Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 10:24

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 353 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: In ce stadiu sunt pregatirile!?
MesajScris: 11 Ian 2007, 15:18 
Diva

Citat:

eu habar nu am avut cum vreau sa fie rochia mea dar am ajuns la un salon am pus o rochie pe mine,am zis asta e rochia mea si gata. :blink:

Super, felicitari!
Daca nu esti superstitioasa, poti si tu sa ne pui cateva poze sa-ti vedem rochita. Ce zici?:nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2007, 16:47 
Veteran

Citat:

nu sunt superstitioasa deloc doar fac nunta in mai O:) ,faza e ca nu am poze decat pe telefon si nu se prea vad dar daca vrei sa o vezi intra pe www.sanpatrick.com si e in colectia beauty a doua rochita.:ok:

Modelul Rania? Superba! :napplause: Sa o porti sanatoasa si sa fii cea mai fericita in ea!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2007, 17:50 
Diva

Citat:

nu rania,river e a mea doar ca pe alta culoare
frumoasa rochia! :rocker::rocker::-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Ian 2007, 18:55 
Diva

Citat:

nu rania,river e a mea doar ca pe alta culoare

Superba rochia! Mi-a placut la nebunie!
Unde ai gasit asa rochie frumoasa? Au reprezentanta in Roamania? Cam cat a costat?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Ian 2007, 16:07 
Diva

Citat:

saru-mana!!!
nu am gasit-o in romania dar am inteles de la o prietena ca ar fi o reprezentanta prin bucuresti pe undeva.
eu am luat-o din spania si a costat destul de mult. O:)

Este f frumoasa rochita.Putin cam plina pt gustul meu dar este superba.O sa fii extraordinara atunci, abea astept sa vad poze cu tine.Sa fiti fericiti si sa va iubiti......mult dupa cum spune cineva:D:neyes::love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2007, 21:58 
Nou Venit

Citat:
ai grija ca vei deveni dependenta de site si de sfaturile care se dau aici !!:lips::lips: te risti?:ok::-*

si eu sunt cat de cat noua printre miresici si viitoare miresici si recunosc faptul ca site-ul asta creeaza dependenta.
nici noi n-am facut prea multe pana acum,dar ma gandesc ca pana pe 28 iulie mai e timp...pana acu doar am stabilit restaurantul,am arvunit formatia,am vorbit la biserica si..................cate mai sunt de pus la punct!:mellow:
dar stiu ca cel mai greu imi va fi sa ma decid la rochitza:mellow::mellow::mellow:
miresicilor mai vechi,voua cat timp v-a luat sa va pregatiti pentru nunta?!:nblink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Ian 2007, 22:26 
Diva

Citat:

si eu sunt cat de cat noua printre miresici si viitoare miresici si recunosc faptul ca site-ul asta creeaza dependenta.
nici noi n-am facut prea multe pana acum,dar ma gandesc ca pana pe 28 iulie mai e timp...pana acu doar am stabilit restaurantul,am arvunit formatia,am vorbit la biserica si..................cate mai sunt de pus la punct!:mellow:
dar stiu ca cel mai greu imi va fi sa ma decid la rochitza:mellow::mellow::mellow:
miresicilor mai vechi,voua cat timp v-a luat sa va pregatiti pentru nunta?!:nblink:

Noi am rezervat restaurantul cu un an inainte, apoi firma care se s-a ocupat de aranjarea nuntii, DJ, cameraman si fotogtaf cu vreo 6 luni inainte, invitatiile cu vreo 4 luni, rochita si costumul cam cu o luna si jumatate.
In schimb aproape zilnic intram pe acest site sa aflu lucruri noi, citeam reviste cu specific, etc. ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2007, 13:02 
Nou Venit

Citat:

Noi am rezervat restaurantul cu un an inainte, apoi firma care se s-a ocupat de aranjarea nuntii, DJ, cameraman si fotogtaf cu vreo 6 luni inainte, invitatiile cu vreo 4 luni, rochita si costumul cam cu o luna si jumatate.
In schimb aproape zilnic intram pe acest site sa aflu lucruri noi, citeam reviste cu specific, etc. ;)

ooooooofffffffff,cate sunt de facut:mellow:
si eu la fel,zi de zi caut pe unde pot sa ma informez in acest sens...si cum OANA, voi ati dat invitatiile cu 4 luni inainte sau atunci le-ati facut si le-ati distribuit mai tarziu?te intreb pt ca mi se pare oarecum devreme;mi-e ca in 4 luni sa nu uite omu' de nunta...ma gandesc sa le impartim cam cu 2 luni inainte...voi cum ati facut?:unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2007, 20:02 
Diva

