem mai multi la masa iar revelionul l-am facut in Bucuresti.Se putea si mai bine poate mult mai bine dar asta e...Si am tras si eu o fuga pana la munte cu prietenul meu, asa de control....Am zis ca mergem dupa ce termin eu sesiunea.:neyes::lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Ian 2007, 20:42 
Veteran

Citat:

Cunosc sentimentul...Asta vara la Paris tiganci din Romania la cersit...
Nu mai am cuvinte. Angelina a spus totul!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Ian 2007, 11:19 
Diva

Citat:
Neata fetelor!

In seara asta mergem la ecografie.:ndance:

Buna dimineata Doriana! in cate luni esti?! sper sa vii multumita de la ecograf si cu vesti noi!
Buna dimineata fetelor! nimic-nimic?! ne-am lenevit! oare am renuntat la a bate campii prin zona?! am treaba multa, dar mai intru sa vad ce ziceti! pupicei si o zi buna tuturor!:love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Ian 2007, 11:30 
Diva

Citat:
Joi facem 13 saptamani, deci suntem inca foarte mici.
Dar tati a pregatit deja camera video sa il inregistreze pe bebe...
ce bine suna! poate in cateva zile va dau si eu o veste buna...:love::love: ce neserioasa sunt...neatzaO:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Ian 2007, 14:16 
Diva

Neata fetele!
Succes DJ la ecografie! Sa vii cu vesti, desi cred ca e prea devreme sa se vada ce e.
Si eu sunt atat de incantata!
Am fost ieri la gine cu rezultatele analizelor si totul eok, am unda verde la facut BB.
Cand m-am intors acasa topaiam de fericire. Oare cum o sa fac cand o sa para si doua liniute pe test???
:ndance:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Ian 2007, 15:35 
Diva

Citat:

Bravo "tati in devenire"! sper ca e totul asa cum trebuie cu bebelusul acesta (inca)mititel!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Ian 2007, 20:19 
Diva

Citat:

suna interesant asa cum o spui tu...ma pune pe ganduri:lol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 596 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 30  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]