Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 21:13

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 14 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: invitatia..........
MesajScris: 17 Ian 2007, 04:21 
Diva

Citat:
Fetelor, mama mea este recasatorita cu un italian si pe invitatie nu stiu ce sa scriu la parinti........
La tata ma refer, sa-l trec pe el? Sora mea la trecut pe el cand s-a casatorit ea.Voi ce imi sugerati?

Pai normal ca iti treci parintii care te-au facut.:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Ian 2007, 10:00 
Diva

Citat:

Pai normal ca iti treci parintii care te-au facut.:p
eu cred ca este mai bine sa-l treci pe cel care il simti tatal tau. daca te intelegi mult mai bine cu tatal vitreg si daca s-a dovedit a fi mai tata decat tatal tau(stiu ca suna ciudat:p) atunci il treci pe el. sper sa intelegi ce am vrut sa spun:p:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Ian 2007, 13:22 
Diva

Citat:
eu cred ca este mai bine sa-l treci pe cel care il simti tatal tau. daca te intelegi mult mai bine cu tatal vitreg si daca s-a dovedit a fi mai tata decat tatal tau(stiu ca suna ciudat:p) atunci il treci pe el. sper sa intelegi ce am vrut sa spun:p:D

Eu cred ca ar trebui sa discuti cu mama ta si sa ii ceri si ei parerea. Doar ea apare acolo si eu zic ca, mai ales ea trebuie intrebata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2007, 01:25 
Diva

Citat:

Eu cred ca ar trebui sa discuti cu mama ta si sa ii ceri si ei parerea. Doar ea apare acolo si eu zic ca, mai ales ea trebuie intrebata.

Nu mai tin minte exact care este eticheta in situatii din astea dar stiu ca in functie de ce relatii ai tu cu tatal tau natural si cu cel vitreg si in functie de ce relatie este intre mama ta si tatal natural poti sa ii treci pe toti trei, numai pe mama si tatal natural sau numai pe mama si tatal vitreg...totul depinde de ce relatii aveti! my 2 cents...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Ian 2007, 13:37 
Diva

Citat:

Nu mai tin minte exact care este eticheta in situatii din astea dar stiu ca in functie de ce relatii ai tu cu tatal tau natural si cu cel vitreg si in functie de ce relatie este intre mama ta si tatal natural poti sa ii treci pe toti trei, numai pe mama si tatal natural sau numai pe mama si tatal vitreg...totul depinde de ce relatii aveti! my 2 cents...

Ii dau dreptate Oanei.Cel mai bine este sa-ti intrebi mama.Face parte din asta si asa mi s-ar parea corect.Pupici:lips::-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Ian 2007, 03:15 
Senior

Citat:
Fetelor, cred ca o sa-l trec pe actualul meu ''tata'' , pentru ca eu nu vorbesc deloc cu tatal meu natural.Nici nu il invit........

E ok daca a-ti hotarit de comun acord asa..e bine...
Spor la pregatiri!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Ian 2007, 05:29 
Veteran

daca nu mai vb cu tatal tau din motive fff importante nu-l invita, dar mai tarziu sa nu ai regrete...nu este niciodata prea tarziu pt impacari si sangele apa nu se face

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Ian 2007, 11:20 
Diva

Citat:
daca nu mai vb cu tatal tau din motive fff importante nu-l invita, dar mai tarziu sa nu ai regrete...nu este niciodata prea tarziu pt impacari si sangele apa nu se face

buna! din motive personale (nu are rost sa intru in amanunte, dar pe noi ne-au crescut parintii si tati, dar nu sunt in relatii bune cu el) - cei care mi-au dat viata nu au participat la nunta noastra! dar pe invitatii am trecut familiile "X" si fam "Y" , fara sa nominalizez pe cineva! in felul acesta am inchis si gura lumii (oarecum!:~*) si nu m-am simtit nici vinovata ca mi-as trada oarecum parintii!
Cred ca este important sa te simti bine atunci cand vei citi textul invitatiei! O:) sincer vorbind, mult timp am amanat sa am nunta din teama ca nu voi putea indeplini conditiile nescrise (luat de acasa de la parinti, prezenta lor la nunta, etc, etc)! din fericire, Dumnezeu m-a ajutat si am trecut cu capul sus peste asta si am reusit sa nu ma simt vinovata! daca nu au fost prezenti in viata mea, e pierderea lor! asta este! :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Ian 2007, 11:27 
Diva

Citat:

Sugetie: banuiesc ca nu iti faci invitatiile singurica! din cate am observat eu, cei care fac invitatii au si texte pregatite, prin urmare vin in intampinarea clientilor lor cu propuneri adaptate fiecarei situatii! cu siguranta iti pot oferi variante de text (orientative pentru tine, desigur!) care sa te multumeaca! vreau sa spun ca poti fi originala, sa folosti cuvintele tale si in acelasi timp sa impaci si inima si pe cei din jurul tau! mult noroc cu pregatirile!%%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Ian 2007, 12:19 
Diva

Draga Lavinuta,
exista pe forum subiecte gata create unde poti dezbate aceasta problema. Unul e chiar aici, la Din suflet..., se numeste "Pentru fetele cu parintii divortati":
http://ghidulmiresei.ro/forum_display.p ... &mid=18434

Si altul se numeste "texte pentru invitatii", la Organizare, planificare:
http://ghidulmiresei.ro/forum_display.p ... &mid=13576

Va rog mult sa continuati la oricare dintre ele...:D

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 14 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]