Citat:

si eu la fel,zi de zi caut pe unde pot sa ma informez in acest sens...si cum OANA, voi ati dat invitatiile cu 4 luni inainte sau atunci le-ati facut si le-ati distribuit mai tarziu?te intreb pt ca mi se pare oarecum devreme;mi-e ca in 4 luni sa nu uite omu' de nunta...ma gandesc sa le impartim cam cu 2 luni inainte...voi cum ati facut?:unsure:

Noi am comandat invitatiile cu 4 luni inainte de nunta si am avut noroc ca le-am comandat asa de repede ca au fost gata dupa o luna si jumatate dupa ce le-am comandat. De impartit am inceput cam cu 2 luni inainte. Oricum cam cu 2 saptamani inainte de nunta am sunat invitatii pentru confirmari.:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Ian 2007, 21:08 
Senior

Citat:

Noi am comandat invitatiile cu 4 luni inainte de nunta si am avut noroc ca le-am comandat asa de repede ca au fost gata dupa o luna si jumatate dupa ce le-am comandat. De impartit am inceput cam cu 2 luni inainte. Oricum cam cu 2 saptamani inainte de nunta am sunat invitatii pentru confirmari.:D

Noi invitatiile li-am comandat dejachiar daca nunta e in aigust si mai e pina atunci ceva timp...invitatiile sunt pe sticlute de vin rosu si alb.La fiecare pereche cite 2 sticle una cu vin rosu si una cu vin alb...si la o singura persoana care nu are pereche la fel.Si am comandat sticlele care li-am si primit deja...mai asteptam pina in primavara sa comandam si etichetele si designul lor,dar inainte de asta trebuie sa facem o sedinta foto caci pe eticheta din fata va fi poza noastra cu data nuntii...si pe cea din spate invitatia...si cam asa...;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2007, 02:44 
Veteran

Citat:

cam asa m-am gandit si eu, de fapt chiar cu o luna inainte, oricum a aflat cam toata lumea de nunta...
dar eu sunt in urma rau cu pregatirile, sper sa nu ma apuc de bocit mai pe aproape...
de fapt mai sunt 3 luni, si in afara de restaurant, muzica,filmat si cazare la lume nu am rezolvat nimic..restu doar vorbe...:((

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 24 Ian 2007, 17:51 
Senior

noi stam cam asa:
rezervat sala acum vreo 2 luni
vb la poze si filmat, tre sa dam acontul sapt viitoare
la fel si la formatie, am facut contractul tre sa dam acontul
m-am programat la coafor...
si cam atata. in martie mergem in concediu, pana atunci nu mai vreau sa stiu de nimik !!! :P sunt in sesiune, sunt stresata, am licenta in iunie... sa ma lase toti in pace :D
mai am o problema ca nush inka unde sa fac a doua zi... dar am vb cu sor-mea si vrem sa facem ceva cu specific taranesc adica sa na imbracam in costume populare :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Ian 2007, 17:14 
Veteran

Citat:
Noi in mare cam am rezolvat:
- rezervarea restaurant
- vb cu fotograf si cu cel ce filmeaza
- am rezolvat muzica
- tortul miresei ,acum prajiturile care le vom da la invitatii dimineata
- am vb cu preotul
Ne-am mai ramas sa ne facem programare la starea civila ,sa mergem la restaurant sa stabilim meniu si sa ne gasim haine ( eu rochia si el costumul) :ndance:

cred ca am ramas in urma:(
nu stiu la ce biserica sa fac cununia
nu avem inca confirmarea sigura de la nasi
nu am gasit rochita, si nici pantofi
nu am ales invitatii

avem verighete si restaurantul, si o gramada de liste cu invitati, care deja nu incap in locatia aleasa...
deci sunt happy...ca doar ma marit

:D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 353 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]